Menu
NCOI Opleidingen - Taaltrainingen

Engels

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Al eeuwenlang is Nederland gericht op internationale handel. Hierdoor wordt er in het Nederlandse bedrijfsleven veel Engels...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Al eeuwenlang is Nederland gericht op internationale handel. Hierdoor wordt er in het Nederlandse bedrijfsleven veel Engels...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Al eeuwenlang is Nederland gericht op internationale handel. Hierdoor wordt er in het Nederlandse bedrijfsleven veel Engels...

Lees meer

Meest bekeken Engels

Meest bekeken Engels

Filter
Niveau
Toon alle niveau's
Dag(deel)
Duur
Toon alle opties

HBO-programma (1) Een klassikaal HBO-programma bij NCOI bestaat uit een of meerdere modules en heeft een doorlooptijd van 5 tot 12 maanden. U volgt op HBO-niveau een programma met onderwerpen die ook in een volledige HBO Bachelor zijn opgenomen. U heeft bij een aantal programma’s ook de mogelijkheid een HBO-propedeuse te behalen.

Deze korte, afgeronde HBO-programma's zijn ook onderdeel van een volledige Bacheloropleiding;

MBO-programma (1) Een MBO-opleiding is een praktijkgerichte beroepsopleiding. NCOI biedt erkende MBO-opleidingen aan op niveau 2, 3 en 4, maar heeft ook korte MBO-programma’s die precies passen bij uw opleidingsvraag.

Klassikaal, virtual classroom, e-learning en switchgarantie NCOI

Kies je eigen opleidingsvariant

Als grootste opleider van werkend Nederland begrijpen wij als geen ander dat een opleiding volgen in je leven moet passen. Daarom kun je bij NCOI Opleidingen kiezen uit verschillende opleidingsvarianten: Klassikaal, Virtual Classroom en E-learning. Je kunt klassikale bijeenkomsten volgen op een leslocatie, via de computer live les krijgen van een docent of op je eigen tempo studeren wanneer het jou uitkomt. Er is altijd wel een opleidingsvariant te vinden die bij jou past. En met onze unieke switchgarantie kun je moeiteloos en zonder extra kosten veranderen van opleidingsvariant.

Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Al eeuwenlang is Nederland gericht op internationale handel. Hierdoor wordt er in het Nederlandse bedrijfsleven veel Engels gesproken. Met goede taalvaardigheden kunt u beter samenwerken en zakendoen. Wanneer u uw Engelse taalvaardigheid wilt ontwikkelen, heeft NCOI een zeer geschikt aanbod van trainingen en opleidingen. In deze programma’s gaat u aan de slag met uw Engelse lees- en schrijfvaardigheden. U kiest zelf voor het niveau dat het best aansluit op uw ervaring en ambities, waaronder MBO of HBO. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk dan eens onze Engelse opleidingen.

Versterk uw carrièreperspectieven met een MBO-programma

In het bedrijfsleven is Engels de meest gesproken taal. Met een goede beheersing van de Engelse taal versterkt u dan ook uw carrièreperspectieven. Dat maakt het programma MBO Zakelijk Engels van 1 jaar bijzonder interessant. Tijdens dit programma gaat u aan de slag met situaties die u in uw dagelijkse werkzaamheden kunt tegenkomen. U leert in het Engels zakelijke brieven schrijven, uzelf presenteren en zakelijk telefoneren. Daarbij verdiept u zich in de aandachtsgebieden grammaticale kennis en schrijfvaardigheid. U zult merken dat u de Engelse taal snel eigen maakt.

Zakelijk Engels op HBO-niveau

Komt u in uw werkzaamheden steeds meer in contact met Engelstaligen? En wenst u uw Engelse spreek- en schrijfvaardigheden naar een hoger niveau te tillen? Dan is het programma HBO Zakelijk Engels voor u geschikt. Tijdens dit programma verdiept u zich in 1 jaar tijd in een schrijfstrategie en veelgebruikte afkortingen. Ook gaat u aan de slag met Engelse spelling en grammatica en leert u teksten structureren. Na afloop kunt u veelgebruikte zinnen en uitdrukkingen verwerken in teksten en beheerst u professioneel vocabulaire. Al tijdens de bijeenkomsten zult u merken dat u sneller en effectiever schrijft.

Waarom studeren bij NCOI Opleidingen?

In al onze opleidingen staat de praktijk, úw praktijk, altijd centraal. Tijdens de bijeenkomsten koppelt u voortdurend de theorie aan de praktijk. Daardoor leert u het geleerde vrijwel direct toe te passen in uw eigen werkpraktijk en boekt u snel resultaat. Daarnaast krijgt u les van ervaren trainers zich goed kunnen inleven in uw werk en u uitstekend kunnen begeleiden bij het onder de knie krijgen van de Engelse taal.
 
Als dé opleider voor werkenden begrijpen wij als geen ander dat het volgen van een studie wel bij uw situatie moet passen. Daarom zijn al onze opleidingen en trainingen niet alleen praktijkgericht, maar ook zo flexibel mogelijk ontwikkeld. Dat houdt in dat u zelf bepaalt waar, wanneer en hoe u studeert. Veel van onze opleidingen zijn in verschillende opleidingsvarianten te volgen. Daarnaast kunt u voor de klassikale bijeenkomsten kiezen uit meer dan dertig opleidingslocaties door heel Nederland en hoeft u nooit te wachten tot de start van een nieuw collegejaar. Onze opleidingen en trainingen starten namelijk meerdere keren per jaar.