Menu

Digitale brochure aanvragen

NCOI Opleidingen - Psychologie & Coaching

Coaching

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Zoek je een coaching-opleiding? Dan maak je met NCOI een uitstekende keuze. Als het om een coaching-opleiding gaat, biedt NCOI...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Zoek je een coaching-opleiding? Dan maak je met NCOI een uitstekende keuze. Als het om een coaching-opleiding gaat, biedt NCOI...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Zoek je een coaching-opleiding? Dan maak je met NCOI een uitstekende keuze. Als het om een coaching-opleiding gaat, biedt NCOI...

Lees meer

Meest bekeken Coaching

HBO Coaching
12 maanden HBO/HBO-programma
Basisopleiding Coaching
4 maanden MBO/Praktijkopleiding

Masteropleiding (1) Een Masteropleiding bij NCOI University of Applied Sciences duurt 2 jaar en na afronding heb je het recht de betreffende Mastergraad te voeren. NCOI is bevoegd om graden te verlenen in het kader van de WHW (Wet op het hoger onderwijs en wetenschappelijk onderzoek). Een Masteropleiding van NCOI is flexibel opgebouwd uit 7 verschillende Masterclasses. Je rondt je Masteropleiding af met een afstudeerscriptie.

NCOI is al vele jaren de grootste Masteropleider van Nederland. Alle volledige Masteropleidingen zijn NVAO-geaccrediteerd en voldoen aan strengste kwaliteitseisen. Onze docenten worden gemiddeld met een 8,3 beoordeeld.

Masterclass (3) Een Masterclass van NCOI University of Applied Sciences draait altijd om een bepaald onderwerp en bestaat uit 4 dag- of 8 avondbijeenkomsten. Wil je verder studeren naar een volledige Master? Dan ontvang je gegarandeerd vrijstelling als je wordt toegelaten en de Masterclass onderdeel is van de betreffende Master.

Post Bachelor (3) De Post Bacheloropleidingen van NCOI hebben een studieduur die varieert van 3 maanden tot 1 jaar en zijn modulair opgebouwd. Elke module bestaat uit 6 tot 8 bijeenkomsten en wordt afgesloten met een moduleopdracht of een examen.

HBO Bacheloropleiding (3) Een HBO Bacheloropleiding is een beroepsgerichte opleiding in het hoger onderwijs en leidt op tot de officiële graad Bachelor. Alle HBO Bacheloropleidingen van Hogeschool NCOI hebben een modulair opleidingsprogramma verdeeld over 3 fases en een individuele afstudeerfase. De Bacheloropleiding omvat 240 EC (studiepunten). 1 EC is gelijk aan 28 studiebelastingsuren.

Alle volledige Bacheloropleidingen zijn NVAO-geaccrediteerd en voldoen aan strengste kwaliteitseisen.

NVAO-geaccrediteerd
Langer dan 36 maanden HBO Bacheloropleiding NVAO-geaccrediteerd
NVAO-geaccrediteerd
Langer dan 36 maanden HBO Bacheloropleiding NVAO-geaccrediteerd
NVAO-geaccrediteerd
Langer dan 36 maanden HBO Bacheloropleiding NVAO-geaccrediteerd

HBO Associate Degree (1) Met een Associate degree (Ad) word je opgeleid voor een wettelijk erkend HBO-getuigschrift. Een Ad-programma biedt je de mogelijkheid om in 2 jaar een volledig HBO-programma af te sluiten met de graad Associate degree (Ad). Vanuit de Ad kun je verder studeren naar HBO Bachelor. Hogeschool NCOI is erkend als rechtspersoon voor hoger onderwijs en bevoegd om graden te verleden voor HBO Associate degree en HBO Bachelor.

NVAO-geaccrediteerd
24 maanden HBO Associate Degree NVAO-geaccrediteerd

HBO-programma (12) Een klassikaal HBO-programma bij NCOI bestaat uit een of meerdere modules en heeft een doorlooptijd van 5 tot 12 maanden. Je volgt op HBO-niveau een programma met onderwerpen die ook in een volledige HBO Bachelor zijn opgenomen. Je hebt bij een aantal programma’s ook de mogelijkheid een HBO-propedeuse te behalen.

Deze korte, afgeronde HBO-programma's zijn ook onderdeel van een volledige Bacheloropleiding;

NVAO-geaccrediteerd
12 maanden HBO-programma
NVAO-geaccrediteerd
6 maanden HBO-programma
NVAO-geaccrediteerd
12 maanden HBO-programma
NVAO-geaccrediteerd
3 maanden HBO-programma
NVAO-geaccrediteerd
6 maanden HBO-programma
NVAO-geaccrediteerd
24 maanden HBO-programma
NVAO-geaccrediteerd
12 maanden HBO-programma

Praktijkopleiding (1) In een praktijkopleiding doe je alle kennis en vaardigheden op die je nodig hebt om je (gewenste) beroep met succes te kunnen uitoefenen.

NVAO-geaccrediteerd
4 maanden Praktijkopleiding

Vakopleiding (1) Een vakopleiding is volledig toegespitst op de beroepspraktijk en is veelal de standaard binnen de branche. Je kunt het geleerde direct toepassen in de praktijk.

