Menu

Professional Master Commercieel Management

Kort en praktijkgericht programma op Masterniveau - 9 maanden

Opleidingsniveau

Professional Master

Erkenning

NVAO geaccrediteerd

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door

Incompany volgen?

Meer informatie

Fiscale scholingsaftrek

Meer informatie
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Met deze interessante Professional Master krijg je de handvatten aangereikt om het commercieel beleid van een bedrijf te vertalen naar concrete acties. Je verdiept je in drie samenhangende Masterclasses in strategisch sales- en accountmanagement, business development en strategisch marketingmanagement. Je leert hoe je producten kunt ontwikkelen, positioneren en differentiëren. De Professional Master Commercieel Management is uniek in Nederland en wordt verzorgd door NCOI.

Doelgroep

Je wilt diepgaand inzicht ontwikkelen op het gebied van commercieel management. Voor (key-)accountmanagers, salesmanagers, commercieel directeuren en salesprofessionals die hun kennis en vaardigheden willen aanscherpen is dit programma zeer interessant. Het programma wordt verzorgd op Masterniveau.

Doel en opzet

Tijdens deze Professional Master leer je hoe je de strategie van een organisatie omzet naar marketingbeleid en salesdoelstellingen. Hiervoor verdiep je je in salesprognoses, maak je een accountanalyse en maak je analyses van concurrenten. Ook leer je op welke manier je producten en diensten afstemt op de wensen van de klant en hoe je daarbij kunt opvallen tussen de concurrentie. Daarbij ontwikkel je de vaardigheden om deze bevindingen te vertalen naar een businessplan. Wat je leert, pas je aan de hand van praktijkgerichte opdrachten direct toe binnen je eigen werk. Een ervaren docent staat tijdens je studie klaar om al je studievragen te beantwoorden. Bovendien vind je alles wat je nodig hebt voor je studie in de moderne online leeromgeving.

Vooropleiding

Je beschikt over HBO- of WO-werk- en -denkniveau.

Voorbereiding en studiebelasting

Je studiebelasting is ongeveer 10-12 uur per bijeenkomst.

Gunstige financiering

Betaal je het programma zelf? Dan kun je gebruikmaken van het levenlanglerenkrediet, een aantrekkelijke studiefinanciering voor volwassenen. Daarmee kan iedereen tot 55 jaar de opleidingskosten grotendeels door de overheid laten financieren. Kijk op levenlanglerenkrediet (LLLK) voor meer informatie of neem contact op met onze studieadviseurs.

Klassikaal, e-learning of virtual classroom

Je kunt dit programma klassikaal volgen op een locatie naar keuze. Omdat je binnen een groep veel van elkaar leert, bieden we je een alternatieve locatie aan wanneer er voor jouw voorkeurslocatie onvoldoende aanmeldingen zijn.

Behoefte aan meer flexibiliteit? Met de lesvariant e-learning studeer je in je eigen tijd en in je eigen tempo op afstand. Je wordt online begeleid door een ervaren docent.

Voor de unieke combinatie van beide lesvarianten kies je voor virtual classroom. Hierbij volg je de lessen op vaste tijdstippen, met een docent én digitaal. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

Professional Master Commercieel Management

Kort en praktijkgericht programma op Masterniveau - 9 maanden

Heb je vragen?

Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.