Menu
NCOI Opleidingen - Marketing, Inkoop & Projectmanagement

IPMA

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Steeds meer werkgevers stimuleren hun projectmanagers om een IPMA-certificaat te behalen. Werken met IPMA-gecertificeerde projectmanagers...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Steeds meer werkgevers stimuleren hun projectmanagers om een IPMA-certificaat te behalen. Werken met IPMA-gecertificeerde projectmanagers...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Steeds meer werkgevers stimuleren hun projectmanagers om een IPMA-certificaat te behalen. Werken met IPMA-gecertificeerde projectmanagers...

Lees meer

Meest bekeken IPMA

Meest bekeken IPMA

Filter
Niveau
Toon alle niveau's
Dag(deel)
Toon alle varianten
Duur
Toon alle opties

Training (3) Tijdens de trainingen staan uw eigen praktijk en ontwikkelen van uw vaardigheden altijd centraal. De vaardigheden die u tijdens de training opdoet, kunt u direct in uw eigen werkomgeving toepassen.

Klassikaal, virtual classroom, e-learning en switchgarantie NCOI

Kies je eigen opleidingsvariant

Als grootste opleider van werkend Nederland begrijpen wij als geen ander dat een opleiding volgen in je leven moet passen. Daarom kun je bij NCOI Opleidingen kiezen uit verschillende opleidingsvarianten: klassikaal, Virtual Classroom en e-learning. Je kunt klassikale bijeenkomsten volgen op een leslocatie, via de computer live les krijgen van een docent of op je eigen tempo studeren wanneer het jou uitkomt. Er is altijd wel een opleidingsvariant te vinden die bij jou past. En met onze unieke switchgarantie kun je moeiteloos en zonder extra kosten veranderen van opleidingsvariant.  

Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wilt u nog beter worden in uw werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of bent u toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij u en uw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Steeds meer werkgevers stimuleren hun projectmanagers om een IPMA-certificaat te behalen. Werken met IPMA-gecertificeerde projectmanagers verbetert namelijk de beheersbaarheid van projecten. Ook projectmanagers zelf zien het IPMA-certificaat als hét bewijs dat zij hun vak beheersen. Maar wat is IPMA? En welke waarde heeft een IPMA-certificering voor uw verdere loopbaan? Hieronder vindt u alle informatie over de IPMA-trainingen van NCOI Opleidingen.

Wat is IPMA-projectmanagement?

IPMA Projectmanagement is een externe beoordeling van uw projectmanagementcompetenties. Daarmee bieden de IPMA-trainingen u een uitstekende kans om door te groeien binnen het vakgebied projectmanagement. Ook voor de ervaren projectmanager biedt NCOI Opleidingen een passend leertraject. Wij lichten de mogelijkheden graag verder voor u toe.

Hét uitgangspunt voor uw carrière als projectmanager

Bent u (aankomend) teamleider, projectleider of wilt u een gewaardeerde IPMA-certificering ontvangen? Dan biedt de praktische training IPMA D Project Management u de uitkomst. U leert projectendoelen opstellen en projecten inrichten en uitvoeren. Hiervoor gaat u aan de slag met uiteenlopende factoren als geld, tijd en leiderschap. U ontwikkelt kennis van projectmanagementmethoden en -technieken én uiteenlopende vaardigheidsaspecten. Bovendien bereidt deze training u optimaal voor op het officiële theorie-examen IPMA D ICB4.
 
Werkt u als beginnend of ervaren professional in een Project Management Office? Dan kunt u ook kiezen voor de 3-daagse training IPMA PMO. In deze training verdiept u zich in de processen, taken en verantwoordelijkheden van een MPO en ontwikkelt u de benodigde kennis en vaardigheden om hierin succesvol te kunnen fungeren.

Uw verdere professionalisering met IPMA Projectmanagement C

Bent u van de afgelopen 6 jaar al minimaal 3 jaar projectmanager geweest? En wilt u uw deskundigheid onderstrepen of deze nog verder uitbreiden? Dan biedt de training IPMA C Project Management u dé uitkomst. Deze training duurt in totaal 5 dagen. U reflecteert op uw eigen projectervaring en breidt uw theoretische kennis verder uit tot het niveau IPMA C. Uiteraard worden de trainingen verzorgd door toptrainers met jarenlange ervaring binnen het projectmanagement. Zij brengen de theorie voor u tot leven.

Waarom IPMA Projectmanagement bij NCOI Opleidingen?

Wij geloven erin dat u het beste leert door het te doen. Daarom gaat u tijdens de IPMA-projectmanagementtrainingen direct aan de slag met herkenbare praktijksituaties. Hoe? Wij geven graag enkele voorbeelden:

  • Groepsopdrachten
  • Intervisies
  • Simulaties

 
NCOI Opleidingen is dé opleider van werkend Nederland. Dat betekent dat wij als geen ander begrijpen dat een opleiding moet passen bij uw werk en privéleven. Daarom bepaalt u bij NCOI zelf hoe, waar en wanneer u studeert. U kunt klassikale bijeenkomsten volgen doordeweeks overdag, ’s avonds of op zaterdag. Daarnaast starten al onze opleidingen meerdere keren per jaar en kunt u kiezen uit meer dan 30 opleidingslocaties door heel Nederland. Zo is er altijd wel een locatie bij u in de buurt.