Menu

Specialisatie WOZ Taxateur Woningen

Volledig programma voor de specialisatie WOZ Taxateur Woningen - 2 maanden

Opleidingsniveau

Vakopleiding

Erkenning

NVAO geaccrediteerd

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door

Incompany volgen?

Meer informatie

Fiscale scholingsaftrek

Meer informatie
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Wil je je vakbekwaamheid als taxateur woningen aantonen? En een transparant taxatieproces kunnen uitvoeren? Dan biedt deze leergang uitkomst. In deze leergang van onze businesspartner Bestuursacademie Nederland verdiep je je in het taxeren van woningen. Daarmee bereid je je optimaal voor op het examen van het kwalificatiedossier Taxateur woningen van de Waarderingskamer. Deze praktijkgerichte leergang is erop gericht dat je het vak van taxateur woningen daadwerkelijk beheerst. Zo kun je het geleerde meteen in je dagelijks werk toepassen.

Je resultaat

Na het volgen van deze leergang ben je in staat de kwaliteit van een WOZ-taxatie te waarborgen. Je hebt onder andere meer inzicht in het proces en de uitvoering van taxaties en in de verzameling, analyse en registratie van waardegegevens. Ook kun je een taxatieverslag maken en taxaties verrichten.

Doelgroep

Je wilt je vakbekwaamheid als WOZ taxateur woningen aantonen en vergroten.

Aanpak

Tijdens de leergang werken we veel met cases en praktijkopdrachten. Er wordt zowel klassikaal als in groepen gewerkt. Je leert dus mét en ván medestudenten.

Het is ook mogelijk om de deelmodules van de leergang los te volgen.

Klassikaal of virtual classroom

Je kunt dit programma klassikaal volgen op een locatie naar keuze. Omdat je binnen een groep veel van elkaar leert, bieden we je een alternatieve locatie aan wanneer er voor jouw voorkeurslocatie onvoldoende aanmeldingen zijn. Onze leslocaties zijn gevestigd door heel Nederland. Geef je de voorkeur aan lessen op vaste tijden, met een docent én digitaal? Dan biedt virtual classroom je de uitkomst. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

Specialisatie WOZ Taxateur Woningen

Volledig programma voor de specialisatie WOZ Taxateur Woningen - 2 maanden

Heb je vragen?

Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.