Menu

IPMA B Begeleiding

Praktijkgerichte begeleiding - 3 dagen

Opleidingsniveau

Praktijkopleiding

Erkenning

NVAO geaccrediteerd

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Wilt u nog beter voorbereid zijn voor uw waardevolle IPMA B-certificering? Met deze IPMA B Begeleiding verhoogt u uw kansen aanzienlijk en gaat u met veel vertrouwen dit certificeringstraject in. Door onze deskundige begeleiders wordt u met vakgenoten in een klein groepsverband optimaal getraind in het schrijven van een rapport en voorbereid op het interview.

Doelgroep

De certificering IPMA B is ontwikkeld voor project- en programmamanagers met minimaal 5 jaar projectmanagementervaring (in de laatste 8 jaar). Van deze 5 jaar bent u 3 jaar als verantwoordelijk programmamanager of projectmanager van complexe projecten werkzaam geweest.

Vooropleiding

U beschikt over een periode van 8 jaar over ten minste 5 jaar projectmanagementervaring waarvan minimaal 3 jaar op IPMA Level B.

Aanpak

Uw certificering IPMA B bestaat uit diverse elementen: een zelfassessment, managementsamenvatting, theorie-examen, een referentenonderzoek en een assessment met 2 assessoren. De IPMA B Begeleiding richt zich op de begeleiding in het opstellen van de managementsamenvatting, de voorbereiding op het theorie-examen en het assessment door middel van een simulatie. Gedurende het traject zijn er diverse sessies: een intake- en planningssessie, 2 review- en feedbacksessies, een voorbereidingssessie voor het IPMA B theorie-examen en een assessmentsimulatie. Hiermee wordt u uitstekend voorbereid op zowel het IPMA B theorie-examen als het assessment.

Studieprogramma
Studieprogramma
Studieprogramma
Studieprogramma
Studieprogramma

Programma

Het IPMA B-assessmentbegeleidingstraject bestaat uit 2 fases:

Fase 1

  • Intake op basis van ervaringsdocument en IPMA B zelfassessment
  • Review en feedback op managementsamenvatting

Fase 2

  • IPMA B theorie-examen voorbereiding
  • Toelichting referentenonderzoek
  • Review en feedback op projectrapport
  • Assessmentsimulatie

Diploma en certificering

Onze begeleiding sluit naadloos aan op het certificeringstraject van IPMA Certificering Nederland op basis van de IPMA Individual Competence Baseline (ICB4).

Wij overleggen met u wat een geschikt moment is voor aanmelding bij IPMA Certificering Nederland. Stel uw aanmelding bij IPMA Certificering Nederland zo mogelijk uit tot na uw eerste gesprek met de begeleider van onze businesspartner Computrain.

Lesplanning
Lesplanning
Lesplanning
Lesplanning
Lesplanning

Data en plaatsen

Deze training duurt 3 dagen.

  • 17, 18 en 19 juli 2019
  • 28, 29 en 30 oktober 2019
  • 24, 25 en 26 maart 2020
  • 22, 23 en 24 juli 2020

De training wordt verzorgd in de regio Amsterdam, Rotterdam en Utrecht.

Kostenspecificatie
Kostenspecificatie
Kostenspecificatie
Kostenspecificatie
Kostenspecificatie

Kosten

Trainingskosten: € 2.811,50

Trainingsmateriaal: € 75,-

Locatie- en arrangementskosten: zie onderstaande toelichting.

Totaalprijs

Dagtraining: € 3.050,-

De totaalprijs bestaat uit de volgende kosten:

Trainingskosten: € 2.811,50

Trainingsmateriaal: € 75,-

Arrangementskosten dag: € 75,-

Locatiekosten dag: € 88,50

IPMA B Begeleiding

Praktijkgerichte begeleiding - 3 dagen

Opleidingsniveau

Praktijkopleiding

Erkenning

NVAO geaccrediteerd

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door

Heeft u vragen?

Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 21.00 en op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.

Vraag de nieuwe studiegids 2019-2020 aan

Wilt u nog beter worden in uw werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of bent u toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij u en uw situatie past. Vraag nu de studiegids 2019-2020 aan of bekijk het vernieuwde aanbod op onze website.

Voorlichtingsbijeenkomsten

Tijdens de voorlichtingsbijeenkomsten ontdekt u hoe het is om een opleiding te volgen bij NCOI. Bijvoorbeeld door de algemene presentatie bij te wonen. Of door een introductieles te volgen van een van onze docenten. Hierdoor krijgt u een goede indruk van de aanpak en opzet van een les. U kunt ook een persoonlijk adviesgesprek voeren met een van onze opleidingsadviseurs. De voorlichtingsbijeenkomsten worden georganiseerd in Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht.

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 21.00 en op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.