• 1
  Niveau
 • 2
  Vakgebied
 • 3
  Opleidingsduur
 • 4
  Startmoment
 • 5
  Opleidingsvariant
 • 6
  Locatie
 • 0
  Niveau
 • 1
  Vakgebied
 • 2
  Opleidingsduur
 • 3
  Startmoment
 • 4
  Opleidingsvariant
 • 5
  Locatie
Menu
NCOI Opleidingen - Communicatie & Juridisch

Communicatie en Multi Media Design

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Wilt u meer leren over communicatie en multimedia design? Bij NCOI ontdekt u hoe u nieuwe, digitale media op een creatieve...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Wilt u meer leren over communicatie en multimedia design? Bij NCOI ontdekt u hoe u nieuwe, digitale media op een creatieve...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Wilt u meer leren over communicatie en multimedia design? Bij NCOI ontdekt u hoe u nieuwe, digitale media op een creatieve...

Lees meer

Meest bekeken Communicatie en Multi Media Design

Meest bekeken Communicatie en Multi Media Design

Filter
Niveau
Toon alle niveau's

HBO Bacheloropleiding (2) Een HBO Bacheloropleiding is een beroepsgerichte opleiding in het hoger onderwijs en leidt op tot de officiële graad Bachelor. Alle HBO Bacheloropleidingen van Hogeschool NCOI hebben een modulair opleidingsprogramma verdeeld over 3 fases en een individuele afstudeerfase. De Bacheloropleiding omvat 240 EC (studiepunten). 1 EC is gelijk aan 28 studiebelastingsuren.

Alle volledige Bacheloropleidingen zijn NVAO-geaccrediteerd en voldoen aan strengste kwaliteitseisen.

NVAO-geaccrediteerd
Langer dan 36 maanden HBO Bacheloropleiding NVAO-geaccrediteerd
NVAO-geaccrediteerd
Langer dan 36 maanden HBO Bacheloropleiding NVAO-geaccrediteerd

HBO-programma (3) Een klassikaal HBO-programma bij NCOI bestaat uit een of meerdere modules en heeft een doorlooptijd van 5 tot 12 maanden. U volgt op HBO-niveau een programma met onderwerpen die ook in een volledige HBO Bachelor zijn opgenomen. U heeft bij een aantal programma’s ook de mogelijkheid een HBO-propedeuse te behalen.

Deze korte, afgeronde HBO-programma's zijn ook onderdeel van een volledige Bacheloropleiding;

Voorlichtingsbijeenkomst NCOI

Voorlichtingsbijeenkomsten

Tijdens de voorlichtingsbijeenkomsten ontdekt u hoe het is om een opleiding te volgen bij NCOI. Bijvoorbeeld door de algemene presentatie bij te wonen. Of door een introductieles te volgen van een van onze docenten. Hierdoor krijgt u een goede indruk van de aanpak en opzet van een les. U kunt ook een persoonlijk adviesgesprek voeren met een van onze opleidingsadviseurs. De voorlichtingsbijeenkomsten worden georganiseerd in Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht.

Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wilt u nog beter worden in uw werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of bent u toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij u en uw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Wilt u meer leren over communicatie en multimedia design? Bij NCOI ontdekt u hoe u nieuwe, digitale media op een creatieve manier inzet en ontwikkelt u de vaardigheden om zelf invulling te geven aan media. Denk hierbij aan het ontwerpen van een website met overtuigende en gebruiksvriendelijke content. De focus ligt op werken vanuit het gedrag, de behoeften en de wensen van klanten en bezoekers. Of u nu webdesigner, interaction designer, contentmanager of online marketeer bent of wilt worden, bij ons vindt u de juiste opleiding of training.

Is het vakgebied communicatie en multimedia design iets voor u?

Werken in dit interessante vakgebied vraagt om creativiteit en klantgerichtheid. U dient te beschikken over sterke communicatie- en luistervaardigheden, want het is van belang dat u goed kunt luisteren naar de vragen en wensen van klanten. Ook moet u goed kunnen werken met verschillende technologieën en hard- en software. Zijn dit competenties waarover u beschikt? Of zou u het leuk vinden om deze competenties verder te ontwikkelen? Dan is een functie op het gebied van communicatie en multimedia design iets voor u.

Opleidingen communicatie en multimedia design

Bent u op zoek naar een praktijkgericht programma waarin u de mogelijkheden van digitale content optimaal leert benutten? In de HBO Multimedia Design leert u hoe u overtuigende en gebruiksvriendelijke content creëert, zodat u de media van een bedrijf of opdrachtgever kunt verbeteren. U gaat onder andere aan de slag met verschillende ontwerptechnieken, zoals prototyping en stakeholder walktroughs, u verdiept zich in gebruikerservaring en u krijgt zicht op diverse methoden voor conversieoptimalisatie. Ook leert u technieken toepassen om klanten en bezoekers te overtuigen.
 
Opgeleid worden op erkend HBO Bachelorniveau? Dat kan met onze HBO Bachelor Communicatie specialisatie Multimedia design, waarin u leert hoe u zelf content creëert en op een creatieve manier inzet. Na afronding van deze opleiding ontvangt u een officieel erkend HBO Bachelorgetuigschrift met hoge waarde op de arbeidsmarkt.

​​​​​​​Opleidingen voor de webbouwer

Een goede website prikkelt, houdt de aandacht vast en nodigt de bezoeker uit om in actie te komen. Wilt u vanuit een concept uw ideeën vormgeven en optimaliseren voor het web? Wilt u goed vindbare, gestructureerde en gebruiksvriendelijke websites maken die voldoen aan de wensen van bezoekers? Websites die bovenaan de zoekresultaten van Google verschijnen? Dan leert u bij NCOI alles over usability, SEO, het structureren van informatie en het omzetten van ideeën in beeld. U kunt kiezen uit de volgende programma’s:


Heeft u weinig technische kennis en wilt u beginnen bij de basis? In onze training WordPress leert u in 1 dag met het meest gebruikte gratis CMS-systeem een professionele website bouwen. U leert hoe u WordPress installeert en op een eenvoudige manier pagina’s opmaakt. Daarnaast richt u zich op het online plaatsen van de website, websitebeheer en zichtbaarheid in zoekmachines.

Waarom studeren bij NCOI?

NCOI biedt u een praktijkgerichte aanpak, waardoor u de leerstof direct in uw werk kunt toepassen. Onze docenten zijn professionals uit de praktijk die als geen ander weten wat zich in het werkveld afspeelt. Bovendien zijn onze opleidingen en trainingen flexibel opgezet. U kunt zelf kiezen op welk moment en in welke plaats u een opleiding of training volgt.