Menu

Digitale brochure aanvragen

NCOI Opleidingen - Communicatie

Marketingcommunicatie

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Marketingcommunicatie is het totaal aan middelen waarmee een bedrijf communiceert met zijn doelgroepen en stakeholders. NCOI...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Marketingcommunicatie is het totaal aan middelen waarmee een bedrijf communiceert met zijn doelgroepen en stakeholders. NCOI...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Marketingcommunicatie is het totaal aan middelen waarmee een bedrijf communiceert met zijn doelgroepen en stakeholders. NCOI...

Lees meer

Meest bekeken Marketingcommunicatie

HBO Bachelor Communicatie
Langer dan 36 maanden HBO/HBO Bacheloropleiding

Masteropleiding (1) Een Masteropleiding bij NCOI University of Applied Sciences duurt 2 jaar en na afronding heb je het recht de betreffende Mastergraad te voeren. NCOI is bevoegd om graden te verlenen in het kader van de WHW (Wet op het hoger onderwijs en wetenschappelijk onderzoek). Een Masteropleiding van NCOI is flexibel opgebouwd uit 7 verschillende Masterclasses. Je rondt je Masteropleiding af met een afstudeerscriptie.

NCOI is al vele jaren de grootste Masteropleider van Nederland. Alle volledige Masteropleidingen zijn NVAO-geaccrediteerd en voldoen aan strengste kwaliteitseisen. Onze docenten worden gemiddeld met een 8,3 beoordeeld.

NVAO-geaccrediteerd
15 maanden Masteropleiding NVAO-geaccrediteerd

Masterclass (1) Een Masterclass van NCOI University of Applied Sciences draait altijd om een bepaald onderwerp en bestaat uit 4 dag- of 8 avondbijeenkomsten. Wil je verder studeren naar een volledige Master? Dan ontvang je gegarandeerd vrijstelling als je wordt toegelaten en de Masterclass onderdeel is van de betreffende Master.

HBO Bacheloropleiding (5) Een HBO Bacheloropleiding is een beroepsgerichte opleiding in het hoger onderwijs en leidt op tot de officiële graad Bachelor. Alle HBO Bacheloropleidingen van Hogeschool NCOI hebben een modulair opleidingsprogramma verdeeld over 3 fases en een individuele afstudeerfase. De Bacheloropleiding omvat 240 EC (studiepunten). 1 EC is gelijk aan 28 studiebelastingsuren.

Alle volledige Bacheloropleidingen zijn NVAO-geaccrediteerd en voldoen aan strengste kwaliteitseisen.

NVAO-geaccrediteerd
Langer dan 36 maanden HBO Bacheloropleiding NVAO-geaccrediteerd
NVAO-geaccrediteerd
Langer dan 36 maanden HBO Bacheloropleiding NVAO-geaccrediteerd
NVAO-geaccrediteerd
Langer dan 36 maanden HBO Bacheloropleiding NVAO-geaccrediteerd
NVAO-geaccrediteerd
Langer dan 36 maanden HBO Bacheloropleiding NVAO-geaccrediteerd
NVAO-geaccrediteerd
Langer dan 36 maanden HBO Bacheloropleiding NVAO-geaccrediteerd

HBO-programma (5) Een klassikaal HBO-programma bij NCOI bestaat uit een of meerdere modules en heeft een doorlooptijd van 5 tot 12 maanden. Je volgt op HBO-niveau een programma met onderwerpen die ook in een volledige HBO Bachelor zijn opgenomen. Je hebt bij een aantal programma’s ook de mogelijkheid een HBO-propedeuse te behalen.

Deze korte, afgeronde HBO-programma's zijn ook onderdeel van een volledige Bacheloropleiding;

MBO-programma (1) Een MBO-opleiding is een praktijkgerichte beroepsopleiding. NCOI biedt erkende MBO-opleidingen aan op niveau 2, 3 en 4, maar heeft ook korte MBO-programma’s die precies passen bij je opleidingsvraag.

Vakopleiding (4) Een vakopleiding is volledig toegespitst op de beroepspraktijk en is veelal de standaard binnen de branche. Je kunt het geleerde direct toepassen in de praktijk.

