Menu
NCOI Opleidingen - Financieel

Accountancy

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Er is en blijft een groot tekort aan accountants. Met de opleidingen Bachelor Accountancy en Post HBO Accountancy AA ligt er...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Er is en blijft een groot tekort aan accountants. Met de opleidingen Bachelor Accountancy en Post HBO Accountancy AA ligt er...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Er is en blijft een groot tekort aan accountants. Met de opleidingen Bachelor Accountancy en Post HBO Accountancy AA ligt er...

Lees meer

Meest bekeken Accountancy

Meest bekeken Accountancy

Filter
Niveau
Toon alle niveau's

Praktijkopleiding (1) In een praktijkopleiding doet u alle kennis en vaardigheden op die u nodig heeft om uw (gewenste) beroep met succes te kunnen uitoefenen.

Klassikaal, virtual classroom, e-learning en switchgarantie NCOI

Kies je eigen opleidingsvariant

Als grootste opleider van werkend Nederland begrijpen wij als geen ander dat een opleiding volgen in je leven moet passen. Daarom kun je bij NCOI Opleidingen kiezen uit verschillende opleidingsvarianten: Klassikaal, Virtual Classroom en E-learning. Je kunt klassikale bijeenkomsten volgen op een leslocatie, via de computer live les krijgen van een docent of op je eigen tempo studeren wanneer het jou uitkomt. Er is altijd wel een opleidingsvariant te vinden die bij jou past. En met onze unieke switchgarantie kun je moeiteloos en zonder extra kosten veranderen van opleidingsvariant.

Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Er is en blijft een groot tekort aan accountants. Met de opleidingen Bachelor Accountancy en Post HBO Accountancy AA ligt er een mooie toekomst voor je in het verschiet. Ook op MBO-niveau zijn er uitstekende mogelijkheden om je te ontwikkelen in de richting van assistent-accountant. Met het brede aanbod aan accountancy-opleidingen is er voor elke werkende student een passend programma. Ontdek welk programma het beste bij jou past en bekijk ons uitgebreide opleidingsaanbod met onder andere de:

 

Wat doet een accountant?

Als accountant heb je een belangrijke uitvoerende én controlerende functie. Je bent nauw betrokken bij de financiële positie van organisaties. Met een opleiding tot accountant kun je het hoger management tijdig informeren en adviseren bij belangrijke financiële beslissingen. Zo ontwikkel je tijdens een opleiding tot accountant vaardigheden om de financiële administratie goed bij te houden. Daarbij ontwikkel je ook vaardigheden om de jaarrekening te controleren, waar je als accountant eindverantwoordelijk voor bent. Dat maakt jou als accountant onmisbaar binnen elke organisatie.

Start je carrière als accountant

Met de opleiding MBO Financieel-Administratief Medewerker niveau 3 word je opgeleid tot erkend financieel administrateur. Tijdens de opleiding verdiep je je in de algehele financiële administratie van organisaties, waaronder facturen, declaraties en uitbetalingen. Hiermee leg je een stevige basis voor je carrière binnen de accountancy. Beschik je reeds over financiële basiskennis, zet dan de volgende stap met de opleiding MBO Junior Assistent-Accountant niveau 4 en wordt direct praktijkgericht opgeleid tot assistent-accountant.

HBO-opleiding tot accountant

Sta je aan het startpunt van je carrière als accountant? Met het Praktijkdiploma Assistent-Accountant leg je een stevig fundament voor je verdere loopbaan binnen de accountancy. Alle kernelementen komen aan bod, zoals wet- en regelgeving, bedrijfseconomie en belastingheffingen. Bovendien wordt dit programma verzorgd op HBO-niveau. Met dit programma ontvang je mogelijk vrijstelling binnen een officieel erkende opleiding tot accountant, zoals de HBO Bachelor Accountancy bij NCOI Opleidingen. 

Verdieping op Masterniveau

Ben je reeds werkzaam binnen de financiële sector? En zie je binnen de markt kansen die uw organisatie kan benutten? Kies dan voor de Masterclass Strategisch Management. Tijdens deze Masterclass ontwikkel je vaardigheden om het financiële beleid van je organisatie volledig af te stemmen op veranderende omgevingsfactoren. Zo weet je kansen te signaleren en te vertalen naar beleid en strategie. Aan de hand van praktijkopdrachten pas je wat je leert direct toe binnen je werk. Daarmee ben je meteen van meerwaarde voor je organisatie.

Waarom NCOI Opleidingen?

Met een opleiding bij NCOI Opleidingen leer je het vak uit eerste hand. De lessen worden verzorgd door topdocenten, die de juiste vertaling weten te maken van de theorie naar de voor jou herkenbare praktijk. Met behulp van praktijkopdrachten pas je wat je leert direct toe binnen je eigen werkomgeving. Zo maak je je de lesstof snel eigen én merk je direct resultaat binnen je werk. Dat maakt NCOI Opleidingen dé opleider voor werkend Nederland.