Menu

Register-Makelaar Bedrijfsmatig Vastgoed (RMBV)

Volledige opleiding voor de officiële certificering Register-Makelaar BV - 30 maanden

Opleidingsniveau

Praktijkopleiding

Erkenning

NVAO geaccrediteerd

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door

Incompany volgen?

Meer informatie

Fiscale scholingsaftrek

Meer informatie
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Wil je zelfstandig aan de slag als makelaar of taxateur in bedrijfsmatig vastgoed? Volg dan deze opleiding. Je wordt opgeleid tot erkend register-makelaar BV (RMBV) en kunt aan de slag als zelfstandige of bij een makelaarskantoor, in het bankwezen of bij de overheid. De opleiding wordt gegeven door topdocenten met veel ervaring in makelaardij en bedrijfsmatig vastgoed. Met deze opleiding kun je het diploma Register-Makelaar behalen en je certificeren als RMBV.

Doelgroep

Dit is de opleiding voor mensen die officieel gecertificeerd makelaar of taxateur willen worden en ingeschreven willen zijn in het Register Makelaar BV (RMBV). Je bent al werkzaam in de sector en wilt je certificeren, of je wilt een carrière starten in de makelaardij en vastgoed, met de specialisatie bedrijfsmatig vastgoed.

Doel en opzet

Na het volgen van deze oplediing en het behalen van het diploma Register-Makelaar Bedrijfsmatig Vastgoed (RMBV) kun je je certificeren tot register-makelaar BV (RMBV). Je ontwikkelt tijdens de bijeenkomsten veel kennis, inzicht en vaardigheden in het vakgebied van de makelaar. Daarbij specialiseer je je in bedrijfsmatig vastgoed. De bijeenkomsten worden geleid door docenten uit het veld. Zij zorgen voor een praktijkgericht programma, waarbij ze veel van hun werkervaring gebruiken.

De opleiding is opgebouwd aan de hand van de verplichte onderdelen van SVMNIVO. De stof wordt per onderwerp behandeld, zodat je je goed op elk examen afzonderlijk kunt voorbereiden. Met onze kennis en ervaring in het volwassenenonderwijs weten we hoe wij je het beste kunnen ondersteunen en begeleiden.

Het studiemateriaal is actueel en sluit perfect aan op de exameneisen. Alles wat je nodig hebt voor je studie, vind je in onze moderne online leeromgeving. Je vindt hier lesvoorbereidingen, opdrachten en aanvullende informatie.

Vooropleiding

Deze opleiding wordt verzorgd op HBO-niveau. Er gelden geen specifieke vooropleidingseisen. Wel wordt ervan uitgegaan dat je ten minste beschikt over een diploma HAVO of MBO-niveau 4. Relevante werkervaring kan een lagere opleiding compenseren.

Voorbereiding en studiebelasting

Je studiebelasting is ongeveer 8-10 uur per bijeenkomst.

Klassikaal, e-learning of virtual classroom

Je kunt dit programma klassikaal volgen op een locatie naar keuze. Omdat je binnen een groep veel van elkaar leert, bieden we je een alternatieve locatie aan wanneer er voor jouw voorkeurslocatie onvoldoende aanmeldingen zijn.

Behoefte aan meer flexibiliteit? Met de lesvariant e-learning studeer je in je eigen tijd en in je eigen tempo op afstand. Je wordt online begeleid door een ervaren docent.

Voor de unieke combinatie van beide lesvarianten kies je voor virtual classroom. Hierbij volg je de lessen op vaste tijdstippen, met een docent én digitaal. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

Register-Makelaar Bedrijfsmatig Vastgoed (RMBV)

Volledige opleiding voor de officiële certificering Register-Makelaar BV - 30 maanden

Heb je vragen?

Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.