Menu
NCOI Opleidingen - Bedrijfskunde

MBO Ondernemersvaardigheden

Het praktijkgerichte programma voor startende ondernemers - 1 jaar

Vakgebied

Bedrijfskunde

Opleidingsniveau

MBO-programma

Erkenning

NVAO geaccrediteerd

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door

Incompany volgen?

Meer informatie

Fiscale scholingsaftrek

Meer informatie
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Veel mensen spelen met de gedachte om voor zichzelf te beginnen. Maar om van een goed idee tot een succesvolle onderneming te komen moet je wel over bijzondere kwaliteiten beschikken. In dit praktische programma ontwikkel je in korte tijd de kennis en vaardigheden die je als ondernemer nodig hebt om succesvol te zijn. Dus ben je van plan om voor jezelf te beginnen, een eigen onderneming te leiden of wil je binnen een grotere organisatie ondernemender optreden? Dan is dit hét programma dat je helpt bij het opzetten en uitbouwen van je (eigen) bedrijf.

Doelgroep

Dit programma is ontwikkeld voor iedereen die overweegt een eigen onderneming te starten of dat onlangs heeft gedaan. Maar ook medewerkers in grotere organisaties die aan hun commerciële vaardigheden en kennis rondom ondernemerschap willen werken, zullen veel profijt hebben van dit programma.

Doel en opzet

Het doel van dit programma is om je in korte tijd de basisbeginselen van het ondernemerschap bij te brengen. Zo ontwikkel je je commerciële vaardigheden en verdiep je je in marketing. Ook verdiep je je in de basiskennis van financiën, want als startend ondernemer is inzicht in je financiële situatie van groot belang. Dit biedt voor jou als ondernemer een uitstekende basis waarmee je aan de slag kunt of waarna je verder kunt studeren. De programma's van NCOI worden gekenmerkt door een zeer grote praktijkgerichtheid. De docent kent je dagelijkse praktijk en legt voortdurend verbanden tussen theorie en je werksituatie.

Voor je studie ontvang je studiemateriaal dat altijd actueel is en perfect aansluit op de exameneisen. Alles wat je verder nodig hebt voor je studie vind je in onze moderne online leeromgeving. Je vindt hier lesvoorbereidingen, opdrachten en aanvullende informatie. Ook kun je hier communiceren met je medestudenten en docenten.

Vooropleiding

Er zijn geen specifieke vooropleidingseisen voor dit programma. Het programma wordt verzorgd op MBO-niveau.

Voorbereiding en studiebelasting

Ongeveer 3-5 uur per bijeenkomst.

Klassikaal, e-learning of virtual classroom

Je kunt dit programma klassikaal volgen op een locatie naar keuze. Omdat je binnen een groep veel van elkaar leert, bieden we je een alternatieve locatie aan wanneer er voor jouw voorkeurslocatie onvoldoende aanmeldingen zijn.

Behoefte aan meer flexibiliteit? Met de lesvariant e-learning studeer je in je eigen tijd en in je eigen tempo op afstand. Je wordt online begeleid door een ervaren docent.

Voor de unieke combinatie van beide lesvarianten kies je voor virtual classroom. Hierbij volg je de lessen op vaste tijdstippen, met een docent én digitaal. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

MBO Ondernemersvaardigheden

Het praktijkgerichte programma voor startende ondernemers - 1 jaar

Heb je vragen?

Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.