Menu

MBO Vakopleiding Juridisch-Administratieve Dienstverlening

Ontwikkel je tot juridisch en administratief dienstverlener - 1 jaar

Vakgebied

Juridisch

Opleidingsniveau

Vakopleiding

Erkenning

NVAO geaccrediteerd

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door

Incompany volgen?

Meer informatie

Fiscale scholingsaftrek

Meer informatie
Afronding
Afronding
Afronding
Afronding
Afronding

Diploma

Je rondt de module Juridische basiskennis af met een digitaal examen. Het voordeel van een digitaal examen is dat je zelf kunt inplannen waar en wanneer je examen doet. Je rondt de overige modules af met een praktijkgerichte opdracht. Bij voldoende beoordeling van alle onderdelen ontvang je het instituutsdiploma ‘MBO Vakopleiding Juridisch-Administratieve Dienstverlening’ van MBO College van NCOI.

Als je verder wilt studeren naar het erkende diploma MBO Juridisch-Administratief Dienstverlener niveau 4 en je voldoet aan de toelatingsvoorwaarden hiervoor, dan ontvang je vrijstelling voor de gelijke onderdelen.

Opbouw opleiding

Wil je meer weten over de opbouw van onze opleidingen? Zie dan opbouw MBO.

MBO Vakopleiding Juridisch-Administratieve Dienstverlening

Ontwikkel je tot juridisch en administratief dienstverlener - 1 jaar

Heb je vragen?

Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.