Menu

Digitale brochure aanvragen

NCOI Opleidingen - Bedrijfskunde, Facilitair en Management

ICT Trainingen

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

In de wereld van de ICT kun je niet achterblijven. Technologische ontwikkelingen gaan razendsnel en er is tegenwoordig geen...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

In de wereld van de ICT kun je niet achterblijven. Technologische ontwikkelingen gaan razendsnel en er is tegenwoordig geen...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

In de wereld van de ICT kun je niet achterblijven. Technologische ontwikkelingen gaan razendsnel en er is tegenwoordig geen...

Lees meer
Filter
Niveau
Toon alle niveau's
Dag(deel)

Training (102) Tijdens de trainingen staan uw eigen praktijk en ontwikkelen van uw vaardigheden altijd centraal. De vaardigheden die u tijdens de training opdoet, kunt u direct in uw eigen werkomgeving toepassen.

Voorlichtingsbijeenkomst NCOI

Voorlichtingsbijeenkomsten

Tijdens de voorlichtingsbijeenkomsten ontdekt u hoe het is om een opleiding te volgen bij NCOI. Bijvoorbeeld door de algemene presentatie bij te wonen. Of door een introductieles te volgen van een van onze docenten. Hierdoor krijgt u een goede indruk van de aanpak en opzet van een les. U kunt ook een persoonlijk adviesgesprek voeren met een van onze opleidingsadviseurs. De voorlichtingsbijeenkomsten worden georganiseerd in Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht.

Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wilt u nog beter worden in uw werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of bent u toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij u en uw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

In de wereld van de ICT kun je niet achterblijven. Technologische ontwikkelingen gaan razendsnel en er is tegenwoordig geen werkplek meer te vinden zonder computer, database of server. Wil je meer kansen op de arbeidsmarkt of jouw doorgroeimogelijkheden vergroten? Dan is een van de ICT-trainingen van NCOI Opleidingen een absolute must. Bijvoorbeeld een scrum- of agile training. Ook bieden we diverse IPMA-trainingen voor ervaren projectleiders of projectmanagers in het vakgebied ICT.

Wat brengen de ICT-trainingen je?

NCOI Opleidingen biedt een groot aanbod ICT-trainingen. Van praktijkopleidingen van twee tot vijf dagen, tot korte trainingen speciaal afgestemd op werkenden. Wil je leren hoe je scrum optimaal kunt inzetten binnen jouw organisatie? Volg dan de korte, intensieve training Professional Scrum Master (PSM). Heb je de basis van scrum allang onder de knie en wil je vanuit een leiderschapsrol succesvol veranderingen kunnen vormgeven? Kies dan voor de training IPMA Agile Leadership.

Ook voor diverse trainingen in het gebruik van programma’s en software zit je bij NCOI goed. Leer de basis van websites bouwen in de eendaagse training WordPress. Tijdens de training Microsoft Office 365 Fundamentals ontdek je de vele mogelijkheden van deze clouddienst. Ben je beginnend systeembeheerder of programmeur en wil je de basis van Structured Query Language (SQL) leren kennen en gebruiken? Volg dan de training SQL Fundamentals. Een compleet overzicht van alle ICT-trainingen vind je bovenaan deze pagina.

Ervaringen uit de praktijk staan centraal

Alle trainingen van NCOI Opleidingen zijn zo ontwikkeld, dat jouw werkpraktijk als ICT-specialist centraal staat. Geen urenlange behandeling van de theorie, maar praktische cases en interactieve voorbeelden zijn de basis van de praktijkbijeenkomsten. De docenten zijn zelf werkzaam (geweest) in het vakgebied, waardoor ze jouw dagelijkse gang van zaken als geen ander begrijpen.

Wat zijn de toelatingseisen?

Voor de meeste ICT-trainingen is geen specifieke vooropleiding nodig. Voor sommige trainingen is enkele maanden of jaren werkervaring in een specifieke functie van belang. Dit staat altijd bij de betreffende training vermeld. Daarnaast zijn er enkele trainingen die worden gegeven op HBO-niveau. Raadpleeg de pagina van de specifieke training voor de toelatingseisen.

De voordelen van studeren bij NCOI

Studeren bij NCOI doe je niet alleen. Samen met een groep enthousiaste medestudenten leer je van elkaars werkpraktijk en vraagstukken. De klassikale bijeenkomsten worden gegeven door professionele docenten die allemaal afkomstig zijn uit het vakgebied. Je kunt jouw training starten op meerdere momenten per jaar en op 30 locaties door heel Nederland. Hierdoor zijn onze opleidingen goed te combineren met jouw werk en privéleven.