Menu
  • Home
  • Professional Master Cloud Service Management

Professional Master Cloud Service Management

Onderdeel van NVAO-geaccrediteerde Masteropleidingen - 9 maanden

Vakgebied

Opleidingsniveau

Professional Master

Erkenning

NVAO geaccrediteerd

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door

Incompany volgen?

Meer informatie

Fiscale scholingsaftrek

Meer informatie
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Wil jij leren wat nodig is om cloudservices succesvol te gebruiken in jouw organisatie? Hoe creëer je een visie op IT-sourcing? Wil jij van grote, complexe projecten een succes maken zodat ze bijdragen aan strategische bedrijfsdoelen? In de Professional Master Cloud Service Management leer je over de waterval- en Agile-aanpak en krijg je handvatten voor strategische sourcing en de toepassing van actuele cloudontwikkelingen. Je kent de voordelen van sourcing voor businessperformance en bent op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen die cloud computing biedt. Deze Professional Master leert jou over het managen van strategische veranderingen en portfolio’s van projecten en programma’s. Je ben op de hoogte van het samenspel tussen leveranciers en afnemers, zowel binnen als buiten de organisatie.

Doelgroep

Deze Professional Master wordt voornamelijk gevolgd door hoger opgeleide IT-professionals die zich willen verdiepen en werkzaam zijn als cloudmanager, cloudengineer, sourcingsmanager, cloudconsultant en IT-consultant. Daarnaast is deze Professional Master geschikt voor je als je een van bovenstaande functies ambieert.

Doel en opzet

Je ontwikkelt in dit programma een sourcingvisie en -strategie en gaat aan de slag met contract en portfoliomanagement. Je wilt een succes maken van projecten in jouw organisatie met het oog op het behalen van strategische doelstellingen. 

Wij maken altijd gebruik van de meest actuele literatuur. Daarnaast heb je tijdens de studie toegang tot onze zeer moderne online leeromgeving. Daarin vind je alle informatie die je voor de studie nodig hebt. Je kunt hier ook communiceren met je docent en medestudenten.

Vooropleiding

Je beschikt over HBO- of WO-werk- en -denkniveau.

Voorbereiding en studiebelasting

Je studiebelasting is ongeveer 10-12 uur per bijeenkomst.

Gunstige financiering

Betaal je het programma zelf? Dan kun je gebruikmaken van het levenlanglerenkrediet, een aantrekkelijke studiefinanciering voor volwassenen. Daarmee kan iedereen tot 55 jaar de opleidingskosten grotendeels door de overheid laten financieren. Kijk op levenlanglerenkrediet (LLLK) voor meer informatie of neem contact op met onze studieadviseurs.

Klassikaal, e-learning of virtual classroom

Je kunt dit programma klassikaal volgen op een locatie naar keuze. Omdat je binnen een groep veel van elkaar leert, bieden we je een alternatieve locatie aan wanneer er voor jouw voorkeurslocatie onvoldoende aanmeldingen zijn.

Behoefte aan meer flexibiliteit? Met de lesvariant e-learning studeer je in je eigen tijd en in je eigen tempo op afstand. Je wordt online begeleid door een ervaren docent.

Voor de unieke combinatie van beide lesvarianten kies je voor virtual classroom. Hierbij volg je de lessen op vaste tijdstippen, met een docent én digitaal. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

Professional Master Cloud Service Management

Onderdeel van NVAO-geaccrediteerde Masteropleidingen - 9 maanden

Heb je vragen?

Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.