Financieel

Steeds minder mensen kiezen voor een financieel-administratieve opleiding. Tegelijkertijd stijgt de vraag naar financieel professionals. Bedrijven hebben goed geschoold personeel nodig....

Lees meer

Steeds minder mensen kiezen voor een financieel-administratieve opleiding. Tegelijkertijd stijgt de vraag naar financieel professionals. Bedrijven hebben goed geschoold personeel nodig....

Lees meer

Steeds minder mensen kiezen voor een financieel-administratieve opleiding. Tegelijkertijd stijgt de vraag naar financieel professionals. Bedrijven hebben goed geschoold personeel nodig....

Lees meer
Navigation icon
Speciaal voor werkenden
Navigation icon
Docenten uit de praktijk
Navigation icon
Locaties door het hele land

Speciaal voor werkenden

NCOI is speciaal opgericht voor werkenden. We verzorgen meer dan 1.000 opleidingen en trainingen in veel verschillende vakgebieden en leiden jaarlijks 50.000 professionals op. Professionals zoals u. Samen met 700 medewerkers en meer dan 2.000 docenten zetten we ons dagelijks in om u te helpen uw professionele doelstellingen te bereiken. We verzorgen onze opleidingen voor het overgrote deel van de top 500 van het Nederlandse bedrijfsleven. Een NCOI-diploma is dus echt een waardevolle aanvulling op uw cv. 

Topdocenten uit de praktijk

De kwaliteit van opleidingen en trainingen wordt voor een belangrijk deel bepaald door de kwaliteit van de docent. Daarom werkt NCOI uitsluitend met uitstekend opgeleide docenten die werkzaam zijn in het vakgebied van uw opleiding. Meer dan 2.000 docenten zetten zich dagelijks in om u te helpen uw professionele doelstellingen te bereiken. Alexandra van ’t Geloof is een van hen. Zij vertelt u in deze video waarom zij lesgeven het leukste vindt wat er is.

Unieke combinatie van erkend en praktijkgericht onderwijs

Onze opleidingen zijn erkend door het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (MBO) en de Nederlands-Vlaamse Accreditatieorganisatie (HBO/Master). Hierdoor weet u zeker dat uw opleiding aan strenge kwaliteitseisen voldoet, en u een waardevol diploma behaalt. Daarnaast is ons onderwijs anders ingericht dan het onderwijs aan een reguliere onderwijsinstelling. U heeft immers een heel andere opleidingsbehoefte dan iemand die fulltime naar school gaat. U moet het volgen van een opleiding in kunnen passen in uw drukke agenda. Verder krijgt u bij ons geen theorie om de theorie, maar maken we voortdurend de vertaalslag naar de praktijk. Uw praktijk. Hierdoor kunt u wat u leert direct de volgende dag toepassen.

Studeren waar en wanneer u wilt

Bij ons kunt u uw opleiding uitstekend combineren met uw baan en privéleven. U kunt uw opleiding namelijk doordeweeks overdag, ’s avonds of op zaterdag volgen. En dankzij onze locaties door heel Nederland, is er altijd wel een locatie bij u in de buurt. Verder kunt u meerdere keren per jaar starten. U hoeft dus niet tot september te wachten. Ook de opbouw van onze opleidingen is flexibel. Wilt u zich niet meteen inschrijven voor een volledige, erkende opleiding? Dan kunt u ook kiezen voor een deelprogramma. Dit is een onderdeel van een volledige, erkende opleiding, waarin u zich heel gericht verdiept in een bepaald onderwerp. Als u later besluit dat u zich toch voor de volledige opleiding wilt inschrijven, kunt u de studiepunten die u al behaald heeft onder bepaalde voorwaarden inbrengen.

Gratis studiegids thuis ontvangen?

Vraag dan nu onze uitgebreide studiegids(en) aan en ontvang alle opleidingsinformatie per post.

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 21.00 en op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

Leer ons beter kennen

Impressie van een dag/avond in de les bij NCOI

Voorlichtingsbijeenkomsten

Meer informatie over onze opleidingen en de mogelijkheden tot persoonlijke advies
 

De erkende kwaliteit van NCOI

Als solide opleider beschikt NCOI over alle mogelijk denkbare erkenningen op het gebied van opleiden en kwaliteit.

‘’Als docent haal ik mijn voldoening uit het begeleiden van…’’

Lees het verhaal van Mevr. C. van der Velde – Docent

Steeds minder mensen kiezen voor een financieel-administratieve opleiding. Tegelijkertijd stijgt de vraag naar financieel professionals. Bedrijven hebben goed geschoold personeel nodig. Zorg dus dat u de financieel professional bent die ze zoeken! Bekijk snel uw opleidingsmogelijkheden bij NCOI Opleidingen.

Financiële opleidingen

U kunt slim inspelen op de vraag naar financieel geschoolde professionals. Kies daarom nu voor een financiële opleiding. Of u nu gaat voor een opleiding richting salarisadministratie, payroll, controlling, accountancy of schuldhulpverlening: bij NCOI vindt u de financiële opleiding die u zoekt.

Loon- en Salarisadministratie (payroll)

Binnen de financiële markt is er veel vraag naar salarisadministrateurs en salarisadviseurs. Daar is een groeiend tekort aan: een mooie kans voor u. Een specialisme in dit vakgebied is loonadministratie. Met de praktijkopleiding Loonadministratie (PDL) behaalt u het officiële diploma PDL van de Nederlandse Associatie voor Examinering.

Controlling

De klassieke controller heeft zijn tijd gehad! Zorg dat u de vaardigheden heeft die nodig zijn voor de werkzaamheden van nu. Volg de opleiding Controlling, waarbij u alle belangrijke facetten binnen het gebied van financieel management en controlling leert. Wilt u iets specifieker in de rol van controller duiken? Volg dan het HBO-programma Controlling. U ontwikkelt uw vaardigheden op het gebied van onder andere management accounting en management control.

MBA-programma

Misschien heeft u geen volledige opleiding nodig, omdat u al een financieel professional bent. Het is altijd van belang om uzelf te blijven ontwikkelen, helemaal op het bedrijfskundige vlak van de financiële wereld. Dat kan bijvoorbeeld via het MBA-programma met de specialisatie Controlling van NCOI University of Applied Sciences.

Accountancy

Accountancy blijft een van de belangrijkste beroepen in de financiële wereld, maar is aan diverse veranderingen onderhevig, zoals robotisering en automatisering. Daarom is het van belang u hierin te blijven ontwikkelen. Blijf bij met een accountancy-opleiding. Wilt u graag het MKB adviseren over hun financiële bedrijfsvoering, zodat u ze helpt groeien? De HBO Bacheloropleiding Accountancy is dan een goede keuze. Bent u eraan toe om de AA-titel te behalen? Volg dan de Post HBO-opleiding met oriëntatie Finance.

Schuldhulpverlening

Mensen met schulden begeleiden of cliënten uit de financiële problemen helpen? De HBO-opleiding Schuldhulpverlening zorgt dat u wegwijs wordt in alle facetten van deze vorm van hulpverlening. U krijgt inzicht in kerntaken als preventie, belangenbehartiging en hulpverlening. Daarnaast worden de juridische aspecten gericht op de wet- en regelgeving rondom de schuldhulpverlening behandeld.

Budgetcoach

Ziet u zichzelf meer als budgetcoach? Volg dan de opleiding HBO Budgetcoach bij NCOI. U ontwikkelt uw kennis en kunde van budgetcoaching, kijkt naar de financiële en fiscale aspecten van budgetcoaching en ontwikkelt uw professionele communicatievaardigheden.