Menu
  • Home
  • MBO Bank- en Verzekeringswezen

MBO Bank- en Verzekeringswezen

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Heb je de ambitie om aan de slag te gaan in het bank- en verzekeringswezen? Of ben je hierin al werkzaam en wil je je kennis...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Heb je de ambitie om aan de slag te gaan in het bank- en verzekeringswezen? Of ben je hierin al werkzaam en wil je je kennis...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Heb je de ambitie om aan de slag te gaan in het bank- en verzekeringswezen? Of ben je hierin al werkzaam en wil je je kennis...

Lees meer

Meest bekeken MBO Bank- en Verzekeringswezen

Meest bekeken MBO Bank- en Verzekeringswezen

Filter
Niveau
Toon alle niveau's
Startmoment
Toon alle startmomenten
Variant
Duur
Toon alle opties

Praktijkopleiding (1) In een praktijkopleiding doet u alle kennis en vaardigheden op die u nodig heeft om uw (gewenste) beroep met succes te kunnen uitoefenen.

Virtuele Open Dag NCOI

Virtual classroom en e-learning

Om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan hebben veel onderwijsinstellingen tijdelijk de deuren van hun leslocaties gesloten. Ook bij NCOI Opleidingen heeft jouw gezondheid en die van onze medewerkers de allerhoogste prioriteit. Maar onze opleidingen gaan wel gewoon van start. Je kunt daarbij kiezen uit 2 varianten: de klassikale variant (tijdelijk via virtual classroom) of de e-learning variant met switchgarantie.

Studiegids 2019-2020 NCOI

Vraag de studiegids 2019-2020 aan

Wilt u nog beter worden in uw werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of bent u toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij u en uw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids 2019-2020 aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Heb je de ambitie om aan de slag te gaan in het bank- en verzekeringswezen? Of ben je hierin al werkzaam en wil je je kennis en vaardigheden verder ontwikkelen? Bij NCOI Opleidingen vind je diverse opleidingen en programma’s op MBO-niveau gericht op dit vakgebied. Hieronder lees je meer over de mogelijkheden en onze opleidingen.

Goed voorbereid op de toekomst met een MBO-opleiding Bank- en Verzekeringswezen

Als je werkzaam bent in het bank- en verzekeringswezen is het belangrijk dat je over gedegen en actuele kennis en kunde beschikt. Klanten moeten erop kunnen vertrouwen dat wat je adviseert of voorlegt ook daadwerkelijk zo is. Met een MBO-opleiding Bank- en Verzekeringswezen van NCOI ben je er zeker van dat je goed voorbereid bent op de toekomst in het vakgebied en je deskundige kennis en vaardigheden opdoet.

Leergang Wft Adviseur Pensioen

Ambieer je bijvoorbeeld een carrière als pensioenadviseur? Of ben je dat al en wil je je kennis wat opfrissen? Met de Leergang Wft Adviseur Pensioen ontwikkel je de juiste kennis en vaardigheden om als pensioenadviseur op een geschikte wijze te kunnen adviseren en bemiddelen. De leergang is geheel afgestemd op de vakbekwaamheidseisen, vastgesteld door de Wet op het financieel toezicht (Wft). Zo weet je zeker dat je een kwalitatief sterke studie volgt waar je veel aan hebt in de praktijk.

Wat zijn de toelatingseisen?

De toelatingseisen zijn voor iedere opleiding anders. Bekijk voor je inschrijving daarom goed welke vooropleiding je nodig hebt. Voor de meeste opleidingen geldt dat je kunt starten als je minimaal beschikt over een diploma op MBO-niveau 2, een diploma op VMBO-niveau (kader, gemengd of theoretische leerweg) of een overgangsbewijs HAVO of VWO naar het vierde leerjaar.

Jouw werkpraktijk staat centraal

De opleidingen van NCOI Opleidingen zijn zo ontwikkeld dat jouw praktijk altijd centraal staat. De docenten hebben jarenlange werkervaring in de branche en werken tijdens de bijeenkomsten met herkenbare cases. Van henzelf, of van jou en je medestudenten. Zo gaat de lesstof echt voor je leven. Daarnaast kun je bij NCOI kiezen wanneer je wilt studeren: ‘s avonds, overdag of via e-Learning. En bevalt de gekozen studievariant je niet? Dan stap je eenvoudig over. NCOI is niet voor niets de opleider van werkend Nederland.

De voordelen van studeren bij NCOI

De opleidingen van NCOI Opleidingen starten op meerdere momenten per jaar op verschillende leslocaties door heel Nederland. Je kiest dus zelf wat jou het beste past. Alle lessen worden gegeven door ervaren docenten, zelf ook afkomstig uit het werkveld. Ook kun je regelmatig sparren met je medestudenten en een persoonlijke begeleider. De opleidingen van NCOI staan hoog aangeschreven bij werkgevers en zijn officieel erkend door het ministerie van OCW.