Menu
NCOI Opleidingen - Bedrijfskunde

Managen en Leidinggeven op Afstand

Kort en praktijkgericht HBO-programma voor managers en teamleiders - 3 maanden

Opleidingsniveau

Vakopleiding

Erkenning

NVAO geaccrediteerd

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door

Incompany volgen?

Meer informatie

Fiscale scholingsaftrek

Meer informatie
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Weten hoe je op afstand autonomie, betrokkenheid en samenwerking stimuleert is een relevanter thema dan ooit te voren. Door de coronacrisis zijn er veel meer mensen (verplicht) thuis gaan werken, wat een uitdaging vormt voor zowel leidinggevende als medewerker. Want hoe benut je ieders talenten optimaal? En hoe zorg je ervoor dat afspraken helder zijn als alle communicatie online plaatsvindt? In de opleiding Managen en Leidinggeven op Afstand ontdek je welke vaardigheden je nodig hebt om de werkzaamheden zo goed mogelijk te laten verlopen. Aan de hand van eigen casuïstiek leer je hoe je effectief managet en leiding geeft op afstand. Je leert hoe je innovatie en optimalisatie in jouw organisatie of jouw team vergroot. Je realiseert resultaten door autonomie van je medewerkers te stimuleren, verbondenheid en betrokkenheid te creëren en doordat je de talenten van je medewerkers nog beter benut. Deze opleiding wordt verzorgd door onze businesspartner ISBW.

Doelgroep

Deze opleiding is speciaal ontwikkeld voor managers die op HBO-niveau werken of willen werken en die willen leren hoe ze effectief kunnen managen en leidinggeven in een dynamische omgeving. Dit is relevant voor iedere manager die in een snel veranderende omgeving leiding geeft. Of het nu komt doordat medewerkers regelmatig thuiswerken of doordat je een team leidt dat op meerdere locaties actief is (nationaal of internationaal). Ook als je werkt in een bedrijf waar je als leidinggevende te maken hebt met een grote flexibele schil is dit programma interessant voor jou.

Doel en opzet

Met dit programma leer je hoe je effectief communiceert en verbondenheid creëert op afstand door effectief gebruik te maken van digitale middelen. Hoe geef je medewerkers autonomie en stuur je op resultaat? Hierbij neem je de doelstellingen die vandaag en morgen belangrijk zijn als leidraad. Tot slot leer je medewerkers te begeleiden in hun persoonlijke ontwikkeling en hen te stimuleren om de juiste werk-privé balans te behouden.

Vooropleiding

Dit programma wordt op HBO-niveau verzorgd. Voor dit programma gelden geen specifieke vooropleidingseisen.

Voorbereiding en studiebelasting

Je studiebelasting is ongeveer 5-7 uur per bijeenkomst.

Managen en Leidinggeven op Afstand

Kort en praktijkgericht HBO-programma voor managers en teamleiders - 3 maanden

Heb je vragen?

Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.