Digitale brochure aanvragen

IPMA

Steeds meer werkgevers stimuleren hun projectmanagers om een IPMA-certificaat te behalen. Werken met IPMA-gecertificeerde projectmanagers verbetert namelijk de beheersbaarheid van projecten....

Lees meer

Steeds meer werkgevers stimuleren hun projectmanagers om een IPMA-certificaat te behalen. Werken met IPMA-gecertificeerde projectmanagers verbetert namelijk de beheersbaarheid van projecten....

Lees meer

Steeds meer werkgevers stimuleren hun projectmanagers om een IPMA-certificaat te behalen. Werken met IPMA-gecertificeerde projectmanagers verbetert namelijk de beheersbaarheid van projecten....

Lees meer

Meest bekeken IPMA

Meest bekeken IPMA

Filter
Niveau
Toon alle niveau's
Startmoment
Variant
Toon alle varianten
Locaties
Duur
Toon alle opties

Praktijkopleiding (4) In een praktijkopleiding doet u alle kennis en vaardigheden op die u nodig heeft om uw (gewenste) beroep met succes te kunnen uitoefenen.

Vraag de studiegids 2019-2020 aan

Wilt u nog beter worden in uw werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of bent u toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij u en uw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids 2019-2020 aan.

Voorlichtingsbijeenkomsten

Tijdens de voorlichtingsbijeenkomsten ontdekt u hoe het is om een opleiding te volgen bij NCOI. Bijvoorbeeld door de algemene presentatie bij te wonen. Of door een introductieles te volgen van een van onze docenten. Hierdoor krijgt u een goede indruk van de aanpak en opzet van een les. U kunt ook een persoonlijk adviesgesprek voeren met een van onze opleidingsadviseurs. De voorlichtingsbijeenkomsten worden georganiseerd in Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht.

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 21.00 en op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

Steeds meer werkgevers stimuleren hun projectmanagers om een IPMA-certificaat te behalen. Werken met IPMA-gecertificeerde projectmanagers verbetert namelijk de beheersbaarheid van projecten. Ook projectmanagers zelf zien het IPMA-certificaat als hét bewijs dat zij hun vak beheersen. Maar wat is IPMA? En welke waarde heeft een IPMA-certificering voor uw verdere loopbaan? Hieronder vindt u alle informatie over de IPMA-trainingen van NCOI Opleidingen.

Wat is IPMA-projectmanagement?

IPMA Projectmanagement is een externe beoordeling van uw projectmanagementcompetenties. Daarmee bieden de IPMA-trainingen u een uitstekende kans om door te groeien binnen het vakgebied projectmanagement. Ook voor de ervaren projectmanager biedt NCOI Opleidingen een passend leertraject. Wij lichten de mogelijkheden graag verder voor u toe.

Hét uitgangspunt voor uw carrière als projectmanager

Bent u (aankomend) teamleider, projectleider of wilt u een gewaardeerde IPMA-certificering ontvangen? Dan biedt de praktische training IPMA D Project Management u de uitkomst. U leert projectendoelen opstellen en projecten inrichten en uitvoeren. Hiervoor gaat u aan de slag met uiteenlopende factoren als geld, tijd en leiderschap. U ontwikkelt kennis van projectmanagementmethoden en -technieken én uiteenlopende vaardigheidsaspecten. Bovendien bereidt deze training u optimaal voor op het officiële theorie-examen IPMA D ICB4.

Uw verdere professionalisering met IPMA Projectmanagement C

Bent u van de afgelopen 6 jaar al minimaal 3 jaar projectmanager geweest? En wilt u uw deskundigheid onderstrepen of deze nog verder uitbreiden? Dan biedt de training IPMA C Project Management u dé uitkomst. Deze training duurt in totaal 5 dagen. U reflecteert op uw eigen projectervaring en breidt uw theoretische kennis verder uit tot het niveau IPMA C. Uiteraard worden de trainingen verzorgd door toptrainers met jarenlange ervaring binnen het projectmanagement. Zij brengen de theorie voor u tot leven.

Een unieke combinatie van een HBO-programma en IPMA-projectmanagement

Wenst u naast IPMA ook uw algemene kennis van projectmanagement uit te breiden? Volg dan de HBO Projectmanagement met IPMA C. Een praktijkgericht programma waarin u een HBO-module Projectmanagementvaardigheden volgt én toewerkt naar uw IPMA C-certificering. Dat maakt dit programma uniek in Nederland. U gaat aan de slag met projectorganisatie en houdt rekening met kosten, tijd, conflicten maar ook onderhandelingen.
Al deze aspecten laat u terugkomen in uw eindopdracht. Deze bestaat uit een integraal projectplan voor uw eigen organisatie. Zo bent u al tijdens uw studie van meerwaarde voor uw organisatie. Niet voor niets is NCOI Opleidingen de opleider voor werkend Nederland.

Waarom IPMA Projectmanagement bij NCOI Opleidingen?

Wij geloven erin dat u het beste leert door het te doen. Daarom gaat u tijdens de IPMA-projectmanagementtrainingen direct aan de slag met herkenbare praktijksituaties. Hoe? Wij geven graag enkele voorbeelden:

  • Groepsopdrachten
  • Intervisies
  • Simulaties