Bedrijfskunde

Opleidingen bedrijfskunde


Onderbouw uw praktijkkennis met een opleiding HBO Bachelor Bedrijfskunde of een andere bedrijfskunde-opleiding. In deze opleidingen ontwikkelt u een integrale...

Lees meer

Opleidingen bedrijfskunde


Onderbouw uw praktijkkennis met een opleiding HBO Bachelor Bedrijfskunde of een andere bedrijfskunde-opleiding. In deze opleidingen ontwikkelt u een integrale...

Lees meer

Opleidingen bedrijfskunde


Onderbouw uw praktijkkennis met een opleiding HBO Bachelor Bedrijfskunde of een andere bedrijfskunde-opleiding. In deze opleidingen ontwikkelt u een integrale...

Lees meer
Navigation icon
Speciaal voor werkenden
Navigation icon
Docenten uit de praktijk
Navigation icon
Locaties door het hele land

Gratis studiegids thuis ontvangen?

Vraag dan nu onze uitgebreide studiegids(en) aan en ontvang alle opleidingsinformatie per post.

Open Dag 18 mei

Op zaterdag 18 mei houdt NCOI Opleidingen in BCN Utrecht CS een Open Dag. Tijdens deze Open Dag helpen wij u persoonlijk bij het kiezen van de opleiding die het beste bij u past. Daarnaast kunt u in een introductieles ervaren hoe het is om weer in de schoolbanken te zitten. Uiteraard beantwoorden wij ook graag al uw vragen over het volgen van een opleiding naast uw baan.

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 21.00 en op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

Leer ons beter kennen

Impressie van een dag/avond in de les bij NCOI

Voorlichtingsbijeenkomsten

Meer informatie over onze opleidingen en de mogelijkheden tot persoonlijke advies
 

De erkende kwaliteit van NCOI

Als solide opleider beschikt NCOI over alle mogelijk denkbare erkenningen op het gebied van opleiden en kwaliteit.

‘’Als docent haal ik mijn voldoening uit het begeleiden van…’’

Lees het verhaal van Mevr. C. van der Velde – Docent

Opleidingen bedrijfskunde


Onderbouw uw praktijkkennis met een opleiding HBO Bachelor Bedrijfskunde of een andere bedrijfskunde-opleiding. In deze opleidingen ontwikkelt u een integrale aanpak, waarmee u steeds vanuit verschillende managementgebieden werkt. Hierdoor kunt u organisatievraagstukken vanuit een breed perspectief benaderen en alle relevante processen en structuren erbij betrekken. Op die manier draagt u bij aan een succesvolle wijze van beheersen en sturen van uw organisatie.

Master of business administration (MBA)

Met een Master of business administration (MBA) verdiept u uw strategisch denkvermogen en ontwikkelt u een breed bedrijfskundig kader. Met deze opleiding behaalt u niet alleen een internationaal erkende titel met een sterke reputatie, maar de opleiding levert u ook de extra handvatten om uw werk nog beter te kunnen doen. De ideale combinatie als basis voor een carrièrestap richting hoger management op internationaal niveau. U kunt deze Master volgen als u een HBO Bachelor- of academische opleiding heeft afgerond, aangevuld met minimaal 2 jaar relevante werkervaring. Heeft u dit niet, dan kunt u ook instromen met een 21+ toets.

Technische Bedrijfskunde

In de opleiding Technische Bedrijfskunde komen onderwerpen aan de orde als procesmanagement, bedrijfseconomische aspecten en bedrijfskundige informatica. U gaat direct aan de slag met management en bedrijfskunde binnen een technische omgeving. Daarbij combineert u uw bedrijfskundige kennis met inzicht in de zaken die zeer specifiek zijn voor uw branche. Zo groeit u uit tot een professional die in staat is bedrijfsprocessen helder te analyseren en efficiënter te laten lopen.

Veranderingsmanagement

Veranderingsmanagement is een belangrijk en populair thema binnen Bedrijfskunde. Een organisatie moet zich continu verbeteren om succesvol te zijn. Veel bedrijfskundigen, consultants en managers houden zich bezig met het managen van veranderingsprocessen: zowel in de structuur als werkwijze van de organisatie. Daarom is verandermanagement een van de meest actuele bedrijfskundige thema’s. U leert hoe u veranderingen effectief doorvoert in uw organisatie, maar u kunt ook als adviseur optreden voor andere bedrijven.

International Business


Wilt u in het internationale bedrijfsleven werken, dan is kennis over internationale handelsregels, import/export en het creëren van marktkansen van groot belang. Met het programma International Business ontwikkelt u op HBO-niveau kennis op het gebied van internationaal ondernemingsbeleid, positionering en marktsegmentatie. Na afloop van dit complete en praktijkgerichte programma weet u hoe u zo succesvol mogelijk bent op de internationale markt.