Menu
NCOI Opleidingen - Bedrijfskunde

Master Management, Cultuur en Verandering (MCC) specialisatie Onderwijsmanagement

NVAO-geaccrediteerde Masteropleiding

Opleidingsniveau

Masteropleiding

Erkenning

NVAO geaccrediteerd

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door

Incompany volgen?

Meer informatie

Fiscale scholingsaftrek

Meer informatie
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Wil je je verdiepen in strategische veranderingskunde en actuele organisatieontwikkelingsvraagstukken binnen het onderwijs? En wil je deze onderwijsgerelateerde vraagstukken analyseren om er vervolgens een oplossing voor te vinden? Dan biedt deze Master je de juiste diepgaande kennis van organisatiegedrag, -cultuur en -dynamiek. De praktijkgerichte aanpak van NCOI levert direct toepasbaar resultaat op in je eigen werkomgeving. De opleiding is ook opgenomen in het Schoolleidersregister PO ten behoeve van de (her)registratie van schoolleiders. Als je als schoolleider deze opleiding met succes hebt afgerond, kun je met je diploma een (her)registratieaanvraag doen in het Schoolleidersregister PO.

Doelgroep

Ben je (strategisch) manager in het onderwijs en wil je je diepgaand ontwikkelen op het gebied van management, cultuur en verandering? Dan is deze opleiding zeer geschikt. De opleiding is ook interessant voor onderwijsadviseurs, coaches of HR-professionals binnen de onderwijssector.

Doel en opzet

Bij deze opleiding koppel je de Master Management, Cultuur en Verandering aan de specialisatie Onderwijsmanagement. In fase 1 verdiep je je in enkele Masterclasses op het gebied van management, cultuur en verandering. In fase 2 volg je een aantal modules op het gebied van management en persoonlijk leiderschap. Je rondt de opleiding af met een afstudeeropdracht.

Praktijkgericht

In de opleiding ga je op Masterniveau aan de slag met opdrachten en cases uit de praktijk. Dit doe je onder leiding van docenten uit het werkveld. Zij weten precies wat er zich in het werkveld afspeelt en kunnen je daarom uitstekend begeleiden bij vraagstukken. Ook kun je de opdrachten in je huidige organisatie toepassen, zodat je studie direct rendement heeft.

Toelatingsvoorwaarden

Je kunt deze Master volgen als je een HBO Bachelor- of academische opleiding hebt afgerond. Heb je dit niet, dan kun je ook instromen met een 21+ toets. Zie NCOI University of Applied Sciences.

Klassikaal, e-learning of virtual classroom

Je kunt dit programma klassikaal volgen op een locatie naar keuze. Omdat je binnen een groep veel van elkaar leert, bieden we je een alternatieve locatie aan wanneer er voor jouw voorkeurslocatie onvoldoende aanmeldingen zijn.

Behoefte aan meer flexibiliteit? Met de lesvariant e-learning studeer je in je eigen tijd en in je eigen tempo op afstand. Je wordt online begeleid door een ervaren docent.

Voor de unieke combinatie van beide lesvarianten kies je voor virtual classroom. Hierbij volg je de lessen op vaste tijdstippen, met een docent én digitaal. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

Master Management, Cultuur en Verandering (MCC) specialisatie Onderwijsmanagement

NVAO-geaccrediteerde Masteropleiding

Heb je vragen?

Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.