Menu
NCOI Opleidingen -  Secretarieel & Managementsupport

Secretary Next: Virtual Support Professional

Digitaal supportmanagement - 6 maanden

Opleidingsniveau

Vakopleiding

Erkenning

NVAO geaccrediteerd

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door

Incompany volgen?

Meer informatie

Fiscale scholingsaftrek

Meer informatie
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

De supportprofessional werkt tegenwoordig niet meer automatisch 5 dagen per week op het kantoor van de werkgever. In tegendeel. De moderne supportprofessional kan zijn of haar eigen klanten kiezen en via internet alle werkzaamheden verrichten. Wil jij ook als virtual supportprofessional aan de slag gaan bij je huidige of toekomstige werkgever? Dan is deze opleiding van onze businesspartner Schoevers interessant voor jou. Je leert jezelf professioneel te presenteren en ontwikkelt vaardigheden die voor de virtual assistant (VA) onmisbaar zijn. Zo ga je aan de slag met apps en social media en leer je klanten op afstand ondersteunen bij vragen en problemen. Met deze opleiding ontwikkel je je niet alleen tot professionele virtual supportprofessional, maar behaal je ook nog eens een officieel diploma van onze businesspartner Schoevers. Daarmee toon je aan tot de top van je vakgebied te behoren.

Doelgroep

Je bent een ervaren secretaresse of supportprofessional en je wilt starten als zelfstandig virtual assistant (VA).

Doel en opzet

In 2 modules ontwikkel je je tot professioneel virtual supportprofessional. Je ontdekt welke apps en tools je kunt gebruiken om je taken te managen. Daarnaast werk je aan je persoonlijke presentatie. Je leert tools slim inzetten waardoor je flexibel aan het werk kunt gaan en je leert doelen stellen en grenzen bewaken. Aan het eind van deze opleiding ben je dan ook op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen het vakgebied en kun je hier je voordeel mee doen in je eigen werk.

De opleiding is zeer praktijkgericht opgezet. Je leert door te doen. Dat is erg prettig. De opleiding wordt verzorgd door ervaren vakdocenten. Door veel te oefenen met opdrachten krijg je de leerstof snel onder de knie. Ook wordt er gebruikgemaakt van praktijkgericht lesmateriaal. Daarnaast heb je toegang tot een prettige online leeromgeving waar je veel informatie vindt, zoals een leerwijzer, praktijkopdrachten en extra praktijkinformatie. Via de leeromgeving kun je ook communiceren met je medestudenten en je docent.

Vooropleiding

Er zijn geen specifieke vooropleidingseisen voor dit programma. Het programma wordt verzorgd op MBO-niveau.

Voorbereiding en studiebelasting

Ongeveer 3-5 uur per bijeenkomst.

Klassikaal, e-learning of virtual classroom

Je kunt dit programma klassikaal volgen op een locatie naar keuze. Omdat je binnen een groep veel van elkaar leert, bieden we je een alternatieve locatie aan wanneer er voor jouw voorkeurslocatie onvoldoende aanmeldingen zijn.

Behoefte aan meer flexibiliteit? Met de lesvariant e-learning studeer je in je eigen tijd en in je eigen tempo op afstand. Je wordt online begeleid door een ervaren docent.

Voor de unieke combinatie van beide lesvarianten kies je voor virtual classroom. Hierbij volg je de lessen op vaste tijdstippen, met een docent én digitaal. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

Secretary Next: Virtual Support Professional

Digitaal supportmanagement - 6 maanden

Heb je vragen?

Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.