Menu

Professional Master Communicatie

Kort en praktijkgericht programma op Masterniveau - 6 maanden

Vakgebied

Communicatie

Opleidingsniveau

Professional Master

Erkenning

NVAO geaccrediteerd

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door

Incompany volgen?

Meer informatie

Fiscale scholingsaftrek

Meer informatie
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Deze Professional Master Communicatie bestaat uit de combinatie van corporate communicatie en marketingcommunicatie, als onderdeel daarvan. Tijdens de Masterclass Corporate Communicatie staat het managen van de reputatie van je organisatie centraal. Je krijgt handvatten aangereikt om de communicatie-uitingen nauw af te stemmen op de identiteit van de organisatie. Zo verklein je het verschil tussen het imago, de identiteit en de reputatie. In de Masterclass Branding en Marketingcommunicatie leer je met welke boodschap, op welk moment en via welk kanaal je jouw doelgroep het beste kunt benaderen. Je doet de vaardigheden op om kennis, houding en gedrag van je stakeholders richting jouw organisatie te beïnvloeden.

Doelgroep

Je bent hoger opgeleid en hebt ervaring als communicatieprofessional of -manager. Daarbij wil je op Masterniveau je kennis en inzicht op het gebied van strategische marketingcommunicatie en corporate communicatie verdiepen.

Doel en opzet

Tijdens deze Professional Master verdiep je je in de in- en externe communicatie van je organisatie én marketingcommunicatie. Je brengt de identiteit van je organisatie in kaart en beantwoordt vragen als: wie zijn we en wat maakt ons uniek? Je leert hoe je de communicatie-uitingen afstemt op de identiteit van de organisatie, zodat je eenduidig en uniform communiceert. Daarmee borg je een goede reputatie bij stakeholders. Ook verdiep je je in de positie van je organisatie binnen de markt. Onder begeleiding van een ervaren docent leer je bouwen aan een sterk merk. Je brengt in kaart hoe je doelgroep zich offline en online beweegt en ontdekt met welke uiting, via welk kanaal je de verschillende touchpoints van de customer journey kunt raken. Zo zorg je voor het grootste effect van je boodschap op je doelgroep. Je leert hoe je een crossmediaal plan formuleert, zodat de mediakanalen samen voor het grootste effect op je doelgroep zorgen.

Vooropleiding

Je beschikt over HBO- of WO-werk- en -denkniveau.

Voorbereiding en studiebelasting

Je studiebelasting is ongeveer 10-12 uur per bijeenkomst.

Gunstige financiering

Betaal je het programma zelf? Dan kun je gebruikmaken van het levenlanglerenkrediet, een aantrekkelijke studiefinanciering voor volwassenen. Daarmee kan iedereen tot 55 jaar de opleidingskosten grotendeels door de overheid laten financieren. Kijk op levenlanglerenkrediet (LLLK) voor meer informatie of neem contact op met onze studieadviseurs.

Klassikaal of e-learning

Je kunt dit programma klassikaal volgen op een locatie naar keuze. Omdat je binnen een groep veel van elkaar leert, bieden we je een alternatieve locatie aan wanneer er voor jouw voorkeurslocatie onvoldoende aanmeldingen zijn. Onze leslocaties zijn gevestigd door heel Nederland. Kies je liever voor een lesvariant waarbij je geen lessen hoeft te volgen op vaste tijdstippen? Kies dan voor de lesvariant e-learning. Je studeert in je eigen tijd en in je eigen tempo op afstand, onder online begeleiding van een docent waar je met al je vragen terecht kunt. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie Opleidingsvarianten op onze website.

Professional Master Communicatie

Kort en praktijkgericht programma op Masterniveau - 6 maanden

Heb je vragen?

Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.