Menu

Professional Master Persoonlijk Leiderschap bij Veranderingen binnen de Overheid

Motiveer en inspireer bij innovatie en transitie - 6 maanden

Opleidingsniveau

Professional Master

Erkenning

NVAO geaccrediteerd

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door

Incompany volgen?

Meer informatie

Fiscale scholingsaftrek

Meer informatie
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Op een inspirerende manier vormgeven aan veranderingsprocessen in de organisatie? Medewerkers vanuit persoonlijke kracht kunnen motiveren en inspireren? En het innovatie- en verandervermogen van de organisatie vergroten? In deze Professional Master van onze businesspartner Bestuursacademie Nederland ontdek je hoe je innovatieve veranderingen kunt initiëren, organiseren en realiseren. Ook ga je aan de slag met je persoonlijke leiderschapsvaardigheden. Zo werk je aan je overtuigingskracht, initiërend vermogen, focus op resultaten, besluitvaardigheid en invloed.

Doelgroep

Je bent manager, senior beleidsadviseur of project- of programmamanager. Je wilt groeien in je leiderschap en soepeler sturing kunnen geven aan innovatie- en verandertrajecten binnen de overheid. Ook wil je medewerkers inspireren het beste uit zichzelf te halen.

Doel en opzet

In dit programma versterk je je persoonlijk leiderschap. Je ontwikkelt kennis en concreet toepasbare vaardigheden voor groei en ontwikkeling van jou en je medewerkers. Ook bedenk en ontwikkel je een effectieve aanpak om succesvol organisatieveranderingen te implementeren en te leiden. Door de vele opdrachten en oefeningen maak je je de nieuwe inzichten en vaardigheden eigen en pas je ze direct toe in je werk.

Vooropleiding

Je beschikt over HBO- of WO-werk- en -denkniveau.

Professional Master Persoonlijk Leiderschap bij Veranderingen binnen de Overheid

Motiveer en inspireer bij innovatie en transitie - 6 maanden

Heb je vragen?

Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.