• Home
  • MBO Elektrotechniek

MBO Elektrotechniek

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Op zoek naar een opleiding MBO Elektrotechniek? Bekijk dan eens het aanbod van NCOI Opleidingen. Wij bieden opleidingen aan...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Op zoek naar een opleiding MBO Elektrotechniek? Bekijk dan eens het aanbod van NCOI Opleidingen. Wij bieden opleidingen aan...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Op zoek naar een opleiding MBO Elektrotechniek? Bekijk dan eens het aanbod van NCOI Opleidingen. Wij bieden opleidingen aan...

Lees meer
Filter
Niveau
Toon alle niveau's

MBO - Niveau 4 (6) Een opleiding op MBO-niveau 4 is een middenkader- of specialistenopleiding. Deze opleiding heeft een doorlooptijd van 18 tot 24 maanden. Het MBO-diploma niveau 4 is het hoogste diploma dat u op MBO-niveau kunt halen. U mag uw (gespecialiseerde) werkzaamheden helemaal zelfstandig uitvoeren en bent breed inzetbaar. Met dit diploma op zak bent u ook toelaatbaar tot een HBO Bacheloropleiding.

MBO - Niveau 3 (6) Een opleiding op MBO-niveau 3 is een vakopleiding. Daarmee mag u geheel zelfstandig verschillende werkzaamheden uitvoeren. De opleiding is gekoppeld aan uw eigen werk of stage, waardoor u wat u leert meteen kunt gebruiken in de praktijk. Deze opleiding heeft een doorlooptijd van ongeveer 1 jaar.

MBO - Niveau 2 (1) Een MBO-opleiding niveau 2 leidt op tot een baan waarin u uitvoerende werkzaamheden verricht. Het is een basisberoepsopleiding en duurt ongeveer 9 maanden. U dient minimaal een VMBO-diploma (BB) te hebben, maar als er geen verwante opleiding op niveau 1 bestaat, zijn er geen eisen.

MBO-programma (7) Een MBO-opleiding is een praktijkgerichte beroepsopleiding. NCOI biedt erkende MBO-opleidingen aan op niveau 2, 3 en 4, maar heeft ook korte MBO-programma’s die precies passen bij uw opleidingsvraag.

Praktijkopleiding (1) In een praktijkopleiding doet u alle kennis en vaardigheden op die u nodig heeft om uw (gewenste) beroep met succes te kunnen uitoefenen.

Vakopleiding (5) Een vakopleiding is volledig toegespitst op de beroepspraktijk en is veelal de standaard binnen de branche. U kunt het geleerde direct toepassen in de praktijk.

Voorlichtingsbijeenkomst NCOI

Voorlichtingsbijeenkomsten

Tijdens de voorlichtingsbijeenkomsten ontdekt u hoe het is om een opleiding te volgen bij NCOI. Bijvoorbeeld door de algemene presentatie bij te wonen. Of door een introductieles te volgen van een van onze docenten. Hierdoor krijgt u een goede indruk van de aanpak en opzet van een les. U kunt ook een persoonlijk adviesgesprek voeren met een van onze opleidingsadviseurs. De voorlichtingsbijeenkomsten worden georganiseerd in Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht.

Studiegids 2019-2020 NCOI

Vraag de studiegids 2019-2020 aan

Wilt u nog beter worden in uw werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of bent u toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij u en uw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids 2019-2020 aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 21.00 en op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Op zoek naar een opleiding MBO Elektrotechniek? Bekijk dan eens het aanbod van NCOI Opleidingen. Wij bieden opleidingen aan op verschillende gebieden, waaronder elektronische systemen, installaties en instrumentaties. Bovendien verzorgen wij onze opleidingen op verschillende niveaus: MBO Elektrotechniek niveau 2, 3 en 4. Uw praktijk staat centraal in al onze opleidingen elektrotechniek. Onze gedreven docenten hebben jarenlange ervaring in de elektrotechniek en zullen u zeker inspireren. Bekijk hieronder het complete aanbod elektrotechniek MBO-opleidingen!

MBO Elektrotechniek bij NCOI biedt perspectief

Met een opleiding MBO Elektrotechniek van NCOI Opleidingen vergroot u uw kansen op een mooie en dynamische loopbaan. Bent u geïnteresseerd in elektrotechniek en wilt u er in korte tijd nog meer over leren? Dan is het programma MBO Elektrotechniek een uitstekende keuze voor u. U verdiept zich onder andere in het elektrotechnisch monteren en installeren en leert hoe u machines of installaties op de juiste manier kunt afstellen. Bent u op zoek naar een erkende opleiding MBO Elektrotechniek niveau 4? Dan is de opleiding MBO Technicus Elektrotechniek niveau 4 heel interessant voor u. In deze opleiding is onder andere uitgebreide aandacht voor (storingen en) infratechniek, distributienetten en -techniek, managen en coördineren en kwaliteit, arbo en milieu (KAM). De opleiding levert u een erkend diploma op waarmee u aan de slag kunt bij een bedrijf voor elektriciteitsdistributie, een elektrotechnisch bedrijf of een installatiebedrijf.

Uw praktijk staat centraal

In elke opleiding MBO Elektrotechniek van NCOI vormt uw praktijk het uitgangspunt. U kunt uw eigen cases inbrengen en hierover van gedachten wisselen met uw docent en medestudenten. Daardoor kunt u alles wat u leert direct toepassen in uw werk. Daar heeft zowel u als uw werkgever profijt van! Bovendien weet uw werkgever dat hij u na uw opleiding elektrotechniek MBO met een gerust hart aan de slag kan laten gaan met elektrotechnische installaties.

Elektrotechniek MBO bij NCOI combineren met een drukke baan

Onze opleidingen MBO Elektrotechniek zijn speciaal ontwikkeld voor werkenden. Dit betekent dat ze uitstekend te combineren zijn met een drukke baan en een druk privéleven. U kunt uit meerdere opleidingsvarianten de variant kiezen die het beste bij uw persoonlijke situatie past: overdag, ’s avonds of op zaterdag. Verandert er iets in uw situatie waardoor de gekozen variant niet meer zo goed uitkomt? Dan kunt u zonder problemen overstappen. Nog meer reden om voor NCOI te kiezen!

Volg bij NCOI een opleiding MBO Elektrotechniek in deeltijd!