Communicatie-opleidingen

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Het vakgebied communicatie is breed. Zo kunt u binnen het vakgebied Communicatie aan de slag als communicatieadviseur, online...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Het vakgebied communicatie is breed. Zo kunt u binnen het vakgebied Communicatie aan de slag als communicatieadviseur, online...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Het vakgebied communicatie is breed. Zo kunt u binnen het vakgebied Communicatie aan de slag als communicatieadviseur, online...

Lees meer

Meest bekeken Communicatie-opleidingen

Meest bekeken Communicatie-opleidingen

Filter
Niveau
Toon alle niveau's

Training (1) Tijdens de trainingen staan uw eigen praktijk en ontwikkelen van uw vaardigheden altijd centraal. De vaardigheden die u tijdens de training opdoet, kunt u direct in uw eigen werkomgeving toepassen.

Vraag de studiegids 2019-2020 aan

Wilt u nog beter worden in uw werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of bent u toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij u en uw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids 2019-2020.

Voorlichtingsbijeenkomsten

Tijdens de voorlichtingsbijeenkomsten ontdekt u hoe het is om een opleiding te volgen bij NCOI. Bijvoorbeeld door de algemene presentatie bij te wonen. Of door een introductieles te volgen van een van onze docenten. Hierdoor krijgt u een goede indruk van de aanpak en opzet van een les. U kunt ook een persoonlijk adviesgesprek voeren met een van onze opleidingsadviseurs. De voorlichtingsbijeenkomsten worden georganiseerd in Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht.

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 21.00 en op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Het vakgebied communicatie is breed. Zo kunt u binnen het vakgebied Communicatie aan de slag als communicatieadviseur, online marketeer of copywriter. NCOI Opleidingen biedt voor elke functie binnen de communicatie een passend opleidingstraject. Daarbij kiest u voor het opleidingsniveau dat het best bij u past. Wij bieden opleidingen op onder andere MBO-, HBO-, Post Bachelor en Masterniveau. Met het uitgebreide aanbod aan opleidingen heeft NCOI beslist een uniek opleidingsprogramma voor élke communicatieprofessional.

Start met een fundamentele communicatieopleiding

Staat uw carrière als communicatieprofessional nog in de kinderschoenen? En wilt u eerst een stevige basiskennis opdoen? Kies dan voor het programma HBO Communicatie – 1 jaar. Tijdens dit programma leert u interne en externe communicatie optimaal inzetten. Hierbij gaat u aan de slag met uiteenlopende communicatiedisciplines, waaronder pr en mediarelaties, social media en storytelling. Zo legt u het fundament voor uw verdere loopbaan als communicatieprofessional en ontdekt u in welke richting u zich verder wilt specialiseren.
 
Wilt u dit programma liever spreiden over 2 jaar? Ook dat kan! Met de HBO Communicatie – 2 jaar volgt u dezelfde modules, over een ruimer tijdsbestek. Zo kunt u zelf bepalen hoeveel tijd u aan uw studie besteedt. Niet voor niets is NCOI Opleidingen dé opleider voor Werkend Nederland.

Een uitdagende Marketingcommunicatie opleiding

Een prachtige combinatie van marketing en communicatie in een programma van 3 maanden. Wij maken het mogelijk met het programma HBO Marketingcommunicatie. Tijdens dit programma gaat u aan de slag met de kern van Marketingcommunicatie: branding, positionering, doelgroepanalyses en geïntegreerde communicatie. Al deze kernelementen komen uitgebreid aan bod. U ontwikkelt vaardigheden om met deze gegevens een geïntegreerd marketingcommunicatieplan op te stellen, waarmee u het bereik en de impact vergroot.

Praktijkgericht HBO-programma communicatie

Krijgt u in uw vakgebied steeds vaker te maken met online marketing? En wilt u de fijne kneepjes van het vak leren? Kies dan voor het praktijkgerichte programma HBO Online Marketing, Mobile en Social Media. Tijdens dit programma verdiept zich in moderne communicatiemiddelen: online marketing, mobile communicatie en social media. U ontdekt welke mogelijkheden deze instrumenten bieden, hoe u ze het beste kunt inzetten en op welke wijze zij elkaar kunnen versterken voor een optimaal effect bij de doelgroep.

Een succesvolle carrière met de combinatie van HBO en NIMA

De vraag naar marketingspecialisten groeit nog steeds. Hier is een belangrijke rol voor u weggelegd. Met de unieke communicatie van een HBO-programma, NIMA A én NIMA B versterkt u uw carrièreperspectieven aanzienlijk. Kies daarom voor het programma HBO NIMA Online Marketingmanagement A en B. Een allesomvattend programma waarin u vaardigheden ontwikkelt om een allesomvattende marketingstrategie te formuleren en succesvol te implementeren. Daarmee bouwt u aan een stevig cv.

Waarom een communicatieopleiding bij NCOI?

  • Studeren in deeltijd, waar en wanneer u wilt
  • Meerder startmomenten per jaar
  • Ervaren topdocenten uit het werkveld