Menu
NCOI Opleidingen - Financieel

Module Integrale Opdracht Associate degree Accountancy

Eindopdracht fase 1 HBO Associate degree Accountancy

Vakgebied

Financieel

Opleidingsniveau

HBO-programma

Erkenning

NVAO geaccrediteerd

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door

Incompany volgen?

Meer informatie

Fiscale scholingsaftrek

Meer informatie
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Aan het eind van fase 1 van de HBO Associate degree Accountancy maak je een integrale opdracht. Met deze module van onze businesspartner Markus Verbeek Praehep neem je alleen de integrale opdracht af, zodat je stapsgewijs verder kunt studeren naar je erkende Ad-getuigschrift. De integrale opdracht bestaat uit een uitwerking van een werksituatie binnen je eigen werkomgeving. Voor deze uitwerking maak je gebruik van het 7W-model.

Doel en opzet

Na deze module heb je een stap gezet in de voorbereiding van de afstudeeropdracht waarbij je gebruikmaakt van de opgedane kennis en vaardigheden van de modules uit fase 1. Je bent klaar voor de volgende en daarmee laatste fase van de HBO Associate degree Accountancy.

Klassikaal of virtual classroom

Je kunt dit programma klassikaal volgen op een locatie naar keuze. Omdat je binnen een groep veel van elkaar leert, bieden we je een alternatieve locatie aan wanneer er voor jouw voorkeurslocatie onvoldoende aanmeldingen zijn. Onze leslocaties zijn gevestigd door heel Nederland. Geef je de voorkeur aan lessen op vaste tijden, met een docent én digitaal? Dan biedt virtual classroom je de uitkomst. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

Module Integrale Opdracht Associate degree Accountancy

Eindopdracht fase 1 HBO Associate degree Accountancy

Heb je vragen?

Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.