Menu
NCOI Opleidingen - Financieel

Module Jaarrekening en Consolidatie

Onderdeel van HBO Bachelor Accountancy en HBO Bachelor SPD Bedrijfsadministratie - 4 maanden

Vakgebied

Financieel

Opleidingsniveau

HBO-programma

Erkenning

NVAO geaccrediteerd

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door

Incompany volgen?

Meer informatie

Fiscale scholingsaftrek

Meer informatie
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Het voeren van een goede, nauwkeurige en juiste financiële administratie is voor elke organisatie van levensbelang. Met deze administratie wordt het management van gewenste bedrijfsinformatie voorzien. Het vastleggen van financiële mutaties wordt steeds verder geautomatiseerd en gedigitaliseerd. Hierbij blijft kennis van de werking van die administratie onmisbaar. Jij bent straks het financiële geweten in de organisatie op dit gebied. Met deze Module Jaarrekening en Consolidatie van onze businesspartner Markus Verbeek Praehep word je hierop voorbereid. Met je inschrijving voor deze module neem je alleen dit onderdeel af. Indien je belangstelling hebt om op modulaire wijze de HBO Bachelor Accountancy of de HBO Bachelor SPD Bedrijfsadministratie te volgen, doe je er verstandig aan om je ook in te schrijven voor het praktijkprogramma. Hierin wordt de kennis die je in de modules opdoet met elkaar verbonden en in de praktijk toegepast. Zie mvp.nl voor meer informatie.

Doel en opzet

Na deze module begrijp je de comptabele aspecten van transacties en gebeurtenissen en kun je deze vertalen in journaalposten. Je hebt zicht op de inrichting en structuur van een comptabel systeem. Daarnaast weet je hoe consolidatie werkt en kunt de verschillen tussen commerciële en fiscale jaarrekeningen analyseren.

Klassikaal, e-learning of virtual classroom

Je kunt dit programma klassikaal volgen op een locatie naar keuze. Omdat je binnen een groep veel van elkaar leert, bieden we je een alternatieve locatie aan wanneer er voor jouw voorkeurslocatie onvoldoende aanmeldingen zijn.

Behoefte aan meer flexibiliteit? Met de lesvariant e-learning studeer je in je eigen tijd en in je eigen tempo op afstand. Je wordt online begeleid door een ervaren docent.

Voor de unieke combinatie van beide lesvarianten kies je voor virtual classroom. Hierbij volg je de lessen op vaste tijdstippen, met een docent én digitaal. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

Module Jaarrekening en Consolidatie

Onderdeel van HBO Bachelor Accountancy en HBO Bachelor SPD Bedrijfsadministratie - 4 maanden

Heb je vragen?

Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.