Menu
NCOI Opleidingen - Financieel

Accountancy

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Er is en blijft een groot tekort aan accountants. Met de opleidingen Bachelor Accountancy en Post HBO Accountancy AA ligt er...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Er is en blijft een groot tekort aan accountants. Met de opleidingen Bachelor Accountancy en Post HBO Accountancy AA ligt er...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Er is en blijft een groot tekort aan accountants. Met de opleidingen Bachelor Accountancy en Post HBO Accountancy AA ligt er...

Lees meer

Meest bekeken Accountancy

Meest bekeken Accountancy

Filter
Niveau
Toon alle niveau's

HBO-programma (1) Een klassikaal HBO-programma bij NCOI bestaat uit een of meerdere modules en heeft een doorlooptijd van 5 tot 12 maanden. U volgt op HBO-niveau een programma met onderwerpen die ook in een volledige HBO Bachelor zijn opgenomen. U heeft bij een aantal programma’s ook de mogelijkheid een HBO-propedeuse te behalen.

Deze korte, afgeronde HBO-programma's zijn ook onderdeel van een volledige Bacheloropleiding;

Praktijkopleiding (1) In een praktijkopleiding doet u alle kennis en vaardigheden op die u nodig heeft om uw (gewenste) beroep met succes te kunnen uitoefenen.

Klassikaal, virtual classroom, e-learning en switchgarantie NCOI

Kies je eigen opleidingsvariant

Als grootste opleider van werkend Nederland begrijpen wij als geen ander dat een opleiding volgen in je leven moet passen. Daarom kun je bij NCOI Opleidingen kiezen uit verschillende opleidingsvarianten: klassikaal, Virtual Classroom en e-learning. Je kunt klassikale bijeenkomsten volgen op een leslocatie, via de computer live les krijgen van een docent of op je eigen tempo studeren wanneer het jou uitkomt. Er is altijd wel een opleidingsvariant te vinden die bij jou past. En met onze unieke switchgarantie kun je moeiteloos en zonder extra kosten veranderen van opleidingsvariant.

Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wilt u nog beter worden in uw werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of bent u toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij u en uw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Er is en blijft een groot tekort aan accountants. Met de opleidingen Bachelor Accountancy en Post HBO Accountancy AA ligt er een mooie toekomst voor u in het verschiet. Ook op MBO-niveau zijn er uitstekende mogelijkheden om u te ontwikkelen in de richting van assistent-accountant. Met het brede aanbod aan accountancy-opleidingen is er voor elke werkende student een passend programma. Ontdek welk programma het beste bij u past en bekijk ons uitgebreide opleidingsaanbod met onder andere de:

 

Wat doet een accountant?

Als accountant heeft u een belangrijke uitvoerende én controlerende functie. U bent nauw betrokken bij de financiële positie van organisaties. Met een opleiding tot accountant kunt u het hoger management tijdig informeren en adviseren bij belangrijke financiële beslissingen. Zo ontwikkelt u tijdens een opleiding tot accountant vaardigheden om de financiële administratie goed bij te houden. Daarbij ontwikkelt u ook vaardigheden om de jaarrekening te controleren, waar u als accountant eindverantwoordelijk voor bent. Dat maakt u als accountant onmisbaar binnen elke organisatie.

Start uw carrière als accountant

Met de opleiding MBO Financieel-Administratief Medewerker niveau 3 wordt u opgeleid tot erkend financieel administrateur. Tijdens de opleiding verdiept u zich in de algehele financiële administratie van organisaties, waaronder facturen, declaraties en uitbetalingen. Hiermee legt u een stevige basis voor uw carrière binnen de accountancy. Beschikt u reeds over financiële basiskennis, zet dan de volgende stap met de opleiding MBO Junior Assistent-Accountant niveau 4 en wordt direct praktijkgericht opgeleid tot assistent-accountant.

HBO-opleiding tot accountant

Staat u aan het startpunt van uw carrière als accountant? Met het Praktijkdiploma Assistent-Accountant legt u een stevig fundament voor uw verdere loopbaan binnen de accountancy. Alle kernelementen komen aan bod, zoals wet- en regelgeving, bedrijfseconomie en belastingheffingen. Bovendien wordt dit programma verzorgd op HBO-niveau. Met dit programma ontvangt u mogelijk vrijstelling binnen een officieel erkende opleiding tot accountant, zoals de HBO Bachelor Accountancy bij NCOI Opleidingen. 

Verdieping op Masterniveau

Bent u reeds werkzaam binnen de financiële sector? En ziet u binnen de markt kansen die uw organisatie kan benutten? Kies dan voor de Masterclass Strategisch Management. Tijdens deze Masterclass ontwikkelt u vaardigheden om het financiële beleid van uw organisatie volledig af te stemmen op veranderende omgevingsfactoren. Zo weet u kansen te signaleren en te vertalen naar beleid en strategie. Aan de hand van praktijkopdrachten past u wat u leert direct toe binnen uw werk. Daarmee bent u meteen van meerwaarde voor uw organisatie.

Waarom NCOI Opleidingen?

Met een opleiding bij NCOI Opleidingen leert u het vak uit eerste hand. De lessen worden verzorgd door topdocenten, die de juiste vertaling weten te maken van de theorie naar de voor u herkenbare praktijk. Met behulp van praktijkopdrachten past u wat u leert direct toe binnen uw eigen werkomgeving. Zo maakt u zich de lesstof snel eigen én merkt u direct resultaat binnen uw werk. Dat maakt NCOI Opleidingen dé opleider voor werkend Nederland.