Menu
NCOI Opleidingen - ICT

Professional Master IT-security, Risk & Compliance

Onderdeel van NVAO-geaccrediteerde Masteropleidingen - 9 maanden

Vakgebied

ICT

Opleidingsniveau

Masteropleiding

Erkenning

NVAO geaccrediteerd

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door

Incompany volgen?

Meer informatie

Fiscale scholingsaftrek

Meer informatie
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Het belang van betrouwbare IT-middelen in organisaties neemt steeds meer toe. Hoe kun je de IT-risico’s op een adequate, werkzame wijze inzichtelijk krijgen en beheersen? Dat leer je tijdens de Professional Master IT-security, Risk & Compliance. Je leert hoe de IT op betrouwbare wijze toegevoegde waarde kan leveren aan de organisatiedoelstellingen. Ook krijg je inzichtelijk hoe je als IT-manager automatiseringsprocessen kunt optimaliseren en verbeteren.

Doelgroep

Deze Professional Master wordt voornamelijk gevolgd door hoger opgeleide professionals die werkzaam zijn als IT-auditor, IT-securitymanager, CISO, IT-consultant, dataconsultant, IT-riskconsultant en IT-riskmanagers. Daarnaast is deze Professional Master geschikt voor je als je een van bovenstaande functies ambieert.

Doel en opzet

Je begeeft je in dit programma op het terrein van IT-riskmanagement, IT-auditing, security, privacy en compliance. Je leert security meten en rapporteren zodat je het vertaalt naar een beter securitybeleid. Je kunt na dit programma aan de hand van vastgestelde normen beoordelen of de automatisering binnen jouw organisatie goed werkt en je kunt advies geven over mogelijke aanpassingen en verbeteringen.

Wij maken altijd gebruik van de meest actuele literatuur. Daarnaast heb je tijdens de studie toegang tot onze zeer moderne online leeromgeving. Daarin vind je alle informatie die je voor de studie nodig hebt. Je kunt hier ook communiceren met je docent en medestudenten.

Vooropleiding

Je beschikt over HBO- of WO-werk- en -denkniveau.

Voorbereiding en studiebelasting

Je studiebelasting is ongeveer 10-12 uur per bijeenkomst.

Gunstige financiering

Betaal je het programma zelf? Dan kun je gebruikmaken van het levenlanglerenkrediet, een aantrekkelijke studiefinanciering voor volwassenen. Daarmee kan iedereen tot 55 jaar de opleidingskosten grotendeels door de overheid laten financieren. Kijk op levenlanglerenkrediet (LLLK) voor meer informatie of neem contact op met onze studieadviseurs.

Professional Master IT-security, Risk & Compliance

Onderdeel van NVAO-geaccrediteerde Masteropleidingen - 9 maanden

Heb je vragen?

Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.