Menu

Trainingsprogramma .NET-developer

Op HBO-niveau in 5 maanden omscholen tot .NET-ontwikkelaar

Vakgebied

ICT

Opleidingsniveau

Training

Erkenning

NVAO geaccrediteerd

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door

Incompany volgen?

Meer informatie

Fiscale scholingsaftrek

Meer informatie
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Wil je je verder ontwikkelen als .NET-ontwikkelaar en naast het programmeren ook aan de slag gaan met het ontwerpen van software en het aansturen van (delen van) het project? Met dit programma word je een professionele .NET-ontwikkelaar op HBO-niveau. Je ontwikkelt je vaardigheden op het gebied van C# en gaat aan de slag met het ontwerpen van webapplicaties. Verder ga je werken met scrum, de methode voor softwareontwikkeling, waarbij stap voor stap onderdelen worden ontwikkeld. Tijdens het programma ga je zelf actief aan het werk met praktijkcases met .NET. Door inzicht in het proces en kennis van programmeren en ontwerpen ben je een professionele HBO .NET-ontwikkelaar met veel kansen op de arbeidsmarkt.

Doelgroep

Je wilt je op HBO-niveau verder ontwikkelen op het gebied van .NET-applicatieontwikkeling met Visual Studio 2012.

Doel en opzet

Met dit boeiende programma ga je aan de slag met C#, het ontwerpen van applicaties en de scrummethode. Onder begeleiding van deskundige trainers ontwikkel je je programmeervaardigheden en het bedenken en uitvoeren van softwareontwerpen. Daarnaast ga je aan de slag met scrum, de methode voor optimale softwareontwikkeling in organisaties. Zo kun je na dit programma scrum inzetten in je organisatie en heb je veel inhoudelijke kennis van ontwerpen en programmeren. Naast de begeleiding van de ervaren trainers heb je toegang tot onze overzichtelijke online leeromgeving. Deze biedt je alles wat je nodig hebt om snel, eenvoudig en efficiënt te studeren.

Vooropleiding

Je hebt basiskennis van een gestructureerde programmeertaal en hebt ten minste enkele weken ervaring met standaardprogrammeerelementen, zoals variabelen, beslissingen, lussen, functies en arrays, zoals behandeld in de training Introductie tot het Programmeren in Visual Basic for Applications (VBA). Enige weken programmeerervaring wordt sterk aanbevolen.

Voorbereiding en studiebelasting

Je studiebelasting is ongeveer 5-7 uur per bijeenkomst.

Klassikaal

Je volgt de bijeenkomsten uit dit programma klassikaal op een locatie naar keuze. Omdat je binnen een groep veel van elkaar leert, bieden we je een alternatieve locatie aan wanneer er voor jouw voorkeurslocatie onvoldoende aanmeldingen zijn. Onze leslocaties zijn gevestigd door heel Nederland. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

Trainingsprogramma .NET-developer

Op HBO-niveau in 5 maanden omscholen tot .NET-ontwikkelaar

Heb je vragen?

Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.