Digitale brochure aanvragen

Engels

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Al eeuwenlang is Nederland gericht op internationale handel. Hierdoor wordt er in het Nederlandse bedrijfsleven veel Engels...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Al eeuwenlang is Nederland gericht op internationale handel. Hierdoor wordt er in het Nederlandse bedrijfsleven veel Engels...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Al eeuwenlang is Nederland gericht op internationale handel. Hierdoor wordt er in het Nederlandse bedrijfsleven veel Engels...

Lees meer

Meest bekeken Engels

Meest bekeken Engels

Filter
Niveau
Toon alle niveau's
Variant

HBO-programma (1) Een klassikaal HBO-programma bij NCOI bestaat uit een of meerdere modules en heeft een doorlooptijd van 5 tot 12 maanden. U volgt op HBO-niveau een programma met onderwerpen die ook in een volledige HBO Bachelor zijn opgenomen. U heeft bij een aantal programma’s ook de mogelijkheid een HBO-propedeuse te behalen.

Deze korte, afgeronde HBO-programma's zijn ook onderdeel van een volledige Bacheloropleiding;

MBO-programma (1) Een MBO-opleiding is een praktijkgerichte beroepsopleiding. NCOI biedt erkende MBO-opleidingen aan op niveau 2, 3 en 4, maar heeft ook korte MBO-programma’s die precies passen bij uw opleidingsvraag.

Training (3) Tijdens de trainingen staan uw eigen praktijk en ontwikkelen van uw vaardigheden altijd centraal. De vaardigheden die u tijdens de training opdoet, kunt u direct in uw eigen werkomgeving toepassen.

Vraag de studiegids 2019-2020 aan

Wilt u nog beter worden in uw werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of bent u toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij u en uw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids 2019-2020 aan.

Voorlichtingsbijeenkomsten

Tijdens de voorlichtingsbijeenkomsten ontdekt u hoe het is om een opleiding te volgen bij NCOI. Bijvoorbeeld door de algemene presentatie bij te wonen. Of door een introductieles te volgen van een van onze docenten. Hierdoor krijgt u een goede indruk van de aanpak en opzet van een les. U kunt ook een persoonlijk adviesgesprek voeren met een van onze opleidingsadviseurs. De voorlichtingsbijeenkomsten worden georganiseerd in Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht.

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 21.00 en op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Al eeuwenlang is Nederland gericht op internationale handel. Hierdoor wordt er in het Nederlandse bedrijfsleven veel Engels gesproken. Met goede taalvaardigheden kunt u beter samenwerken en zakendoen. Wanneer u uw Engelse taalvaardigheid wilt ontwikkelen, heeft NCOI een zeer geschikt aanbod van trainingen en opleidingen. In deze programma’s gaat u aan de slag met uw Engelse lees- en schrijfvaardigheden. U kiest zelf voor het niveau dat het best aansluit op uw ervaring en ambities, waaronder MBO of HBO. Er zijn ook trainingen die in het Engels worden verzorgd. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk dan eens onze Engelse opleidingen.

Versterk uw carrièreperspectieven met een MBO-programma

In het bedrijfsleven is Engels de meest gesproken taal. Met een goede beheersing van de Engelse taal versterkt u dan ook uw carrièreperspectieven. Dat maakt het programma MBO Zakelijk Engels van 1 jaar bijzonder interessant. Tijdens dit programma gaat u aan de slag met situaties die u in uw dagelijkse werkzaamheden kunt tegenkomen. U leert in het Engels zakelijke brieven schrijven, uzelf presenteren en zakelijk telefoneren. Daarbij verdiept u zich in de aandachtsgebieden grammaticale kennis en schrijfvaardigheid. U zult merken dat u de Engelse taal snel eigen maakt.

Zakelijk Engels op HBO-niveau

Komt u in uw werkzaamheden steeds meer in contact met Engelstaligen? En wenst u uw Engelse spreek- en schrijfvaardigheden naar een hoger niveau te tillen? Dan is het programma HBO Zakelijk Engels voor u geschikt. Tijdens dit programma verdiept u zich in 1 jaar tijd in een schrijfstrategie en veelgebruikte afkortingen. Ook gaat u aan de slag met Engelse spelling en grammatica en leert u teksten structureren. Na afloop kunt u veelgebruikte zinnen en uitdrukkingen verwerken in teksten en beheerst u professioneel vocabulaire. Al tijdens de bijeenkomsten zult u merken dat u sneller en effectiever schrijft.

Versterk uw Engelse vaardigheden met Business English A

U beheerst de basisvaardigheden van de Engelse taal en wilt uw zakelijke taalvaardigheden verder uitbreiden. Dat maakt deze training Business English-A op niveau A2 van het Europees Referentiekader voor u geschikt. Tijdens deze training gaat u aan de slag met veelgebruikte woorden, leert u zakelijke teksten interpreteren en ontwikkelt u spreekvaardigheden. Daarmee wekt u gemakkelijker het vertrouwen bij degene waar u zaken mee wilt doen.
 
Beheerst u de bovenstaande Engelse vaardigheden? En bent u klaar voor de volgende stap? Dan sluit het programma Business English-B nóg beter bij u aan. Deze training wordt verzorgd op het niveau B1/B2 van het Europees Referentiekader en is 1 niveau hoger dan A2. Dat houdt in dat u na afloop zakelijke Engelse teksten en conversaties volledig kunt begrijpen en dat u hier direct op kunt reageren. Deze vaardigheden zijn onmisbaar tijdens vergaderingen en zakelijke onderhandelingen. Dat maakt deze training bijzonder waardevol.

Een taaltraining bij NCOI Opleidingen

  • Direct resultaat op uw inspanningen
  • Ervaren toptrainers uit de praktijk
  • Flexibel onderwijs door heel Nederland