Menu

Register-Makelaar Bedrijfsmatig Vastgoed (RMBV)

Volledige opleiding voor de officiële certificering Register-Makelaar BV - 30 maanden

Opleidingsniveau

Praktijkopleiding

Erkenning

NVAO geaccrediteerd

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door

Incompany volgen?

Meer informatie

Fiscale scholingsaftrek

Meer informatie
Afronding
Afronding
Afronding
Afronding
Afronding

Officiële certificering

Tijdens de opleiding behaal je per onderdeel een diploma. Voor het onderdeel Basistheorie Vastgoeddeskundige haal je 5 certificaten. Het onderdeel Specialisatie Makelaar bedrijfsmatig vastgoed bestaat uit 2 examens. Het totaal sluit je af met het examen Praktijkopleiding makelaar bedrijfsmatig vastgoed. Je dient je zelf in te schrijven voor deze examens via www.svmnivo.nl. Heb je de onderdelen succesvol afgerond, dan ontvang je het diploma 'Register-Makelaar Bedrijfsmatig Vastgoed (RMBV)' en kun je gecertificeerd worden.

Register-Makelaar Bedrijfsmatig Vastgoed (RMBV)

Volledige opleiding voor de officiële certificering Register-Makelaar BV - 30 maanden

Heb je vragen?

Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.