Menu

SRM A en B Online Communicatieadviseur

Een compleet aanbod om je te ontwikkelen tot een professionele online communicatieadviseur - 13 maanden

Vakgebied

Communicatie

Opleidingsniveau

Vakopleiding

Erkenning

NVAO geaccrediteerd

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door

Incompany volgen?

Meer informatie

Fiscale scholingsaftrek

Meer informatie
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Als communicatieadviseur is het je taak om een perfecte communicatiestrategie te bedenken. Vaak is dit offline geen probleem, maar wordt dit online als een obstakel gezien in verband met gecompliceerde regels. Hoe pak je dit als professional aan? Tijdens deze opleiding van onze businesspartner SRM leer je unieke content te creëren om de juiste doelgroep aan te trekken. Ook krijg je handvatten aangereikt om kritisch te kijken naar de communicatieaanpak en deze waar nodig te verbeteren. De opleidingen Online Communicatieadviseur A (junior) en B (medior) worden ook los aangeboden.

Je resultaat

Je weet hoe je beter vindbaar wordt voor je doelgroep en hoe je de aandacht kunt vasthouden. Je kent de vele online middelen die ter beschikking staan en kunt hier effectief mee werken. Ook kun je door de lens van online communicatie complexe vraagstukken vertalen naar hanteerbare adviezen. Je kunt aan de hand van data kritisch kijken naar een online communicatieaanpak en je kunt deze van verbeterpunten voorzien. Daarnaast kun je met een strategische bril kijken naar content die mensen raakt en hen bijblijft. Je bent op de hoogte van recente trends, ontwikkelingen en inzichten binnen de online communicatie. Je kent de voordelen van verschillende online communicatiekanalen, kunt ze op elkaar afstemmen en elkaar laten versterken. Je beheerst vaardigheden om conversiegerichter te schrijven.

Doelgroep

Je bent werkzaam in het communicatievak of je bent betrokken bij communicatieprojecten. Je wilt je ontwikkelen tot communicatieprofessional door bekend te raken met alle benodigde kennis en vaardigheden van het communicatievak.

Deze opleiding wordt verzorgd op A- en B-niveau, hét niveau voor de junior en medior communicatieprofessional. Je wilt je geleidelijk aan ontwikkelen op operationeel, uitvoerend en tactisch niveau tijdens één compleet programma.

Doel en opzet

Gedurende de opleiding breid je je kennis en vaardigheden als communicatieadviseur uit op professioneel niveau. Het complete programma is er zo op gebouwd dat je geleidelijk naar dit niveau toewerkt. Aan de hand van diverse praktijkopdrachten leg je direct verband tussen de theorie en je persoonlijke werkomgeving. Zo leer je onder begeleiding van ervaren communicatiedeskundigen SEO-technieken toe te passen in teksten om zo beter vindbaar te worden. Ook raak je bekend met diverse online communicatiemiddelen om zo feilloos het beste advies te kunnen geven over ingewikkelde cases.

Klassikaal of virtual classroom

Je kunt dit programma klassikaal volgen op een locatie naar keuze. Omdat je binnen een groep veel van elkaar leert, bieden we je een alternatieve locatie aan wanneer er voor jouw voorkeurslocatie onvoldoende aanmeldingen zijn. Onze leslocaties zijn gevestigd door heel Nederland. Geef je de voorkeur aan lessen op vaste tijden, met een docent én digitaal? Dan biedt virtual classroom je de uitkomst. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

SRM A en B Online Communicatieadviseur

Een compleet aanbod om je te ontwikkelen tot een professionele online communicatieadviseur - 13 maanden

Heb je vragen?

Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.