Menu
NCOI Opleidingen - Communicatie

Adviesvaardigheden

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Een goede adviseur beschikt over inlevingsvermogen, overtuigingskracht en professionele communicatieve vaardigheden. Tijdens...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Een goede adviseur beschikt over inlevingsvermogen, overtuigingskracht en professionele communicatieve vaardigheden. Tijdens...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Een goede adviseur beschikt over inlevingsvermogen, overtuigingskracht en professionele communicatieve vaardigheden. Tijdens...

Lees meer

HBO-programma (3) Een HBO-programma is opgebouwd uit een of meerdere modules van een erkende HBO-opleiding. Met een HBO-programma verdiep en/of verbreed je je kennis over een bepaald onderwerp, thema of vakgebied op HBO-niveau. Na het afronden van een HBO-programma kun je mogelijk vrijstelling ontvangen om verder te studeren in een volledige, erkende HBO-opleiding.

Deze korte, afgeronde HBO-programma's zijn ook onderdeel van een volledige Bacheloropleiding;

NVAO-geaccrediteerd
3 maanden HBO-programma
NVAO-geaccrediteerd
3 maanden HBO-programma

Vakopleiding (1) Een vakopleiding is volledig toegespitst op de beroepspraktijk. Met deze opleiding ontwikkel je de kennis en vaardigheden die je nodig hebt om je (gewenste) beroep of vak zelfstandig te kunnen uitoefenen.

Training (14) Tijdens een training staan je eigen praktijk en het ontwikkelen van je vaardigheden altijd centraal. De vaardigheden die je tijdens de training opdoet, kun je direct in je eigen werkomgeving toepassen.

Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Bij NCOI Opleidingen vind je opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Je kunt voor elk vakgebied een gedrukte studiegids of online brochure aanvragen. Daarin lees je alles over onze opleidingen, studeren bij NCOI en wat dit jou kan bieden.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Een goede adviseur beschikt over inlevingsvermogen, overtuigingskracht en professionele communicatieve vaardigheden. Tijdens praktijkgerichte bijeenkomsten maak je je professionele adviesvaardigheden volledig eigen. Dat maakt een training of opleiding Adviesvaardigheden bij NCOI van bijzonder grote waarde. Bekijk het uitgebreide aanbod in deze studierichting en ontdek welke het beste bij je past.

Doelgericht adviseren met een training adviesvaardigheden

Tijdens de tweedaagse Training Klantgericht Telefoneren leer je hoe je het initiatief neemt in een telefoongesprek met de klant. Je ontwikkelt nieuwe luister- en vraagtechnieken en leert om de behoefte van de klant volledig te inventariseren. Zo kun je de klant volledig voorzien in zijn informatiebehoefte en zorg je voor een hoge mate van klanttevredenheid.
 
Wil je je verkoopvaardigheden verder ontwikkelen, telefonisch én face-to-face? Kies dan voor de Training Consultative Selling. Je leert je persoonlijke voorkeursstijl van verkopen kennen en ontwikkelt vaardigheden om de regie te nemen in een gesprek. Daarbij leer je hoe je creatieve oplossingen kunt aandragen die werkelijk waarde creëren voor de klant. Met de kennis en vaardigheden die je tijdens deze opleiding opdoet, vorm je een belangrijke gesprekspartner op tactisch en strategisch niveau.

Meer resultaat met de Training Effectief Onderhandelen

Benieuwd hoe je effectiever onderhandelt? Tijdens de interactieve Training Effectief Onderhandelen leer je hoe je dit aanpakt. Je ontwikkelt vaardigheden om uiteenlopende belangen te vertegenwoordigen en leert hoe je onderhandelingsstijlen toepast. Hiervoor werk je in groepsverband aan diverse cases. Met nieuwe vraagtechnieken en non-verbale uitingen leer je meer invloed uitoefenen op je gesprekspartner. Uiteraard word je hierbij volledig begeleid door een ervaren trainer uit de praktijk.

Praktijkgericht HBO-programma Adviesvaardigheden

Ben je op zoek naar een HBO-programma mét HBO-diploma? Kies dan voor HBO Adviesvaardigheden bij NCOI Opleidingen. Een praktijkgericht programma van 3 maanden waarin je nieuwe adviesstijlen ontwikkelt. Zo kun je je stijl aanpassen aan je gesprekspartners en zorg je voor een nog groter effect. Je gaat aan de slag met een adviesproces en leert hoe je doelstellingen effectief kunt behalen. Aan de hand van praktijkopdrachten koppel je de theorie direct aan de praktijk. Je zult merken hoe prettig dat werkt.

De volgende stap in je carrière als adviseur

Breng je in je dagelijkse werkzaamheden regelmatig advies uit? Aan klanten, je manager of misschien wel de directie? Dan is een Training Professioneel Adviseren zeer raadzaam. Tijdens deze praktijkgerichte training til je je adviesvaardigheden naar een hoger niveau. Onder begeleiding van een ervaren docent breng je je huidige adviesrelaties in kaart. Welke adviesrol vervul je? En hoe flexibel ben je in een adviesgesprek? Met deze en vele andere belangrijke vragen ga je aan de slag. Al tijdens de training zul je oefenen met praktijksituaties. Daarmee garanderen wij direct resultaat.

Waarom een training adviesvaardigheden bij NCOI Opleidingen volgen?

  • Topdocenten en –trainers uit de praktijk
  • Directe koppeling aan jouw eigen, herkenbare praktijk
  • Kleine klassen met andere professionals uit het werkveld
  • Uitstekend te combineren met werk en privé