Menu

Professional Master Veiligheids- en Crisismanagement

Strategisch vormgeven aan veiligheid en crisismanagement - 6 maanden

Opleidingsniveau

Professional Master

Erkenning

NVAO geaccrediteerd

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door

Incompany volgen?

Meer informatie

Fiscale scholingsaftrek

Meer informatie
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Burgers verwachten van overheidsorganisaties dat zij daadkrachtig optreden bij incidenten, calamiteiten en crises. Dit vraagt om een goede samenwerking met brandweer, politie, defensie en andere externe partners. Crisismanagers met voldoende kennis en kunde zijn daarbij onmisbaar. In deze Professional Master van onze businesspartner Bestuursacademie Nederland verdiep je je in veiligheids- en crisismanagement als onderdeel van de keten. Je leert hoe je adequaat op een crisis moet reageren en bent in staat om crisissituaties te evalueren. Ook richt je je op de samenwerking met veiligheidspartners. Na afloop weet je hoe je je organisatie op strategisch niveau voorbereidt op een eventuele crisis en de crisis in goede banen leidt.

Doelgroep

Je werkt binnen de overheid of semipublieke sector op het gebied van veiligheids- en crisismanagement. Je wilt graag je strategische kennis ontwikkelen, verbreden en verdiepen.

Doel en opzet

Tijdens deze Professional Master ontwikkel je strategisch inzicht in de theorie en praktijk van veiligheids- en crisismanagement. Zo werk je aan het opzetten of het verder professionaliseren van het veiligheids- en crisismanagement binnen je organisatie. Je past je geleerde kennis en inzichten direct toe tijdens een simulatiemiddag waarbij er een crisissituatie wordt nagebootst.

Vooropleiding

Je beschikt over HBO- of WO-werk- en -denkniveau.

Klassikaal of virtual classroom

Je kunt dit programma klassikaal volgen op een locatie naar keuze. Omdat je binnen een groep veel van elkaar leert, bieden we je een alternatieve locatie aan wanneer er voor jouw voorkeurslocatie onvoldoende aanmeldingen zijn. Onze leslocaties zijn gevestigd door heel Nederland. Geef je de voorkeur aan lessen op vaste tijden, met een docent én digitaal? Dan biedt virtual classroom je de uitkomst. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

Professional Master Veiligheids- en Crisismanagement

Strategisch vormgeven aan veiligheid en crisismanagement - 6 maanden

Heb je vragen?

Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.