MBO Elektrotechniek

Op zoek naar een opleiding MBO Elektrotechniek? Bekijk dan eens het aanbod van NCOI Opleidingen. Wij bieden opleidingen aan op verschillende gebieden, waaronder elektronische systemen,...

Lees meer

Op zoek naar een opleiding MBO Elektrotechniek? Bekijk dan eens het aanbod van NCOI Opleidingen. Wij bieden opleidingen aan op verschillende gebieden, waaronder elektronische systemen,...

Lees meer

Op zoek naar een opleiding MBO Elektrotechniek? Bekijk dan eens het aanbod van NCOI Opleidingen. Wij bieden opleidingen aan op verschillende gebieden, waaronder elektronische systemen,...

Lees meer

MBO Elektrotechniek: 21 opleidingen

Filters

Filter
Niveau
Toon alle niveau's

MBO - Niveau 4 (4) Een opleiding op MBO-niveau 4 is een middenkader- of specialistenopleiding. Deze opleiding heeft een doorlooptijd van 18 tot 24 maanden. Het MBO-diploma niveau 4 is het hoogste diploma dat u op MBO-niveau kunt halen. U mag uw (gespecialiseerde) werkzaamheden helemaal zelfstandig uitvoeren en bent breed inzetbaar. Met dit diploma op zak bent u ook toelaatbaar tot een HBO Bacheloropleiding.

MBO - Niveau 3 (2) Een opleiding op MBO-niveau 3 is een vakopleiding. Daarmee mag u geheel zelfstandig verschillende werkzaamheden uitvoeren. De opleiding is gekoppeld aan uw eigen werk of stage, waardoor u wat u leert meteen kunt gebruiken in de praktijk. Deze opleiding heeft een doorlooptijd van ongeveer 1 jaar.

MBO - Niveau 2 (1) Een MBO-opleiding niveau 2 leidt op tot een baan waarin u uitvoerende werkzaamheden verricht. Het is een basisberoepsopleiding en duurt ongeveer 9 maanden. U dient minimaal een VMBO-diploma (BB) te hebben, maar als er geen verwante opleiding op niveau 1 bestaat, zijn er geen eisen.

Praktijkopleiding (1) In een praktijkopleiding doet u alle kennis en vaardigheden op die u nodig heeft om uw (gewenste) beroep met succes te kunnen uitoefenen.

Gratis studiegids thuis ontvangen?

Vraag dan nu onze uitgebreide studiegids(en) aan en ontvang alle opleidingsinformatie per post.

Open Dag 18 mei

Op zaterdag 18 mei houdt NCOI Opleidingen in BCN Utrecht CS een Open Dag. Tijdens deze Open Dag helpen wij u persoonlijk bij het kiezen van de opleiding die het beste bij u past. Daarnaast kunt u in een introductieles ervaren hoe het is om weer in de schoolbanken te zitten. Uiteraard beantwoorden wij ook graag al uw vragen over het volgen van een opleiding naast uw baan.

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 21.00 en op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

Leer ons beter kennen

Impressie van een dag/avond in de les bij NCOI

Voorlichtingsbijeenkomsten

Meer informatie over onze opleidingen en de mogelijkheden tot persoonlijke advies
 

De erkende kwaliteit van NCOI

Als solide opleider beschikt NCOI over alle mogelijk denkbare erkenningen op het gebied van opleiden en kwaliteit.

‘’Als docent haal ik mijn voldoening uit het begeleiden van…’’

Lees het verhaal van Mevr. C. van der Velde – Docent

Op zoek naar een opleiding MBO Elektrotechniek? Bekijk dan eens het aanbod van NCOI Opleidingen. Wij bieden opleidingen aan op verschillende gebieden, waaronder elektronische systemen, installaties en instrumentaties. Bovendien verzorgen wij onze opleidingen op verschillende niveaus: MBO Elektrotechniek niveau 2, 3 en 4. Uw praktijk staat centraal in al onze opleidingen elektrotechniek. Onze gedreven docenten hebben jarenlange ervaring in de elektrotechniek en zullen u zeker inspireren. Bekijk hieronder het complete aanbod elektrotechniek MBO-opleidingen!

MBO Elektrotechniek bij NCOI biedt perspectief

Met een opleiding MBO Elektrotechniek van NCOI Opleidingen vergroot u uw kansen op een mooie en dynamische loopbaan. Bent u geïnteresseerd in elektrotechniek en wilt u er in korte tijd nog meer over leren? Dan is het programma MBO Elektrotechniek een uitstekende keuze voor u. U verdiept zich onder andere in het elektrotechnisch monteren en installeren en leert hoe u machines of installaties op de juiste manier kunt afstellen. Bent u op zoek naar een erkende opleiding MBO Elektrotechniek niveau 4? Dan is de opleiding MBO Technicus Elektrotechniek niveau 4 heel interessant voor u. In deze opleiding is onder andere uitgebreide aandacht voor (storingen en) infratechniek, distributienetten en -techniek, managen en coördineren en kwaliteit, arbo en milieu (KAM). De opleiding levert u een erkend diploma op waarmee u aan de slag kunt bij een bedrijf voor elektriciteitsdistributie, een elektrotechnisch bedrijf of een installatiebedrijf.

Uw praktijk staat centraal

In elke opleiding MBO Elektrotechniek van NCOI vormt uw praktijk het uitgangspunt. U kunt uw eigen cases inbrengen en hierover van gedachten wisselen met uw docent en medestudenten. Daardoor kunt u alles wat u leert direct toepassen in uw werk. Daar heeft zowel u als uw werkgever profijt van! Bovendien weet uw werkgever dat hij u na uw opleiding elektrotechniek MBO met een gerust hart aan de slag kan laten gaan met elektrotechnische installaties.

Elektrotechniek MBO bij NCOI combineren met een drukke baan

Onze opleidingen MBO Elektrotechniek zijn speciaal ontwikkeld voor werkenden. Dit betekent dat ze uitstekend te combineren zijn met een drukke baan en een druk privéleven. U kunt uit meerdere opleidingsvarianten de variant kiezen die het beste bij uw persoonlijke situatie past: overdag, ’s avonds of op zaterdag. Verandert er iets in uw situatie waardoor de gekozen variant niet meer zo goed uitkomt? Dan kunt u zonder problemen overstappen. Nog meer reden om voor NCOI te kiezen!

Volg bij NCOI een opleiding MBO Elektrotechniek in deeltijd!