Menu

Professional Master Real Estate

Onderdeel van de officieel erkende MBA specialisatie Real estate - 9 maanden

Opleidingsniveau

Professional Master

Erkenning

NVAO geaccrediteerd

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door

Incompany volgen?

Meer informatie

Fiscale scholingsaftrek

Meer informatie
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Als dynamische real estate manager is er meer nodig dan alleen kennis op het gebied van vastgoed. Daarom ga je tijdens dit programma onder begeleiding van een ervaren professional aan de slag met de strategische visie op vastgoed en het beheer hiervan. Na afloop kun je een waardevolle inbreng leveren in strategie rondom real estate management door organisaties te voorzien van onderbouwde adviezen op directieniveau. Heb je de ambitie om te werken bij organisaties met een grote vastgoedportefeuille? Dan is deze Professional Master een echte meerwaarde.

Doelgroep

Je bent een professional in het vastgoedmanagement en wilt graag op Masterniveau worden opgeleid. Je draagt de verantwoordelijkheid voor het vastgoedmanagement of je hebt de ambitie om deze rol te vervullen in de toekomst.

Doel en opzet

In dit boeiende programma verdiep je je in alle facetten van real estate. Je volgt 3 Masterclasses met elk een uniek thema. Je wordt begeleid door deskundige docenten, die zelf ook praktijkervaring hebben op het gebied van strategisch assetmanagement en real estate. Hierdoor kunnen ze je uitstekend voorbereiden op de praktijk. Je rondt elke Masterclass af met een opdracht die betrekking heeft op je eigen werkpraktijk.

Gedurende deze Professional Master beschik je over actuele literatuur en kun je gebruikmaken van onze moderne online leeromgeving. Binnen deze leeromgeving vind je alle relevante informatie rondom je studie zoals lesvoorbereidingen, opdrachten en aanvullende informatie.

Vooropleiding

Je beschikt over HBO- of WO-werk- en -denkniveau.

Voorbereiding en studiebelasting

Je studiebelasting is ongeveer 10-12 uur per bijeenkomst.

Klassikaal, e-learning of virtual classroom

Je kunt dit programma klassikaal volgen op een locatie naar keuze. Omdat je binnen een groep veel van elkaar leert, bieden we je een alternatieve locatie aan wanneer er voor jouw voorkeurslocatie onvoldoende aanmeldingen zijn.

Behoefte aan meer flexibiliteit? Met de lesvariant e-learning studeer je in je eigen tijd en in je eigen tempo op afstand. Je wordt online begeleid door een ervaren docent.

Voor de unieke combinatie van beide lesvarianten kies je voor virtual classroom. Hierbij volg je de lessen op vaste tijdstippen, met een docent én digitaal. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

Professional Master Real Estate

Onderdeel van de officieel erkende MBA specialisatie Real estate - 9 maanden

Heb je vragen?

Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.