Facilitair Management

Dankzij de bloeiende economie is er ruimte ontstaan in budgetten. Organisaties kunnen zich weer richten op kwaliteit in plaats van efficiency en investeringen in facilitair management hebben...

Lees meer

Dankzij de bloeiende economie is er ruimte ontstaan in budgetten. Organisaties kunnen zich weer richten op kwaliteit in plaats van efficiency en investeringen in facilitair management hebben...

Lees meer

Dankzij de bloeiende economie is er ruimte ontstaan in budgetten. Organisaties kunnen zich weer richten op kwaliteit in plaats van efficiency en investeringen in facilitair management hebben...

Lees meer
Navigation icon
Speciaal voor werkenden
Navigation icon
Docenten uit de praktijk
Navigation icon
Locaties door het hele land

Opleidingen Facilitair Management

Kies een onderwerp

Meest bekeken Facilitair Management

Gratis studiegids thuis ontvangen?

Vraag dan nu onze uitgebreide studiegids(en) aan en ontvang alle opleidingsinformatie per post.

Open Dag 18 mei

Op zaterdag 18 mei houdt NCOI Opleidingen in BCN Utrecht CS een Open Dag. Tijdens deze Open Dag helpen wij u persoonlijk bij het kiezen van de opleiding die het beste bij u past. Daarnaast kunt u in een introductieles ervaren hoe het is om weer in de schoolbanken te zitten. Uiteraard beantwoorden wij ook graag al uw vragen over het volgen van een opleiding naast uw baan.

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 21.00 en op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

Leer ons beter kennen

Impressie van een dag/avond in de les bij NCOI

Voorlichtingsbijeenkomsten

Meer informatie over onze opleidingen en de mogelijkheden tot persoonlijke advies
 

De erkende kwaliteit van NCOI

Als solide opleider beschikt NCOI over alle mogelijk denkbare erkenningen op het gebied van opleiden en kwaliteit.

‘’Als docent haal ik mijn voldoening uit het begeleiden van…’’

Lees het verhaal van Mevr. C. van der Velde – Docent

Dankzij de bloeiende economie is er ruimte ontstaan in budgetten. Organisaties kunnen zich weer richten op kwaliteit in plaats van efficiency en investeringen in facilitair management hebben nog nooit zo hoog op de agenda gestaan. Als u een van de NCOI-opleidingen facilitair management wilt volgen, dan is nu het juiste moment.

Opleiding facility management volgen?

NCOI heeft verschillende opleidingen op het gebied van facilitair management en dienstverlening, zowel op MBO-, HBO- als Masterniveau Als u verder wilt groeien in facility management, dan biedt de opleiding HBO Bachelor Facility Management u de kans om als facility manager onmisbaar te worden voor uw organisatie. Als facility manager onderhoudt u contacten met verschillende leveranciers buiten uw organisatie en zorgt u ervoor dat de werknemers van uw organisatie goed hun werk kunnen doen. Tijdens de opleiding zult u zich verdiepen in management, organisatie en het aansturen, uitvoeren en bewaken van projecten. Ook het beheren van informatie, de ontwikkeling van uw leiderschapskwaliteiten, duurzaamheid en milieu komen aan bod.

Facilitaire dienstverlening

Als medewerker facilitaire dienstverlening doet u ondersteunend werk. U werkt zelfstandig binnen een team en wordt aangestuurd door de leidinggevende. Het is een brede functie. U kunt werken binnen vele branches. Denk aan een bank, overheidsinstelling, hotel, cateringbedrijf of onderhoudsbedrijf. Lijkt dit u interessant, kies dan voor de MBO Vakopleiding Facilitair Management. Om u voor te bereiden op deze brede functie leert u tijdens deze opleiding alles over facilitaire werkzaamheden, organisatie en belangrijke aspecten rondom gebouwenbeheer en logistiek.

Opleiding tot facilitair leidinggevende

Als facilitair leidinggevende werkt u zelfstandig bij een grote organisatie - zoals een bank, overheid, ziekenhuis of verpleeghuis, hotel of een ander groot bedrijf. U draagt de verantwoordelijkheid voor taken als het beheren van gebouwen, planningen maken voor het team en het begroten en bewaken van financiën. De opleiding MBO Facilitair Leidinggevende niveau 4, het hoogst erkende MBO-niveau, biedt u uitstekende toekomstmogelijkheden als facilitair leidinggevende. Met deze opleiding behaalt u het officieel erkende diploma dat als standaard geldt in de facilitaire branche.

Op Masterniveau facilitair management studeren


Bent u op zoek naar een opleiding facility management op Masterniveau, dan is er de Master of Business Administration (MBA) specialisatie Facility management. In deze NVAO-geaccrediteerde opleiding leert u om facilitair management vanuit een strategische context te bekijken. U verdiept u onder meer in management, organisatie, finance, HRM en vastgoedmanagement. Daarnaast verdiept u zich in de belangrijkste ontwikkelingen in het vakgebied. NCOI Opleidingen is de grootste MBA-opleider van Nederland. Door te kiezen voor deze opleiding, maakt u dus een uitstekende keuze.