Menu
  • Home
  • Professional Master Data Science en AI

Professional Master Data Science en AI

Onderdeel van NVAO-geaccrediteerde Masteropleidingen - 9 maanden

Vakgebied

Opleidingsniveau

Professional Master

Erkenning

NVAO geaccrediteerd

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door

Incompany volgen?

Meer informatie

Fiscale scholingsaftrek

Meer informatie
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

De afgelopen jaren hebben bedrijven steeds meer data verzameld. Echter zorgen traditionele tools nog voor onbenutte potentie op het gebied van innovatie. Wil jij je verdiepen in verantwoorde innovatie met big data? Wil jij inzicht in hoe data science aan jouw organisatie waarde kan toevoegen? In de Professional Master Data Science en AI leer je data vastleggen, beoordelen en aanbevelingen doen inclusief het beoordelen van data op volledigheid en consistentie. Met deze Professional Master Data Science en AI krijg je inzicht in de zaken die noodzakelijk zijn om een toekomstbestendige organisatie op te bouwen die de uitvoering van haar beleid blijvend kan ondersteunen.

Doelgroep

Je bent een hoger opgeleide professional die verantwoordelijk of betrokken is bij de afstemming tussen IT-beleid en bedrijfsdoelstellingen. De Professional Master Data Science en AI wordt voornamelijk gevolgd door hoger opgeleide professionals die werkzaam zijn als Data lead, data steward, business data owner, business manager, BI/AI-manager, en data consultant.

Doel en opzet

Je begeeft je in dit programma op het terrein van innovatie, datawetenschappen en kunstmatige intelligentie. Je verdiept je in nieuwe businessmodellen toepasbaar in een veranderende omgeving. Je krijgt inzicht in dataverzameling om deze succesvol te kunnen implementeren in jouw organisatie. Verder ga je ook aan de slag met het ontwikkelen van een Customer Journey Mapping voor jouw organisatie.

Wij maken altijd gebruik van de meest actuele literatuur. Daarnaast heb je tijdens de studie toegang tot onze zeer moderne online leeromgeving. Daarin vind je alle informatie die je voor de studie nodig hebt. Je kunt hier ook communiceren met je docent en medestudenten.

Vooropleiding

Je beschikt over HBO- of WO-werk- en -denkniveau.

Voorbereiding en studiebelasting

Je studiebelasting is ongeveer 10-12 uur per bijeenkomst.

Gunstige financiering

Betaal je het programma zelf? Dan kun je gebruikmaken van het levenlanglerenkrediet, een aantrekkelijke studiefinanciering voor volwassenen. Daarmee kan iedereen tot 55 jaar de opleidingskosten grotendeels door de overheid laten financieren. Kijk op levenlanglerenkrediet (LLLK) voor meer informatie of neem contact op met onze studieadviseurs.

Klassikaal, e-learning of virtual classroom

Je kunt dit programma klassikaal volgen op een locatie naar keuze. Omdat je binnen een groep veel van elkaar leert, bieden we je een alternatieve locatie aan wanneer er voor jouw voorkeurslocatie onvoldoende aanmeldingen zijn.

Behoefte aan meer flexibiliteit? Met de lesvariant e-learning studeer je in je eigen tijd en in je eigen tempo op afstand. Je wordt online begeleid door een ervaren docent.

Voor de unieke combinatie van beide lesvarianten kies je voor virtual classroom. Hierbij volg je de lessen op vaste tijdstippen, met een docent én digitaal. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

Professional Master Data Science en AI

Onderdeel van NVAO-geaccrediteerde Masteropleidingen - 9 maanden

Heb je vragen?

Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.