Menu
  • Home
  • MBO Elektrotechniek

MBO Elektrotechniek

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Ben je op zoek naar een opleiding MBO Elektrotechniek? Bekijk dan eens het aanbod van NCOI Opleidingen. Wij bieden opleidingen...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Ben je op zoek naar een opleiding MBO Elektrotechniek? Bekijk dan eens het aanbod van NCOI Opleidingen. Wij bieden opleidingen...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Ben je op zoek naar een opleiding MBO Elektrotechniek? Bekijk dan eens het aanbod van NCOI Opleidingen. Wij bieden opleidingen...

Lees meer
Filter
Niveau
Toon alle niveau's

MBO - Niveau 4 (7) Een opleiding op MBO-niveau 4 is een middenkader- of specialistenopleiding. Deze opleiding heeft een doorlooptijd van 18 tot 24 maanden. Het MBO-diploma niveau 4 is het hoogste diploma dat u op MBO-niveau kunt halen. U mag uw (gespecialiseerde) werkzaamheden helemaal zelfstandig uitvoeren en bent breed inzetbaar. Met dit diploma op zak bent u ook toelaatbaar tot een HBO Bacheloropleiding.

MBO - Niveau 3 (6) Een opleiding op MBO-niveau 3 is een vakopleiding. Daarmee mag u geheel zelfstandig verschillende werkzaamheden uitvoeren. De opleiding is gekoppeld aan uw eigen werk of stage, waardoor u wat u leert meteen kunt gebruiken in de praktijk. Deze opleiding heeft een doorlooptijd van ongeveer 1 jaar.

MBO - Niveau 2 (1) Een MBO-opleiding niveau 2 leidt op tot een baan waarin u uitvoerende werkzaamheden verricht. Het is een basisberoepsopleiding en duurt ongeveer 9 maanden. U dient minimaal een VMBO-diploma (BB) te hebben, maar als er geen verwante opleiding op niveau 1 bestaat, zijn er geen eisen.

MBO-programma (7) Een MBO-opleiding is een praktijkgerichte beroepsopleiding. NCOI biedt erkende MBO-opleidingen aan op niveau 2, 3 en 4, maar heeft ook korte MBO-programma’s die precies passen bij uw opleidingsvraag.

Praktijkopleiding (1) In een praktijkopleiding doet u alle kennis en vaardigheden op die u nodig heeft om uw (gewenste) beroep met succes te kunnen uitoefenen.

Vakopleiding (3) Een vakopleiding is volledig toegespitst op de beroepspraktijk en is veelal de standaard binnen de branche. U kunt het geleerde direct toepassen in de praktijk.

Virtuele Open Dag NCOI

Virtual classroom en e-learning

Om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan hebben veel onderwijsinstellingen tijdelijk de deuren van hun leslocaties gesloten. Ook bij NCOI Opleidingen heeft jouw gezondheid en die van onze medewerkers de allerhoogste prioriteit. Maar onze opleidingen gaan wel gewoon van start. Je kunt daarbij kiezen uit 2 varianten: de klassikale variant (tijdelijk via virtual classroom) of de e-learning variant met switchgarantie.

Studiegids 2019-2020 NCOI

Vraag de studiegids 2019-2020 aan

Wilt u nog beter worden in uw werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of bent u toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij u en uw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids 2019-2020 aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Ben je op zoek naar een opleiding MBO Elektrotechniek? Bekijk dan eens het aanbod van NCOI Opleidingen. Wij bieden opleidingen aan op verschillende gebieden, waaronder elektronische systemen, installaties en instrumentaties. Bovendien verzorgen wij onze opleidingen op verschillende niveaus: MBO Elektrotechniek niveau 2, 3 en 4. Jouw praktijk staat centraal in al onze opleidingen elektrotechniek. Daarnaast krijg je les van gedreven docenten met jarenlange ervaring in de elektrotechniek, die je uitstekend begeleiden.

MBO Elektrotechniek bij NCOI biedt perspectief

Met een opleiding MBO Elektrotechniek van NCOI Opleidingen vergroot je je kansen op een mooie en dynamische loopbaan. Ben je geïnteresseerd in elektrotechniek en wil je er in korte tijd nog meer over leren? Dan is het programma MBO Elektrotechniek een uitstekende keuze. Je verdiept je onder andere in het elektrotechnisch monteren en installeren en je leert hoe je machines of installaties op de juiste manier kunt afstellen. Ben je op zoek naar een erkende opleiding MBO Elektrotechniek niveau 4? Dan is de opleiding MBO Technicus Elektrotechniek niveau 4 heel interessant. In deze opleiding is onder andere uitgebreide aandacht voor (storingen en) infratechniek, distributienetten en -techniek, managen en coördineren en kwaliteit, arbo en milieu (KAM). De opleiding levert je een erkend diploma op waarmee je aan de slag kunt bij een bedrijf voor elektriciteitsdistributie, een elektrotechnisch bedrijf of een installatiebedrijf.

Jouw praktijk staat centraal

In elke opleiding MBO Elektrotechniek van NCOI vormt jouw praktijk het uitgangspunt. Je kunt je eigen cases inbrengen en hierover van gedachten wisselen met je docent en medestudenten. Daardoor kun je alles wat je leert direct toepassen in je werk. Daar heb je niet alleen zelf veel profijt van, maar ook je werkgever. Bovendien weet je werkgever dat hij jou na de opleiding MBO Elektrotechniek met een gerust hart aan de slag kan laten gaan met elektrotechnische installaties.

Elektrotechniek MBO bij NCOI combineren met een drukke baan

Onze opleidingen MBO Elektrotechniek zijn speciaal ontwikkeld voor werkenden. Dit betekent dat ze uitstekend te combineren zijn met een drukke baan en een druk privéleven. Je kunt uit meerdere opleidingsvarianten de variant kiezen die het best bij jouw persoonlijke situatie past: overdag, ’s avonds of op zaterdag. Verandert er iets in je situatie waardoor de gekozen variant niet meer zo goed uitkomt? Dan kun je zonder problemen overstappen.

Waarom MBO Elektrotechniek volgen bij NCOI?

  • Praktijkgerichte aanpak, speciaal voor werkenden
  • Uitstekend te combineren met je werk en privéleven
  • Meer dan 30 opleidingslocaties door heel Nederland
  • Topdocenten uit de praktijk
  • Officieel erkend door het ministerie van OCW