Menu
NCOI Opleidingen - Bouwkunde, Techniek & Veiligheid

MBO Vakopleiding Elektrotechnisch Monteur

Word specialist op het gebied van elektrotechnische installaties - 6 maanden

Vakgebied

Techniek

Opleidingsniveau

Vakopleiding

Erkenning

NVAO geaccrediteerd

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door

Incompany volgen?

Meer informatie

Fiscale scholingsaftrek

Meer informatie
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Wil je aan de slag binnen de machine-industrie? Of in zeer korte tijd belangrijke kennis opdoen over het bouwen van apparaten? Dan is het volgen van deze vakopleiding een uitstekende keuze. Je verdiept je in de bedrading van besturingskasten en beveiligingsinstallaties. Daarbij ontwikkel je vaardigheden zodat je licht- en krachtinstallaties kunt testen en algemene besturingssystemen kunt installeren. Daarmee win je een sterkere positie op de arbeidsmarkt.

Doelgroep

Je wilt op een praktijkgerichte manier meer kennis opdoen van het elektrotechnische vak. Je wilt bijvoorbeeld systemen installeren of elektrotechnische apparatuur demonteren.

Doel en opzet

In deze vakopleiding leer je hoe je zelfstandig meet- en testapparatuur kunt gebruiken en het ontwerpproces van elektrotechnische producten realiseert. Hierbij maak je gebruik van het meest actuele studiemateriaal en word je begeleid door ervaren vakdocenten uit het beroepsveld. Zij weten wat er komt kijken bij de opbouw van elektrotechnische producten.

Met de praktijkgerichte aanpak van NCOI koppel je de theorie direct aan je eigen werk. Je zult merken dat je meteen succesvoller bent. Zo kun je al tijdens deze studie zelfverzekerd aan de slag met het verrichten van onderhoudswerkzaamheden en bedradingstechnieken.

Vooropleiding

Er zijn geen specifieke vooropleidingseisen voor dit programma. Het programma wordt verzorgd op MBO-niveau.

Voorbereiding en studiebelasting

Ongeveer 3-5 uur per bijeenkomst.

Klassikaal, e-learning of virtual classroom

Je kunt dit programma klassikaal volgen op een locatie naar keuze. Omdat je binnen een groep veel van elkaar leert, bieden we je een alternatieve locatie aan wanneer er voor jouw voorkeurslocatie onvoldoende aanmeldingen zijn.

Behoefte aan meer flexibiliteit? Met de lesvariant e-learning studeer je in je eigen tijd en in je eigen tempo op afstand. Je wordt online begeleid door een ervaren docent.

Voor de unieke combinatie van beide lesvarianten kies je voor virtual classroom. Hierbij volg je de lessen op vaste tijdstippen, met een docent én digitaal. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

MBO Vakopleiding Elektrotechnisch Monteur

Word specialist op het gebied van elektrotechnische installaties - 6 maanden

Heb je vragen?

Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.