Menu
NCOI Opleidingen - HR

Professional Master Bedrijfskundig HRM

Onderdeel van NVAO-geaccrediteerde Masteropleidingen - 1 jaar

Vakgebied

HR

Opleidingsniveau

Professional Master

Erkenning

NVAO geaccrediteerd

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door

Incompany volgen?

Meer informatie

Fiscale scholingsaftrek

Meer informatie
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Ben je HR-manager, -adviseur of -professional en wil je je ontwikkelen om vanuit je rol een betere businesspartner te zijn? Dan biedt de Professional Master Bedrijfskundig HRM je een compleet programma op officieel Masterniveau. Je volgt 4 Masterclasses op het gebied van strategisch HRM, HR-performancemanagement, verandermanagement en organisatiemanagement. Daarin bekijk je de personele impact als gevolg van het strategisch organisatiebeleid en analyseer je verschillende vraagstukken op het gebied van HR-performancemanagement. Je krijgt meer inzicht in de aard en het functioneren van organisaties en je verdiept je in de betekenis van management. Ook ga je aan de slag met het in goede banen leiden van een veranderproces.

Doelgroep

Je bent een ambitieuze manager of professional binnen het werkterrein van HRM en je wilt je ontwikkelen op Masterniveau vanuit een bedrijfskundige insteek.

Doel en opzet

In deze praktische Professional Master benader je HRM op een bedrijfskundige manier. Het programma biedt je kennis en inzicht om HRM in je organisatie te kunnen analyseren, beoordelen en herontwerpen. Daarvoor onderzoek je actualiteiten en ontwikkelingen op het gebied van strategisch HRM, HR-analytics, verandermanagement en organisatiemanagement. Ook beoordeel je de kwaliteit van al deze onderdelen binnen je eigen organisatie en bekijk je welke aspecten zo nodig verbeterd dienen te worden. Daarbij verdiep je je in verandercapaciteit en veranderdynamiek binnen je organisatie en ga je aan de slag met het opstellen van een veranderaanpak. Met alle opgedane kennis en vaardigheden ben je in staat resultaatgerichte adviezen te geven over bedrijfskundige zaken rondom HRM, zoals organisatieontwikkeling, innovatie en veranderstrategieën.

Alle Masterclasses worden verzorgd door topdocenten met veel ervaring op het gebied van HRM in de context van organisatie-inrichting en bedrijfskundige aspecten. Zij bereiden je uitstekend voor op de praktijk. De theorie wordt gekoppeld aan je eigen werksituatie door middel van praktische opdrachten. Ook beschik je gedurende deze Professional Master over actuele literatuur en kun je gebruikmaken van onze online leeromgeving. Binnen deze leeromgeving vind je alle relevante informatie rondom je studie en kun je communiceren met docenten en medestudenten.

Vooropleiding

Je beschikt over HBO- of WO-werk- en -denkniveau.

Voorbereiding en studiebelasting

Ongeveer 10-12 uur per bijeenkomst.

Leerlijn

Welke opleidingen of trainingen heb je nodig om je ambities waar te maken? Of je je nu verder wilt ontwikkelen binnen je huidige functie of juist wilt doorgroeien naar een hoger niveau, in dit handige overzicht zie je welke opleiding of training het beste past bij jouw wensen en behoeften en hoe je persoonlijke leerlijn eruitziet.

Download je leerlijn: HR-adviseur

Klassikaal, e-learning of virtual classroom

Je kunt dit programma klassikaal volgen op een locatie naar keuze. Omdat je binnen een groep veel van elkaar leert, bieden we je een alternatieve locatie aan wanneer er voor jouw voorkeurslocatie onvoldoende aanmeldingen zijn.

Behoefte aan meer flexibiliteit? Met de lesvariant e-learning studeer je in je eigen tijd en in je eigen tempo op afstand. Je wordt online begeleid door een ervaren docent.

Voor de unieke combinatie van beide lesvarianten kies je voor virtual classroom. Hierbij volg je de lessen op vaste tijdstippen, met een docent én digitaal. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

Professional Master Bedrijfskundig HRM

Onderdeel van NVAO-geaccrediteerde Masteropleidingen - 1 jaar

Heb je vragen?

Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.