Training (5) Tijdens de trainingen staan je eigen praktijk en ontwikkelen van je vaardigheden altijd centraal. De vaardigheden die je tijdens de training opdoet, kun je direct in je eigen werkomgeving toepassen.

Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Marketingcommunicatie is het totaal aan middelen waarmee een bedrijf communiceert met zijn doelgroepen en stakeholders. NCOI is dé specialist in marketingcommunicatie en een van de grootste aanbieders van praktijkgerichte marketingcommunicatie-opleidingen, -Masterclasses en -trainingen. Hieronder zie je een overzicht van enkele populaire opleidingen en trainingen op het gebied van marketing, communicatie en marketingcommunicatie.

Marketing en communicatie op HBO-niveau

In het praktijkgerichte programma HBO Marketing en Communicatie maak je uitgebreid kennis met dit boeiende vakgebied. Je verdiept je in de markt en je klanten en je ontwikkelt een marketingstrategie. Daarbij ga je aan de slag met verschillende communicatiekanalen, zodat je je marketinguitingen volledig afstemt op je doelgroepen. Zo zorg je voor een optimaal bereik en weet je je doelgroepen met je boodschap te raken en beïnvloeden. Daarmee ben je direct van meerwaarde voor de organisatie.

Een succesvolle communicatiestrategie ontwerpen

Klanten worden kritischer, kiezen sneller en hun loyaliteit daalt. Een succesvolle marketingstrategie is van essentieel belang. Ben je marketing- of communicatieprofessional? En wil je je verdiepen in branding en positionering? Kies dan voor de Masterclass Communicatiestrategie. In deze Masterclass verdiep je je in de onderlinge relatie tussen marketing, branding, media en communicatie. Daarbij doe je nieuwe vaardigheden op om een geïntegreerd marketingcommunicatieplan te ontwerpen. Uiteraard word je hierbij volledig ondersteund door topdocenten met jarenlange ervaring. Dit staat garant voor deskundige en inspirerende begeleiding.

Organische zoekmachinemarketing is goud waard

Een hogere ranking in een zoekmachine als Google kan uw website veel bezoekers opleveren. Dat maakt organische zoekmachine-optimalisatie bijzonder interessant. Met weinig middelen kun je een groot bereik realiseren. Tijdens de praktische training Search Engine Optimization (SEO) leer je hoe je dit aanpakt. Je gaat aan de slag met zoekwoordstrategieën en verdiept je in het effect van interne links. Daarbij komen ook de navigatiestructuur en spamindexing uitgebreid aan bod. Met de kennis en vaardigheden die je tijdens deze training opdoet, zorg je voor een maximaal rendement op je SEO-inspanningen.

Maak van je merk een daverend succes

In het programma HBO Marketingcommunicatie ontdek je hoe je de ideale marketingcommunicatiemix samenstelt. Je verdiept je in offline en online communicatie en leert hoe deze communicatiemiddelen elkaar kunnen versterken. Deze vertaal je vervolgens naar een allesomvattende communicatiestrategie. Naast het ontwerpen van de strategie, ontwikkel je ook vaardigheden om deze succesvol te implementeren. Na afloop ben je in staat om via alle kanalen de kennis, attitude en het gedrag van de doelgroep op succesvolle wijze te beïnvloeden.
 
Hoe zorg je ervoor dat je merk eruit springt? En hoe bereik je je beoogde doelgroepen? Dat leer je tijdens de Professional Master Strategie en Marketing. Je leert hoe je klanten kunt overtuigen van je producten of diensten en ontdekt hoe je kunt inspelen op innovatie en nieuwe ontwikkelingen in het vakgebied. Met praktijkopdrachten pas je wat je leert toe in je eigen werk. Je merkt dan ook direct resultaat.

Waarom een marketingcommunicatie-opleiding bij NCOI Opleidingen?

  • Een optimale combinatie van theorie en praktijk
  • Uitgebreid aanbod aan marketingcommunicatie-opleidingen
  • Een hooggewaardeerd diploma
  • Uitstekend te combineren met werk en privé