Menu

Digitale brochure aanvragen

NCOI Opleidingen - Onderwijs & Psychologie

Coaching

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Zoekt u een coaching-opleiding? Dan maakt u met NCOI een uitstekende keuze. Als het om een coaching-opleiding gaat, biedt NCOI...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Zoekt u een coaching-opleiding? Dan maakt u met NCOI een uitstekende keuze. Als het om een coaching-opleiding gaat, biedt NCOI...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Zoekt u een coaching-opleiding? Dan maakt u met NCOI een uitstekende keuze. Als het om een coaching-opleiding gaat, biedt NCOI...

Lees meer

Meest bekeken Coaching

Meest bekeken Coaching

Filter
Niveau
Toon alle niveau's

Masteropleiding (1) Een Masteropleiding bij NCOI University of Applied Sciences duurt 2 jaar en na afronding heeft u het recht de betreffende Mastergraad te voeren. NCOI is bevoegd om graden te verlenen in het kader van de WHW (Wet op het hoger onderwijs en wetenschappelijk onderzoek). Een Masteropleiding van NCOI is flexibel opgebouwd uit 7 verschillende Masterclasses. U rondt uw Masteropleiding af met een afstudeerscriptie.

NCOI is al vele jaren de grootste Masteropleider van Nederland. Alle volledige Masteropleidingen zijn NVAO-geaccrediteerd en voldoen aan strengste kwaliteitseisen. Onze docenten worden gemiddeld met een 8,3 beoordeeld.

Masterclass (3) Een Masterclass van NCOI University of Applied Sciences draait altijd om een bepaald onderwerp en bestaat uit 4 dag- of 8 avondbijeenkomsten. Wilt u verder studeren naar een volledige Master? Dan ontvangt u gegarandeerd vrijstelling als u wordt toegelaten en de Masterclass onderdeel is van de betreffende Master.

HBO Bacheloropleiding (3) Een HBO Bacheloropleiding is een beroepsgerichte opleiding in het hoger onderwijs en leidt op tot de officiële graad Bachelor. Alle HBO Bacheloropleidingen van Hogeschool NCOI hebben een modulair opleidingsprogramma verdeeld over 3 fases en een individuele afstudeerfase. De Bacheloropleiding omvat 240 EC (studiepunten). 1 EC is gelijk aan 28 studiebelastingsuren.

Alle volledige Bacheloropleidingen zijn NVAO-geaccrediteerd en voldoen aan strengste kwaliteitseisen.

NVAO-geaccrediteerd
Langer dan 36 maanden HBO Bacheloropleiding NVAO-geaccrediteerd
NVAO-geaccrediteerd
Langer dan 36 maanden HBO Bacheloropleiding NVAO-geaccrediteerd
NVAO-geaccrediteerd
Langer dan 36 maanden HBO Bacheloropleiding NVAO-geaccrediteerd

HBO-programma (9) Een klassikaal HBO-programma bij NCOI bestaat uit een of meerdere modules en heeft een doorlooptijd van 5 tot 12 maanden. U volgt op HBO-niveau een programma met onderwerpen die ook in een volledige HBO Bachelor zijn opgenomen. U heeft bij een aantal programma’s ook de mogelijkheid een HBO-propedeuse te behalen.

Deze korte, afgeronde HBO-programma's zijn ook onderdeel van een volledige Bacheloropleiding;

Klassikaal, virtual classroom, e-learning en switchgarantie NCOI

Kies je eigen opleidingsvariant

Als grootste opleider van werkend Nederland begrijpen wij als geen ander dat een opleiding volgen in je leven moet passen. Daarom kun je bij NCOI Opleidingen kiezen uit verschillende opleidingsvarianten: Klassikaal, Virtual Classroom en E-learning. Je kunt klassikale bijeenkomsten volgen op een leslocatie, via de computer live les krijgen van een docent of op je eigen tempo studeren wanneer het jou uitkomt. Er is altijd wel een opleidingsvariant te vinden die bij jou past. En met onze unieke switchgarantie kun je moeiteloos en zonder extra kosten veranderen van opleidingsvariant.

Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Zoekt u een coaching-opleiding? Dan maakt u met NCOI een uitstekende keuze. Als het om een coaching-opleiding gaat, biedt NCOI het grootste assortiment in Nederland. U kunt kiezen uit een korte training van enkele dagen of een opleiding op HBO- of Masterniveau van enkele maanden tot 4 jaar. In onze klassikale trainingen en opleidingen staat de praktijk centraal. De kennis die u opdoet kunt u direct in uw eigen werkomgeving toepassen. Dat is een van de aantrekkelijke kanten van studeren bij NCOI.

