Menu

Marketingcommunicatie

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Marketingcommunicatie is het totaal aan middelen waarmee een bedrijf communiceert met zijn doelgroepen en stakeholders. NCOI...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Marketingcommunicatie is het totaal aan middelen waarmee een bedrijf communiceert met zijn doelgroepen en stakeholders. NCOI...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Marketingcommunicatie is het totaal aan middelen waarmee een bedrijf communiceert met zijn doelgroepen en stakeholders. NCOI...

Lees meer

Meest bekeken Marketingcommunicatie

HBO Bachelor Communicatie
Langer dan 36 maanden HBO/HBO Bacheloropleiding

Meest bekeken Marketingcommunicatie

HBO Bachelor Communicatie
Langer dan 36 maanden HBO/HBO Bacheloropleiding
Filter
Niveau
Toon alle niveau's

Masteropleiding (3) Een Masteropleiding bij NCOI University of Applied Sciences duurt 2 jaar en na afronding heeft u het recht de betreffende Mastergraad te voeren. NCOI is bevoegd om graden te verlenen in het kader van de WHW (Wet op het hoger onderwijs en wetenschappelijk onderzoek). Een Masteropleiding van NCOI is flexibel opgebouwd uit 7 verschillende Masterclasses. U rondt uw Masteropleiding af met een afstudeerscriptie.

NCOI is al vele jaren de grootste Masteropleider van Nederland. Alle volledige Masteropleidingen zijn NVAO-geaccrediteerd en voldoen aan strengste kwaliteitseisen. Onze docenten worden gemiddeld met een 8,3 beoordeeld.

Professional Master (1) Een Professional Master bestaat uit 2, 3 of 4 Masterclasses rondom een concreet thema. Dat biedt de mogelijkheid om een specialistisch programma te volgen op masterniveau met juist die onderwerpen uit een volledige Masteropleiding die u interessant vindt. De Professional Masters van NCOI University of Applied Sciences duren 6 tot 12 maanden. U rondt een Masterclass af met een eindopdracht of case.

Masterclass (1) Een Masterclass van NCOI University of Applied Sciences draait altijd om een bepaald onderwerp en bestaat uit 4 dag- of 8 avondbijeenkomsten. Wilt u verder studeren naar een volledige Master? Dan ontvangt u gegarandeerd vrijstelling als u wordt toegelaten en de Masterclass onderdeel is van de betreffende Master.

HBO Bacheloropleiding (4) Een HBO Bacheloropleiding is een beroepsgerichte opleiding in het hoger onderwijs en leidt op tot de officiële graad Bachelor. Alle HBO Bacheloropleidingen van Hogeschool NCOI hebben een modulair opleidingsprogramma verdeeld over 3 fases en een individuele afstudeerfase. De Bacheloropleiding omvat 240 EC (studiepunten). 1 EC is gelijk aan 28 studiebelastingsuren.

Alle volledige Bacheloropleidingen zijn NVAO-geaccrediteerd en voldoen aan strengste kwaliteitseisen.

NVAO-geaccrediteerd
Langer dan 36 maanden HBO Bacheloropleiding NVAO-geaccrediteerd
NVAO-geaccrediteerd
Langer dan 36 maanden HBO Bacheloropleiding NVAO-geaccrediteerd
NVAO-geaccrediteerd
Langer dan 36 maanden HBO Bacheloropleiding NVAO-geaccrediteerd
NVAO-geaccrediteerd
Langer dan 36 maanden HBO Bacheloropleiding NVAO-geaccrediteerd

HBO-programma (8) Een klassikaal HBO-programma bij NCOI bestaat uit een of meerdere modules en heeft een doorlooptijd van 5 tot 12 maanden. U volgt op HBO-niveau een programma met onderwerpen die ook in een volledige HBO Bachelor zijn opgenomen. U heeft bij een aantal programma’s ook de mogelijkheid een HBO-propedeuse te behalen.

Deze korte, afgeronde HBO-programma's zijn ook onderdeel van een volledige Bacheloropleiding;

MBO-programma (1) Een MBO-opleiding is een praktijkgerichte beroepsopleiding. NCOI biedt erkende MBO-opleidingen aan op niveau 2, 3 en 4, maar heeft ook korte MBO-programma’s die precies passen bij uw opleidingsvraag.

Vakopleiding (3) Een vakopleiding is volledig toegespitst op de beroepspraktijk en is veelal de standaard binnen de branche. U kunt het geleerde direct toepassen in de praktijk.

