Menu
NCOI Opleidingen - Bedrijfskunde

Toelatingsprogramma HBO Bachelor Logistics Management Versneld

Stoom jezelf in korte tijd klaar voor de versnelde HBO Bachelor

Opleidingsniveau

HBO Bachelor versneld

Erkenning

NVAO geaccrediteerd

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door

Incompany volgen?

Meer informatie

Fiscale scholingsaftrek

Meer informatie
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Wil je jouw officieel erkende Bachelorgraad in korte tijd behalen, maar beschik je nog niet over een diploma VWO, HBO Bachelor of Master? Meld je dan nu aan voor dit praktijkgerichte toelatingsprogramma van NCOI. Na succesvolle afronding ben je direct toelaatbaar tot de HBO Bachelor Logistics Management - Versneld.

Wat biedt een toelatingsprogramma?

Met dit toelatingsprogramma word je in korte tijd klaargestoomd voor de HBO Bachelor Logistics Management - Versneld van NCOI. Je volgt een vakinhoudelijke module die een afspiegeling is van de modules uit de HBO Bacheloropleiding. Je maakt kennis met studeren op HBO-niveau en went alvast aan het studeren naast je baan. Zo ben je goed voorbereid op jouw versnelde Bacheloropleiding.

Doelgroep

Deze Bachelor kun je volgen als je een diploma HAVO, VWO of MBO-niveau 4 hebt. Heb je geen van deze diploma’s? Dan kun je ook instromen met een 21+ toets. Zie Hogeschool NCOI voor meer informatie.

Toelatingsprogramma HBO Bachelor Logistics Management Versneld

Stoom jezelf in korte tijd klaar voor de versnelde HBO Bachelor

Heb je vragen?

Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.