Menu
NCOI Opleidingen - Bouwkunde, Techniek & Veiligheid

NEN 3140 Voldoende Ondericht Persoon (VOP) en Vakbekwaam Persoon (VP) (e-Learning)

Vakgebied

Techniek

Opleidingsniveau

Training

Erkenning

NVAO geaccrediteerd

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door

Incompany volgen?

Meer informatie

Fiscale scholingsaftrek

Meer informatie
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Wanneer je werkt aan elektrische laagspanningsinstallaties is het noodzakelijk om de instructies van de NEN-3140 norm te volgen. Een instructie is cruciaal om elektrotechnische risico's inzichtelijk te krijgen. Tijdens deze online training ga je aan de slag met de theorie van het veilig uitvoeren van werkzaamheden aan elektrotechnische installaties en het veilig gebruiken van machines en gereedschappen. Je volgt deze training middels onze moderne online leeromgeving.

Je resultaat

Na afloop van de training:

  • Draag je direct bij aan een veiligere situatie bij elektrotechnische werkzaamheden
  • Kun je alle instructies van de NEN-3140 norm opvolgen
  • Draag je bij aan inzicht in onveilige werksituaties
  • Werk je efficiënt qua tijd en aanpak

Doelgroep

Je werkt nabij, aan of met elektrische objecten in het laagspanningsgebied. Vanuit arbowet- en regelgeving worden eisen gesteld om zo veilig en gezond mogelijk te werken. De NEN 3140 beschrijft hoe je dit kunt bewerkstelligen. Met deze certificering laat je zien dat je veilig werkt, procedures kent en risico's kunt inschatten.

Aanpak

Je ontwikkelt theoretische kennis die je in staat stelt elektrotechnisch veilig en gezond te werken. Je koppelt die kennis direct aan je dagelijkse praktijk met behulp van actuele casuïstiek. Je volgt deze training middels onze moderne online leeromgeving.

Vooropleiding

Geen vooropleiding nodig. Beperkte kennis van elektrotechnische installaties is een pre.

NCOI Techniek & Veiligheid

Deze opleiding wordt uitgevoerd door NCOI Techniek & Veiligheid.

NEN 3140 Voldoende Ondericht Persoon (VOP) en Vakbekwaam Persoon (VP) (e-Learning)

Heb je vragen?

Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.