Waarom een coaching-opleiding volgen bij NCOI?

Met een coaching-opleiding of –training van NCOI doet u waardevolle kennis op, die u op weg helpt naar een kans- en glansrijke loopbaan. We hebben een compleet aanbod coaching-opleidingen op alle niveaus en vakgebieden. Bent u HR-professional? Dan heeft of krijgt u te maken met veranderingen binnen uw organisatie. Medewerkers moeten daarin meegaan en zijn gediend met een professionele begeleiding. Bij NCOI leert u hoe u ze deskundig kunt adviseren, maar ook motiveren. Ook als u loopbaancoach wilt worden, kunt u met een coach-opleiding of -training de vereiste kennis opdoen. Als u zich wilt richten op sportcoaching is studeren bij NCOI eveneens een uitstekende keuze. Een coaching-opleiding van NCOI levert u niet alleen nieuwe, waardevolle inzichten op, u werkt ook aan uw persoonlijke ontwikkeling.

Gecertificeerde coaching-opleiding bij NCOI

Wilt u officieel geregistreerd coach worden? Volg dan de Leergang Professioneel Coach. U wordt voorbereid op het assessment voor uw registratie als professioneel coach bij NOBCO (Nederlandse Orde van Beroepscoaches). NOBCO neemt het assessment af. Na beoordeling door NOBCO bent u officieel geregistreerd coach op EIA-practitionerniveau.

Een Coach-opleiding met verschillende studievarianten

Studeren bij NCOI betekent flexibel studeren. Dat is heel aantrekkelijk als u naast een drukke baan en druk privéleven serieus en geconcentreerd wilt kunnen studeren. U kunt bij ons kiezen uit vier verschillende studievarianten: de dagopleiding, de zaterdagopleiding, de avondopleiding of thuisstudie/e-learning. Uw tempo kunt u gaandeweg aanpassen, u mag tussentijds overstappen op een andere variant én er zijn verschillende startmomenten. Dat maakt studeren bij NCOI extra aantrekkelijk.

Uw werksituatie staat in onze opleidingen centraal

Elke coaching-opleiding of –training van NCOI gaat uit van de praktijk. U kunt cases uit uw eigen werksituatie inbrengen en daarmee aan de slag gaan. U wordt daarbij professioneel ondersteund door topdocenten die zelf met succes werkzaam zijn als coach en op dit terrein ruime ervaringen hebben. Daarnaast kunt u kennis en ervaringen uitwisselen met uw medestudenten. Ook dat levert nieuwe inzichten op.

HBO-Opleiding coach

Staat u als coach aan het begin van uw professionele loopbaan en wilt u uw coachingsvaardigheden verder ontwikkelen op professioneel niveau? Heeft u onvoldoende praktijkervaring als coach om in aanmerking te komen voor registratie op European Individual Accreditation (EIA) Practitionerniveau, maar wilt u wel een gedegen opleiding volgen om nog beter te worden in uw vak? Dan is de Post Bachelor Coaching en Begeleiding een goede keus voor u.

Het praktijkgerichte HBO-programma HBO Intervisie, Supervisie, Coaching en Werkbegeleiding duurt wat korter. Dit programma is zeer geschikt als u (aankomend) coördinator of leidinggevende in de hulpverlening bent en diepgaande kennis wilt ontwikkelen over intervisie, supervisie, coaching en werkbegeleiding. U wilt de thematiek benaderen vanuit het werkveld van social work.

Bent u hoger opgeleid en wilt u uw inzicht en vaardigheden ontwikkelen op het gebied van coaching? Geeft u leiding aan medewerkers of bent u interne of externe coach? Dan is de Masterclass Coaching bijzonder interessant voor u.

Het praktijkgerichte programma HBO Organisatie, Verandering en Coaching is heel geschikt als u  ambitieus bent en ervaren in de rol van leidinggevende of coördinator. Maar u wilt zich graag verder ontwikkelen in verandermanagement en coaching om beter voorbereid te zijn op grote veranderingen en het begeleiden van uw medewerkers daarbij.

Zoekt u naar praktische en toepasbare kennis en vaardigheden op het gebied van coaching? Dan is de boeiende  Basisopleiding Coaching ideaal voor u.

De training Coachingsvaardigheden is ontwikkeld voor iedereen die in een coachingsrol actief is of dit wordt. Coördinatoren, leidinggevenden, personeelsfunctionarissen en loopbaanadviseurs passen bijvoorbeeld goed in dit profiel. De training sluit aan op HBO-werk- en -denkniveau.
   
Volg een coaching-opleiding in deeltijd bij NCOI Opleidingen!