Menu
NCOI Opleidingen - Financieel

Post Bachelor Data Science voor Financials

Korte en praktijkgerichte opleiding - 7 maanden

Vakgebied

Financieel

Opleidingsniveau

Post Bachelor

Erkenning

NVAO geaccrediteerd

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door

Incompany volgen?

Meer informatie

Fiscale scholingsaftrek

Meer informatie
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Tijdens deze opleiding verdiep je je in processen en systemen, zodat je kennis en inzicht kunt genereren vanuit data. Hiervoor ga je aan de slag met de belangrijkste elementen van data science. Je leert gestructureerde en ongestructureerde data analyseren en verdiept je in verschillende informatiesystemen. Daarbij ontwikkel je vaardigheden om belangrijke data zo in te richten dat dit toegankelijk en overzichtelijk is voor alle financieel medewerkers binnen je organisatie. Je bent dan ook direct van toegevoegde waarde. Deze opleiding wordt uitgevoerd in samenwerking met onze businesspartner Markus Verbeek Praehep.

Doelgroep

Je hebt een financiële achtergrond en je wilt je kennis en vaardigheden op het gebied van data science op Post Bachelorniveau uitbreiden.

Doel en opzet

In deze Post Bachelor ga je aan de slag met informatieverzameling en de analyse van data. Je verdiept je in verschillende datasystemen en ontwikkelt vaardigheden om belangrijke data te structureren. Alle actuele thema's komen aan bod, waaronder digitale transitie, datavisualisatie en programming with Python. De focus ligt hierbij op de toepassing binnen financieel gebied. Tijdens de studie kun je gebruikmaken van onze overzichtelijke online leeromgeving, waar je alles vindt wat je nodig hebt om de studie succesvol af te ronden.

Vooropleiding

In dit programma wordt uitgegaan van HBO-werk- en -denkniveau.

PE-punten

Permanente educatie (PE) is van essentieel belang. Met deze opleiding van Markus Verbeek Praehep behaal je 45 PE-punten en blijft je kennis actueel. Het programma sluit aan op de vereisten van de NBA. Bovendien maakt deze opleiding je onmiddellijk succesvoller in de dagelijkse praktijk.

Post Bachelor Data Science voor Financials

Korte en praktijkgerichte opleiding - 7 maanden

Heb je vragen?

Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.