Menu
NCOI Opleidingen - Bouwkunde, Techniek & Veiligheid

Human Skills in de Techniek

Ontwikkel je soft skills voor de technische sector - 3 maanden

Vakgebied

Techniek

Opleidingsniveau

Praktijkopleiding

Erkenning

NVAO geaccrediteerd

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door

Incompany volgen?

Meer informatie

Fiscale scholingsaftrek

Meer informatie
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Het is belangrijk om naast inhoudelijke kennis ook communicatieve vaardigheden te bezitten in de technische branche. Tijdens deze opleiding ontwikkel je je tot een succesvolle gesprekspartner door je te verdiepen in diverse gespreks- en motivatietechnieken. Zo ga je aan de slag met het omgaan van weerstand en leer je klanten te voorzien van onderbouwend advies. Na afloop kun je situaties niet alleen uitsluitend vanuit je eigen referentiekader beoordelen, maar ook vanuit het standpunt van je gesprekspartners. Je kunt bijdragen aan het oplossen van een probleem dat de ander ervaart. Wij leren je ook de do's en don'ts over veilig en slim gebruik van (digitale) media.

Doelgroep

Je bent werkzaam in de technische branche en je wilt je human skills verder uitdiepen binnen deze sector.

Doel en opzet

Deze korte opleiding kun je uitstekend volgen naast een baan. Zo kun je leren en werken combineren. Je volgt enkele inspirerende bijeenkomsten. In het programma staan de belangrijkste kennis en vaardigheden op het gebied van sociale vaardigheden centraal. Je ontwikkelt je tot een completere werknemer waarbij je kansen direct toenemen en je sterker in je schoenen staat. De opleiding wordt verzorgd door ervaren docenten. Zij kennen de dagelijkse beroepspraktijk en kunnen je daardoor goed begeleiden.

Ook kun je contact onderhouden met de docent via onze online leeromgeving. Je vindt daar alle informatie over de opleiding zoals de lesvoorbereiding, de opdrachten en aanvullende informatie. Zo houd je makkelijk het overzicht.

Vooropleiding

Er zijn geen specifieke vooropleidingseisen voor dit programma. Het programma wordt verzorgd op MBO-niveau.

Voorbereiding en studiebelasting

Ongeveer 3-5 uur per bijeenkomst.

Leerlijn

Welke opleidingen of trainingen heb je nodig om je ambities waar te maken? Of je je nu verder wilt ontwikkelen binnen je huidige functie of juist wilt doorgroeien naar een hoger niveau, in dit handige overzicht zie je welke opleiding of training het beste past bij jouw wensen en behoeften en hoe je persoonlijke leerlijn eruitziet.

Download je leerlijn: (Junior) Projectleider, (Junior) Projectleider

Klassikaal

Je volgt de bijeenkomsten uit dit programma klassikaal op een locatie naar keuze. Omdat je binnen een groep veel van elkaar leert, bieden we je een alternatieve locatie aan wanneer er voor jouw voorkeurslocatie onvoldoende aanmeldingen zijn. Onze leslocaties zijn gevestigd door heel Nederland. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

Human Skills in de Techniek

Ontwikkel je soft skills voor de technische sector - 3 maanden

Heb je vragen?

Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.