Training (7) Tijdens de trainingen staan je eigen praktijk en ontwikkelen van je vaardigheden altijd centraal. De vaardigheden die je tijdens de training opdoet, kun je direct in je eigen werkomgeving toepassen.

Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Zoek je een coaching-opleiding? Dan maak je met NCOI een uitstekende keuze. Als het om een coaching-opleiding gaat, biedt NCOI het grootste assortiment in Nederland. Je kunt kiezen uit een korte training van enkele dagen of een opleiding op HBO- of Masterniveau van enkele maanden tot 4 jaar. In onze klassikale trainingen en opleidingen staat de praktijk centraal. De kennis die je opdoet kun je direct in je eigen werkomgeving toepassen. Dat is een van de aantrekkelijke kanten van studeren bij NCOI.

Waarom een coaching-opleiding volgen bij NCOI?

Met een coaching-opleiding of –training van NCOI doe je waardevolle kennis op, die je op weg helpt naar een kans- en glansrijke loopbaan. We hebben een compleet aanbod coaching-opleidingen op alle niveaus en vakgebieden. Ben je HR-professional? Dan heb of krijg je te maken met veranderingen binnen je organisatie. Medewerkers moeten daarin meegaan en zijn gediend met een professionele begeleiding. Bij NCOI leer je hoe je ze deskundig kunt adviseren, maar ook motiveren. Ook als je loopbaancoach wilt worden, kun je met een coach-opleiding of -training de vereiste kennis opdoen. Als je je wilt richten op sportcoaching is studeren bij NCOI eveneens een uitstekende keuze. Een coaching-opleiding van NCOI levert je niet alleen nieuwe, waardevolle inzichten op, je werkt ook aan je persoonlijke ontwikkeling.

Gecertificeerde coaching-opleiding bij NCOI

Wil je officieel geregistreerd coach worden? Volg dan de Leergang Professioneel Coach. Je wordt voorbereid op het assessment voor je registratie als professioneel coach bij NOBCO (Nederlandse Orde van Beroepscoaches). NOBCO neemt het assessment af. Na beoordeling door NOBCO ben je officieel geregistreerd coach op EIA-practitionerniveau.

Een Coach-opleiding met verschillende studievarianten

Studeren bij NCOI betekent flexibel studeren. Dat is heel aantrekkelijk als je naast een drukke baan en druk privéleven serieus en geconcentreerd wilt kunnen studeren. Je kunt bij ons kiezen uit vier verschillende studievarianten: de dagopleiding, de zaterdagopleiding, de avondopleiding of thuisstudie/e-learning. Jouw tempo kun je gaandeweg aanpassen, je mag tussentijds overstappen op een andere variant én er zijn verschillende startmomenten. Dat maakt studeren bij NCOI extra aantrekkelijk.

Jouw werksituatie staat in onze opleidingen centraal

Elke coaching-opleiding of –training van NCOI gaat uit van de praktijk. Je kunt cases uit je eigen werksituatie inbrengen en daarmee aan de slag gaan. Je wordt daarbij professioneel ondersteund door topdocenten die zelf met succes werkzaam zijn als coach en op dit terrein ruime ervaringen hebben. Daarnaast kun je kennis en ervaringen uitwisselen met je medestudenten. Ook dat levert nieuwe inzichten op.

HBO-Opleiding coach

Sta je als coach aan het begin van je professionele loopbaan en wil je je coachingsvaardigheden verder ontwikkelen op professioneel niveau? Heb je onvoldoende praktijkervaring als coach om in aanmerking te komen voor registratie op European Individual Accreditation (EIA) Practitionerniveau, maar wil je wel een gedegen opleiding volgen om nog beter te worden in je vak? Dan is de Post Bachelor Coaching en Begeleiding een goede keus voor jou.

Het praktijkgerichte HBO-programma HBO Intervisie, Supervisie, Coaching en Werkbegeleiding duurt wat korter. Dit programma is zeer geschikt als je (aankomend) coördinator of leidinggevende in de hulpverlening bent en diepgaande kennis wilt ontwikkelen over intervisie, supervisie, coaching en werkbegeleiding. Je wilt de thematiek benaderen vanuit het werkveld van social work.

Ben je hoger opgeleid en wil je je inzicht en vaardigheden ontwikkelen op het gebied van coaching? Geef je leiding aan medewerkers of ben je interne of externe coach? Dan is de Masterclass Coaching bijzonder interessant voor jou.

Het praktijkgerichte programma HBO Organisatie, Verandering en Coaching is heel geschikt als je ambitieus bent en ervaren in de rol van leidinggevende of coördinator. Maar je wilt je graag verder ontwikkelen in verandermanagement en coaching om beter voorbereid te zijn op grote veranderingen en het begeleiden van je medewerkers daarbij.

Zoek je naar praktische en toepasbare kennis en vaardigheden op het gebied van coaching? Dan is de boeiende Basisopleiding Coaching ideaal voor jou.

De training Coachingsvaardigheden is ontwikkeld voor iedereen die in een coachingsrol actief is of dit wordt. Coördinatoren, leidinggevenden, personeelsfunctionarissen en loopbaanadviseurs passen bijvoorbeeld goed in dit profiel. De training sluit aan op HBO-werk- en -denkniveau.
   
Volg een coaching-opleiding in deeltijd bij NCOI Opleidingen!