Coaching

Zoekt u een coaching-opleiding? Dan maakt u met NCOI een uitstekende keuze. Als het om een coaching-opleiding gaat, biedt NCOI het grootste assortiment in Nederland. U kunt kiezen uit een...

Lees meer

Zoekt u een coaching-opleiding? Dan maakt u met NCOI een uitstekende keuze. Als het om een coaching-opleiding gaat, biedt NCOI het grootste assortiment in Nederland. U kunt kiezen uit een...

Lees meer

Zoekt u een coaching-opleiding? Dan maakt u met NCOI een uitstekende keuze. Als het om een coaching-opleiding gaat, biedt NCOI het grootste assortiment in Nederland. U kunt kiezen uit een...

Lees meer

Coaching: 1 opleiding in Groningen

Filters

Filter
Niveau
Toon alle niveau's

Masterclass (1) Een Masterclass van NCOI University of Applied Sciences draait altijd om een bepaald onderwerp en bestaat uit 4 dag- of 8 avondbijeenkomsten. Wilt u verder studeren naar een volledige Master? Dan ontvangt u gegarandeerd vrijstelling als u wordt toegelaten en de Masterclass onderdeel is van de betreffende Master.

Gratis studiegids thuis ontvangen?

Vraag dan nu onze uitgebreide studiegids(en) aan en ontvang alle opleidingsinformatie per post.

Allerlaatste kans om voordelig een opleiding te volgen met subsidie

Wilt u zich verder ontwikkelen in de zorg, techniek of IT of overstappen vanuit een andere sector? Nu kunt u nog gebruik maken van de subsidieregeling van de overheid waarmee u voordelig een opleiding kunt volgen. Er starten dit jaar nog een aantal opleidingen die onder de regeling vallen. Schrijf u daarom in voor een van de geselecteerde opleidingen om nog gebruik te maken van de subsidie en bespaar tot maar liefst € 10.000,-.

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 21.00 en op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

Leer ons beter kennen

Impressie van een dag/avond in de les bij NCOI

Voorlichtingsbijeenkomsten

Meer informatie over onze opleidingen en de mogelijkheden tot persoonlijke advies
 

De erkende kwaliteit van NCOI

Als solide opleider beschikt NCOI over alle mogelijk denkbare erkenningen op het gebied van opleiden en kwaliteit.

‘’Als docent haal ik mijn voldoening uit het begeleiden van…’’

Lees het verhaal van Mevr. C. van der Velde – Docent

Zoekt u een coaching-opleiding? Dan maakt u met NCOI een uitstekende keuze. Als het om een coaching-opleiding gaat, biedt NCOI het grootste assortiment in Nederland. U kunt kiezen uit een korte training of een opleiding op HBO- of Masterniveau. In onze trainingen en opleidingen staat de praktijk centraal. De kennis die u opdoet kunt u direct in uw eigen werkomgeving toepassen. Dat is één van de aantrekkelijke kanten van studeren bij NCOI.

Coaching-opleiding bij NCOI biedt perspectief

Met een coaching-opleiding of –training van NCOI doet u waardevolle kennis op, die u op weg helpt naar een kans- en glansrijke loopbaan. We hebben een compleet aanbod coaching-opleidingen op alle niveaus en vakgebieden. Bent u H&R-professional? Dan heeft of krijgt u te maken met veranderingen binnen uw organisatie. Medewerkers moeten daarin meegaan en zijn gediend met een professionele begeleiding. Bij NCOI leert u hoe u ze deskundig kunt adviseren, maar ook motiveren. Ook als u loopbaancoach wilt worden, kunt u met een coach-opleiding of -training de vereiste kennis opdoen. Als u zich wilt richten op sportcoaching is studeren bij NCOI eveneens een uitstekende keuze. Een coaching-opleiding van NCOI levert u niet alleen nieuwe, waardevolle inzichten op, u werkt ook aan uw persoonlijke ontwikkeling.

Gecertificeerde coaching-opleiding bij NCOI

Wilt u officieel geregistreerd coach worden? Volg dan de opleiding NOBCO Professioneel Coach. U wordt voorbereid op het assessment voor uw registratie als professioneel coach bij NOBCO (Nederlandse Orde van Beroepscoaches). NOBCO neemt het assessment uiteindelijk af. Na beoordeling door NOBCO bent u officieel geregistreerd coach op EIA-practitionerniveau.

Een Coach-opleiding met verschillende studievarianten

Studeren bij NCOI betekent flexibel studeren. Dat is heel aantrekkelijk als u naast een drukke baan en druk privéleven serieus en geconcentreerd wilt kunnen studeren. U kunt bij ons kiezen uit vier verschillende studievarianten: de dagopleiding, de zaterdagopleiding, de avondopleiding of thuisstudie. Uw tempo kunt u gaandeweg aanpassen, u mag tussentijds overstappen op een andere variant èn er zijn verschillende startmomenten. Dat maakt studeren bij NCOI extra aantrekkelijk.

Uw werksituatie staat in onze opleidingen centraal

Elke coaching-opleiding of –training van NCOI gaat uit van de praktijk. U kunt cases uit uw eigen werksituatie inbrengen en daarmee aan de slag gaan. U wordt daarbij professioneel ondersteund door topdocenten die zelf met succes werkzaam zijn als coach en op dit terrein ruime ervaringen hebben. Daarnaast kunt u kennis en ervaringen uitwisselen met uw medestudenten. Ook dat levert nieuwe inzichten op.
   
Volg een coaching-opleiding in deeltijd bij NCOI Opleidingen!