Menu

Klimaatwet

Kennis voor een duurzaam beleid - 2 maanden

Opleidingsniveau

Vakopleiding

Erkenning

NVAO geaccrediteerd

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door

Incompany volgen?

Meer informatie

Fiscale scholingsaftrek

Meer informatie
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Aandacht voor energie. Milieubewuster bouwen. Stikstofuitstoot op boerderijen. Al deze thema's hebben te maken met de Klimaatwet. Wil jij weten welke mogelijkheden de klimaatwet jouw organisatie biedt om te bouwen aan een duurzaam Nederland? En welke kaders dus gelden voor het op te stellen beleid hiervoor? In de opleiding Klimaatwet leer je er meer over. Je leert waarom de Klimaatwet er is, verdiept je in de doelstellingen van de Klimaatwet en leert hoe deze zich verhouden tot de raakvlakken met andere besluiten. Deze opleiding wordt aangeboden in samenwerking met onze businesspartner Bestuursacademie Nederland.

Doelgroep

Je bent adviseur of beleidsmedewerker op het gebied van duurzaamheid en je wilt je kennis verdiepen of verbreden omtrent de Klimaatwet.

Doel en opzet

In deze opleiding verdiep je je in de Klimaatwet. Je ontdekt welke voornemens er zijn vastgelegd en op welke wijze hieraan gewerkt wordt. Daarnaast ontwikkel je kennis die nodig is om toekomstig beleid te ontwikkelen dat aan de eisen van de Klimaatwet voldoet. Daarvoor kijk je samen met je docent en medestudenten naar verschillende voorbeelden uit de praktijk

Vooropleiding

Aan deze opleiding worden geen specifieke vooropleidingseisen gesteld. Deze opleiding verzorgen wij op MBO-niveau.

Klimaatwet

Kennis voor een duurzaam beleid - 2 maanden

Heb je vragen?

Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.