Virtuele Open Dag NCOI

Virtual classroom en e-learning

Om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan hebben veel onderwijsinstellingen tijdelijk de deuren van hun leslocaties gesloten. Ook bij NCOI Opleidingen heeft jouw gezondheid en die van onze medewerkers de allerhoogste prioriteit. Maar onze opleidingen gaan wel gewoon van start. Je kunt daarbij kiezen uit 2 varianten: de klassikale variant (tijdelijk via virtual classroom) of de e-learning variant met switchgarantie.

Studiegids 2019-2020 NCOI

Vraag de studiegids 2019-2020 aan

Wilt u nog beter worden in uw werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of bent u toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij u en uw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids 2019-2020 aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Marketingcommunicatie is het totaal aan middelen waarmee een bedrijf communiceert met zijn doelgroepen en stakeholders. NCOI is dé specialist in marketingcommunicatie en een van de grootste aanbieders van praktijkgerichte marketingcommunicatie-opleidingen, -Masterclasses en -trainingen. Hieronder ziet u een overzicht van enkele populaire opleidingen en trainingen op het gebied van marketing, communicatie en marketingcommunicatie.

Marketing en communicatie op HBO-niveau

In het praktijkgerichte programma HBO Marketing en Communicatie maakt u uitgebreid kennis met dit boeiende vakgebied. U verdiept u in de markt en uw klanten en u ontwikkelt een marketingstrategie. Daarbij gaat u aan de slag met verschillende communicatiekanalen, zodat u uw marketinguitingen volledig afstemt op uw doelgroepen. Zo zorgt u voor een optimaal bereik en weet u uw doelgroepen met uw boodschap te raken en beïnvloeden. Daarmee bent u direct van meerwaarde voor uw organisatie.

Een succesvolle communicatiestrategie ontwerpen

Klanten worden kritischer, kiezen sneller en hun loyaliteit daalt. Een succesvolle marketingstrategie is van essentieel belang. Bent u marketing- of communicatieprofessional? En wilt u zich verdiepen in branding en positionering? Kies dan voor de Masterclass Communicatiestrategie. In deze Masterclass verdiept u zich in de onderlinge relatie tussen marketing, branding, media en communicatie. Daarbij doet u nieuwe vaardigheden op om een geïntegreerd marketingcommunicatieplan te ontwerpen. Uiteraard wordt u hierbij volledig ondersteund door topdocenten met jarenlange ervaring. Dit staat garant voor deskundige en inspirerende begeleiding.

Organische zoekmachinemarketing is goud waard

Een hogere ranking in een zoekmachine als Google kan uw website veel bezoekers opleveren. Dat maakt organische zoekmachine-optimalisatie bijzonder interessant. Met weinig middelen kunt u een groot bereik realiseren. Tijdens de praktische training Search Engine Optimization (SEO) leert u hoe u dit aanpakt. U gaat aan de slag met zoekwoordstrategieën en verdiept zich in het effect van interne links. Daarbij komen ook de navigatiestructuur en spamindexing uitgebreid aan bod. Met de kennis en vaardigheden die u tijdens deze training opdoet, zorgt u voor een maximaal rendement op uw SEO-inspanningen.

Maak van uw merk een daverend succes

In het programma HBO Marketingcommunicatie ontdekt u hoe u de ideale marketingcommunicatiemix samenstelt. U verdiept zich in offline en online communicatie en leert hoe deze communicatiemiddelen elkaar kunnen versterken. Deze vertaalt u vervolgens naar een allesomvattende communicatiestrategie. Naast het ontwerpen van de strategie, ontwikkelt u ook vaardigheden om deze succesvol te implementeren. Na afloop bent u in staat om via alle kanalen de kennis, attitude en het gedrag van de doelgroep op succesvolle wijze te beïnvloeden.
 
Hoe zorgt u ervoor dat uw merk eruit springt? En hoe bereikt u uw beoogde doelgroepen? Dat leert u tijdens de Professional Master Strategie, Marketing en Communicatie. U leert aan de hand van strategie en marktanalyse een effectief marketing- en communicatiebeleid te ontwikkelen en zo uw merk nog sterker te positioneren binnen de markt. Met praktijkopdrachten past u wat u leert toe binnen uw eigen werk. U merkt dan ook direct resultaat.

Waarom een marketingcommunicatie-opleiding bij NCOI Opleidingen?

  • Een optimale combinatie van theorie en praktijk
  • Uitgebreid aanbod aan marketingcommunicatie-opleidingen
  • Een hooggewaardeerd diploma
  • Uitstekend te combineren met werk en privé