Menu

MBO Vakopleiding Juridisch-Administratieve Dienstverlening

Ontwikkel je tot juridisch en administratief dienstverlener - 1 jaar

Vakgebied

Juridisch

Opleidingsniveau

Vakopleiding

Erkenning

NVAO geaccrediteerd

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door

Incompany volgen?

Meer informatie

Fiscale scholingsaftrek

Meer informatie
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Wil je je ontwikkelen tot een professionele juridisch-administratief medewerker? Volg dan deze vakopleiding. Je verdiept je in juridische begrippen en procedures. En je leert informatie vastleggen en verwerken. Zo kun je na afronding van deze vakopleiding op een professioneel niveau communiceren met collega's en cliënten. Met dit programma volg je modules die ook in de erkende opleiding MBO Juridisch-Administratieve Dienstverlening niveau 4 voorkomen. Met het verschil dat je geen stage en algemene vakken als taal en rekenen volgt. Wil je na afloop van dit programma alsnog doorstromen naar de opleiding op niveau 4, dan kan dat.

Doelgroep

Je bent (aankomend) juridisch-administratief medewerker en je wilt meer kennis en nieuwe vaardigheden leren om door te groeien. Je wilt juridische aanvragen en opdrachten behandelen en juridisch-administratieve gegevens snel en goed verwerken.

Doel en opzet

In deze vakopleiding ontwikkel je de kennis en vaardigheden die je nodig hebt om je werk als juridisch-administratief medewerker goed uit te voeren. Je versterkt je juridische basiskennis en verdiept je in thema's als goederenrecht en arbeidsrecht. Daarnaast ga je praktisch aan de slag met de werkzaamheden die je als juridisch-administratief dienstverlener uitvoert. Je gaat uitgebreid bezig met juridische documenten en stukken. Je gaat steeds aan de slag met praktijkgerichte opdrachten, zodat je wat je leert direct in je werk kunt toepassen.

De vakopleiding bestaat uit onderdelen die ook in erkende MBO-opleidingen zitten. Hierdoor weet je zeker dat het programma van hoge kwaliteit is.

Vooropleiding

Er zijn geen specifieke vooropleidingseisen voor dit programma. Het programma wordt verzorgd op MBO-niveau.

Voorbereiding en studiebelasting

Ongeveer 3-5 uur per bijeenkomst.

Klassikaal, e-learning of virtual classroom

Je kunt dit programma klassikaal volgen op een locatie naar keuze. Omdat je binnen een groep veel van elkaar leert, bieden we je een alternatieve locatie aan wanneer er voor jouw voorkeurslocatie onvoldoende aanmeldingen zijn.

Behoefte aan meer flexibiliteit? Met de lesvariant e-learning studeer je in je eigen tijd en in je eigen tempo op afstand. Je wordt online begeleid door een ervaren docent.

Voor de unieke combinatie van beide lesvarianten kies je voor virtual classroom. Hierbij volg je de lessen op vaste tijdstippen, met een docent én digitaal. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

MBO Vakopleiding Juridisch-Administratieve Dienstverlening

Ontwikkel je tot juridisch en administratief dienstverlener - 1 jaar

Heb je vragen?

Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.